092916Hall2

Devils vei taistelun Hudsonista
Vasen laitahyökkääjä Taylor Hall teki ensimmäisen maalinsa New Jersey Devilsin paidassa lauantaina, kun Devils päihitti New York Rangersin Prudential Centerissä pelatussa harjoitusottelussa maalein 5-4.

Hall iski kiekon ohi maalivahti Magnus Hellbergin nopealla rannelaukauksella toisessa erässä ajassa 12:39. Ylivoimalla tehty maali vei Devilsin 3-2 johtoon. Hall sai lisäksi tililleen yhden syöttöpisteen ja viisi laukausta kohti vastustajan maalia. Hän pelasi ottelussa 16:59.
Hyökkääjät Beau Bennett, Pavel Zacha ja Kyle Palmieri kirjauttivat kukin kaksi pistettä mieheen ja puolustaja Yohann Auvitulle oli syöttäjänä kolmessa New Jerseyn maalissa.
Devilsin maalivahti Anders Lindbäck venyi 30 torjuntaan tuuraten Cory Schneideria, joka ei pelannut. Schneider jätettiin syrjään varotoimenpiteenä lihasten kipetymisen vuoksi.
Rangersin keskushyökkääjä Mika Zibanejad kavensi pelin 5-4:ään ylivoimalla, kun kolmatta erää oli pelattu 16:28. Jesper Fast, Michael Grabner ja John Gilmore tekivät kukin maalin New Yorkille, jonka ylivoimapeli onnistui yhden kerran kuudesta mahdollisuudestaan (1-6).
Subbanille maali ja syöttöpiste Predators-debyytissä
P.K. Subban teki maalin ja hänelle kirjattiin yksi syöttöpiste hänen ensimmäisessä ottelussaan Nashville Predatorsin paidassa, kun Nashville päihitti Tampa Bay Lightningin maalein 4-3 lauantaina.
Subban antoi syötön Mike Fisherin ensimmäisen erän maaliin, jolla Predators tasoitti pelin 1-1:een. Kun toista erää oli pelattu 5:56, Subban vei Nashvillen 2-1 johtoon ylivoimalla.
Cody Bass teki Predatorsin voittomaalin, kun kolmatta erää oli jäljellä 4:23. Myös Mike Ribeiro teki maalin Nashvillelle, Marek Mazanec torjui kiekon 22 kertaa.
Nikita Nesterov, Valtteri Filppula ja Cory Conacher tekivät Tampa Bayn maalit. Ben Bishop teki 22 torjuntaa 26 laukauksesta.

16-9_TBLvsNSH_Subbangoal2

Eller vei Capitalsin voittoon ylivoimamaalilla
Lars Eller teki voittomaalin ylivoimalla, kun Washington Capitalsin harjoitusottelua New York Islandersia vastaan oli jäljellä 9:26 lauantaina. Ottelu pelattiin Webster Bank Arenalla, Bridgeportin kaupungissa, Connecticutin osavaltiossa.
Islandersin puolustaja Patrick Cullity vihellettiin rangaistusaitioon huitomisesta. Seuranneessa ylivoimatilanteessa Eller sai poikittaissyötön ja laukoi kiekon suoraan syötöstä oikean p-pisteen kaarelta yllättäen maalivahti Jean-Francois Beruben.
Anders Lee tasoitti pelin, kun kolmatta erää oli pelattu 3:50. Lee tuikkasi Ryan Pulockin siniviivalaukauksen jäljiltä tulleen palautuskiekon ohi Capitalsin maalivahti Braden Holtbyn.
Nate Schmidt teki Capitalsin ensimmäisen maalin ylivoimalla, kun ensimmäistä erää oli pelattu 13:54. Capitals menetti kaksi pelaajaa loukkaantumisten takia. Hyökkääjät Marcus Johansson (alavartalovamma) ja Madison Bowey (ylävartalovamma) jättivät kumpikin ottelun kesken.
Heinen jatkoi tehokasta peliään Bruinsille
Danton Heinen teki harjoitusottelukauden kolmannen maalinsa ja teki vielä yhden Bruinsille vielä voittomaalikilpailussa, kun Boston Bruins voitti Philadelphia Flyersin lauantaina pelatussa harjoitusottelussa.
Jake DeBrusk teki voittomaalikisan ratkaisevan maalin. David Pastrnak teki kaksi maalia Bostonille. Toinen hänen maaleistaan tasoitti pelin tilanteeseen 3-3, kun toista erää oli jäljellä 3:12. David Backesille kirjattiin kolme syöttöpistettä hänen ensimmäisessä ottelussaan Bruinsin paidassa.
Jordan Weal ja Brayden Schenn tekivät kumpikin maalin toisessa erässä ja veivät Philadelphian 3-2 johtoon. Weal teki myös voittomaalikisan ensimmäisen maalin. Sean Couturier tasoitti pelin 1-1:een ensimmäisessä erässä ajassa 8:54.
Malcolm Subban torjui 29 kertaa Bostonin maalilla. Michal Neuvirth torjui 25 kiekkoa Philadelphialle.
Darling ja Motte Blackhawksin tehomiehinä
Maalivahti Scott Darling piti nollan ja torjui kiekon 18 kertaa, ja hyökkääjä Tyler Motte teki kaksi maalia Chicago Blackhawksille, kun Hawks päihitti St. Louis Bluesin maalein 4-0 United Centerissä lauantaina pelatussa harjoitusottelussa.
21-vuotias Motte teki ottelun ensimmäisen maalinsa, kun toista erää oli jäljellä 29 sekuntia. Maali vei Chicagon 3-0 johtoon. Motte teki tilanteeksi vielä 4-0 alivoimalla, kun otteluaikaa oli enää jäljellä 39 sekuntia. Maalit olivat Motten ensimmäiset Blackhawksin paidassa.
Hyökkääjä Artemi Panarin teki yhden maalin ja oikea laitahyökkääjä Patrick Kane kirjautti syöttöpisteen ensimmäisessä harjoitusottelussaan Chicagolle.
Bluesin maalivahti Carter Hutton päästi taakseen kolme maalia 26 laukauksesta ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä. Jordan Binnington venyi 11 torjuntaan kolmannessa erässä. Blackhawks vei ottelun laukaukset 38-18.

Scott Darling

Doan teki jatkoaikamaalin Coyotesille
Shane Doan teki maalin ylivoimalla, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata 3:53 Gila River Arenalla lauantaina pelatussa harjoitusottelussa. Arizona Coyotes voitti Doanin ansiosta erämaassa vierailleen Anaheim Ducksin maalein 3-2.
Kotijoukkue oli yhden maalin tappiolla kolmannessa erässä, kun Coyotesin hyökkääjä Dylan Strome tasoitti pelin ajassa 11:24. Anthony Duclair teki maalin Arizonalle ensimmäisessä erässä. Ducksin Michael Sgarbossa kirjautti nimiinsä maalin ja syöttöpisteen.
Sgarbossa teki ottelun avausmaalin Clayton Stonerin syötöstä, kun peliä oli ehditty pelata 5:44. Sitten Sgarbossa syötti Nick Sorensenin maalin, kun ensimmäistä erää oli pelattu 13:12.
Maalivahti Mike Smith pelasi koko ottelun Coyotesin maalilla torjuen kiekon 38 kertaa.
John Gibson aloitti Ducksin maalilla ja torjui 16 kertaa 17 laukauksesta. Jonathan Bernier tuli hänen tilalleen, kun toista erää oli vielä pelaamatta 9:45. Bernierille merkattiin 11 torjuntaa.