Keith

Puolustaja Duncan Keith pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun Chicago Blackhawks kohtasi Detroit Red Wingsin United Centerissä tiistaina. Blackhawks oli lopulta Red Wingsiä parempi lukemin 6-1, ja Keithille kirjattiin pelissä kaksi maalisyöttöä.
Keith jättäytyi pois Kanadan World Cup -joukkueesta 24. elokuuta polvivammaansa vedoten.

Ryan Hartman ja Vinnie Hinostroza veivät avauserässä Blackhawksin 2-0 johtoon, ja Richard Panik lisäsi johtoa ylivoimamaalillaan, kun toista erää oli pelattu 3.42. Detroitin hyökkääjä Louis-Marc Aubry kavensi lukemiksi 3-1 ajassa 14.05, mutta Nick Schmaltz vei Chicagon taas kolmen maalin karkumatkalle, kun toista erää oli jäljellä 1.23.
Blackhawksin Alexandre Fortin ja Artjom Anisimov pöllyttivät vielä verkkoja päätöserässä.
Red Wingsin maalivahti Jimmy Howard päästi kuusi maalia. Blackhawks-virkaveli Corey Crawford pelasi 30.27 ja torjui kaikki kahdeksan häntä kohti ammuttua laukausta. Crawfordin tilalle luistellut Scott Darling päästi 10 kudista taakseen yhden ja pelasi kaikkiaan 28.56.
Stars voitti Panthersin rankkareilla
Denis Gurjanov oli ainoa maalinteossa onnistunut viiden kierroksen voittolaukauskilpailussa, kun Dallas Stars voitti Florida Panthersin 2-1.
Floridan maalista vastasi Paul Thompson, ja Dallasin osuman taiteili Patrick Eaves ottelun toisessa erässä.
Starsin kapteeni Jamie Benn syötti yhden maalin ja sai peliaikaa 19.36 ensimmäisessä harjoitusottelussaan.
James Reimerille kirjattiin Floridan maalilla 34 torjuntaa, ja Dallasin veräjää vartioinut Antti Niemi venyi kiekon eteen 27 kertaa.
Sabres nollasi Hurricanesin Hockeyville-ottelussa
Nicolas Deslauriers ja Sam Reinhart tekivät osumat mieheen ja maalivahti Robin Lehner pelasi nollapelin, kun Buffalo Sabres voitti Carolina Hurricanesin 2-0.
Kyseessä oli Kraft Hockeyville USA -ottelu kilpailun voittajapaikkakunnalla Michiganin Marquettessa.
Deslauriers ja Reinhart laukoivat maalinsa ottelun toisessa erässä.
Lue lisää Kraft Hockeyville USA -kilpailusta.
Daniel Carr toi voiton Canadiensille
Daniel Carr teki ottelun voittomaalin kolmannessa erässä, kun Montreal Canadiens voitti Boston Bruinsin lukemin 4-3.
Carr mursi 3-3 tasatilanteen, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 4.50. Päätöserä alkoi vauhdikkaasti, sillä Boston meni Austin Czarnikin maalilla 3-2 johtoon vain 20 sekunnin pelin jälkeen. Alex Galchenyuk kuitenkin tasoitti pelin vain 18 sekuntia Czarnikin osumasta.
Bostonista professional tryout -sopimuksella pelipaikkaa hakeva Christian Ehrhoff teki Bruinsin 2-0 maalin. Bostonin pelaajista myös Ryan Spooner onnistui maalinteossa.
Montrealin muista osumista vastasivat Jeff Petry sekä suomalaislupaus Artturi Lehkonen.
Loukkaantumisista toipuneet Bruinsin hyökkääjä David Krecji ja puolustaja Torey Krug pelasivat ensimmäiset harjoitusottelunsa. Puolustaja Kevan Miller puolestaan joutui jättämään Quebec Cityn Videotron Centressä pelatun ottelun kesken alavartalovamman takia.
Islanders voitti Rangersin Josh Baileyn jatkoaikamaalilla
Josh Bailey sytytti punalampun palamaan, kun jatkoaikaa oli pelattu 4.38. Tuon osuman ansiosta New York Islanders voitti New York Rangersin Barclays Centerissä maalein 3-2.
Baileylle kirjattiin myös syöttöpiste Cal Clutterbuckin kolmannen erän maaliin. Islandersin 2-1 johtoon vienyt osuman oli Clutterbuckille illan toinen.
Rangers-hyökkääjä Nicklas Jensen tasoitti pelin lukemiin 2-2, kun peliaikaa oli jäljellä 8.59.
Chirs Kreider teki maalin Rangersille avauserässä.
Islandersin maalivahti J-F Berube torjui 23 ja Rangersin maalilla ollut suomalaisveskari Antti Raanta 39 kertaa.
Blue Jackets päihitti Predatorsin jatkoajalla
Columbus Blue Jackets ja Nashville Predators ehtivät pelata jatkoaikaa 1.17, kunnes William Karlsson varmisti osumallaan Columbukselle 3-2 voiton.
Nashvillen P.K. Subban laukoi harjoitusotteluiden toisen maalinsa toisessa erässä ja Viktor Arvidsson osui kolmannessa nostaen jo kahden maalin takaa-ajoasemassa olleen Predatorsin tasalukemiin 2-2. Pekka Rinne torjui 23 laukauksesta 20.
Columbuksen Oliver Björkstrand ja Zach Werenski onnistuivat myös maalinteossa. Blue Jacketsin maalia ottelun ensimmäisen puoliskon vartioinut Anton Forsberg torjui Nashvillen kaikki 21 laukausta.
Semjon Varlamov ja Avalanche nollasivat Wildin
Semjon Varlamov auttoi 30 torjunnallaan Colorado Avalanchen 2-0 voittoon Minnesota Wildista Pepsi Centerissä.
Ottelun toisessa erässä maalinteossa kunnostautuivat Chris Bigras ja Carl Söderberg.
Wildin maalilla aloitti Darcy Kuemper, joka torjui kahden erän aikana 15 laukauksesta 13. Hänen tilalleen päätöserään tullut Alex Stalock torjui kaikki neljä laukausta, jotka Avalanche sai aikaiseksi.
Oilers voitti Ducksin
Pat Maroon teki maalin ja syötti yhden, kun Edmonton Oilers voitti Anaheim Ducksin maalein 2-1. Cam Talbot merkkautti Oilersin tolppien välissä itselleen 25 torjuntaa.
Anaheimin Nick Sörensen tasoitti avauserässä lukemiksi 1-1, mutta Mark Letestu vei Edmontonin jälleen johtoon, kun toista erää oli jäljellä 4.45.
John Gibson torjui Anaheimin maalilla 35 kertaa.