taraallen

Vladimir Tarasenkolle kirjattiin maali ja syöttöpiste, kun St. Louis Blues voitti Chicago Blackhawksin maalein 2-1 Scottrade Centerissä lauantaina pelatussa harjoitusottelussa.

Tarasenko teki maalin, kun ottelua oli ehditty pelata 6:53, ja antoi sitten syötön Alex Pietrangelon maaliin kolmannessa erässä ajassa 3:44. Carter Hutton torjui 11 kahdestatoista laukauksesta ja Jake Allen venyi kuuteen torjuntaan. Allen näytti loukkaantuneen hänen tehtyään yhden torjunnoistaan, kun ensimmäistä erää oli pelaamatta 2:18. Hän nousi hitaasti ylös, mutta pysyi maalillaan ensimmäisen erän loppuun saakka.
Bluesin päävalmentaja Ken Hitchcock sanoi antavansa päivityksen Allekin kuntoa koskien myöhempänä ajankohtana. - Jos Jake satutti itsensä, meillä on täällä paljon luottamusta Carteriin juuri nyt, sanoi Hitchcock Bluesin sivuila. - Jos Jake joutuu syrjään, meillä ei ole mitään ongelmaa peluuttaa Carteria.
Dennis Rasmussen teki maalin Blackhawksille, kun toista erää oli pelattu 3:05 Corey Crawford torjui kiekon 19 kertaa.
Ottelu oli sekä Blackhawksin, että Bluesin viimeinen harjoitusottelu. Samat joukkueet avaavat runkosarjan United Centerissä keskiviikkona.
Anthony Mantha vei Red Wingsin voittoon Maple Leafsistä
Anthony Mantha teki voittomaalin, kun ottelua oli jäljellä 9:03 Detroit Red Wingsin kukistaessa Toronto Maple Leafsin maalein 4-3 molempien joukkueitten viimeisessä harjoitusottelussa lauantaina Joe Louis Arenalla.
Red Wingsin Gustav Nyquistille kirjattiin maali ja syöttöpiste. Dylan Larkin ja Brendan Smith tekivät maalin mieheen ja Petr Mrazek torjui 28 kertaa. Thomas Vanek sai syöttöpisteen kahteen maaliin.
Vuoden 2016 NHL Draftin ykkösvaraus Auston Matthews oli syöttäjänä kahdessa maalissa. Zach Hyman, William Nylander ja Brooks Laich tekivät kukin maalin ja Frederik Andersen torjui 19 kertaa.
Red Wingsin kapteeni Henrik Zetterberg pelasi ensimmäisen harjoitusleiriottelunsa. Hän kärsi polvivamman kuivaharjoituksissa ja joutui jättämään World Cupin sekä suurimman osan harjoitusleiristä väliin. Zetterbergille kirjattiin yksi syöttöpiste. Hän sai pelata 18:36.

Zetterberg_100816_2568x1444

Maple Leafs aloittaa runkosarjan Ottawassa keskiviikkona. Detroit pelaa Tampassa torstaina.
Avalanche kaatoi Kingsin Las Vegasissa
Gabriel Landeskog teki maalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 37 sekuntia. Colorado Avalanche nousi tappiolta 2-1 voittoon Los Angeles Kingsistä Las Vegasin T-Mobile Arenalla pelatussa harjoitusottelussa.
Jeff Carter vei Kingsin 1-0 johtoon toisessa erässä. Sitten Avalanchen hyökkääjä Mikhail Grigorenko tasoitti kolmannen erän lopissa ja lähdettiin jatkoajalle.
Ottelu oli toinen NHL-harjoitusottelu Las Vegasissa yhtä monena iltana. Dalas Stars kukisti Kingsin maalein 6-3 T-Mobile Arenalla perjantaina pelatussa ottelussa.
T-Mobile Arena on vielä nimeä odottavan Las Vegasin joukkueen kotihalli, uusi joukkue aloittaa NHL-pelinsä siellä vuoden päästä.
Steven Stamkos oli syöttäjänä kolmeen Lightningin voitossa
Keskushyökkääjä Steven Stamkosille kirjattiin kolme syöttöpistettä hänen ensimmäisessä harjoitusottelussaan, kun Tampa Bay Lightning kaatoi Nashville Predatorsin maalein 5-3 Amalie Arenalla.
Puolustajat Victor Hedman and Anton Strålman pelasivat myös ensimmäisen harjoitusottelunsa Lightningin viimeisessä harjoituspelissä. Tampa Bay avaa kautensa torstaina kotonaan ottelulla Detroit Red Wingsiä vastaan.
Hyökkääjä Jonathan Drouin teki maalin ja kaksi syöttöä. Lightningin Ondrej Palat, Brayden Point ja Nikita Nesterov saivat kukin yhden maalin ja yhden syöttöpisteen.
Maalivahti Ben Biship päästi kahden erän aikana kaksi maalia 16 laukauksesta. Andrei Vasilevskiy pelasi kolmannen erän ja torjui seitsemän kertaa.
Hyökkääjä Craig Smith teki kaksi maalia ja maalivahti Pekka Rinne päästi taakseen viisi maalia 36 laukauksesta. Nashville Predators pelaa kauden avausottelunsa kotona Bridgstone Arenalla pejantaina. Sen vastustajaksi saapuu Chicago Blackhawks.
Panthers päihitti Devilsin Yhdysvaltojen asevoimien sotilasakatemian hallissa
Florida Panthers teki neljä maalia peräkkäin ja voitti New Jersey Devilsin maalein 4-2 viimeisessä harjoitusleiriottelussaan, joka pelattiin West Pointin sotilasakatemian omassa "Tate Rink"-nimisessä hallissa. Ottelu oli ensimmäinen NHL-ottelu, joka on koskaan pelattu New Yorkin osavaltiossa sijaitsevassa West Pointin sotilasakatemian hallissa.
Colton Sceviour, Aaron Ekblad ja Vincent Trocheck tekivät jokainen maalin toisessa erässä vieden Panthersin 4-1 johtoon. Panthersin hyökkääjä Jaromir Jagr tasoitti tilanteeksi 1-1 ylivoimalla, kun ensimmäistä erää oli pelattu 9:45 Jonathan Marchessaultin syötöstä.

jagr-web-westpoint

Puolustaja Andy Greene vei Devilsin 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä ajassa 3:05 oikeaa laitaa hyökkäävän Kyle Palmierin syötöstä. Mike Cammalleri teki toisen New Jerseyn maalin ja puolustaja Yohann Auvitu merkkautti kuudennen syöttöpisteensä sysyn harjoitusleiriotteluissa.
Panthersin hyökkääjä Jonathan Huberdeau jätti kentän ensimmäisessä erässä eikä palannut.
Panthers avaa runkosarjan torstaina BB&T Centerissä pelattavalla ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.
Ryan Spooner vei Bruinsin voittoon viimeisessä harjoitusottelussa
Hyökkääjä Ryan Spooner ratkaisi, kun jatkoaikaa oli jäljellä 3:12. Boston Bruins voitti Spoonerin maalilla viimeisessä harjoitusleiriottelussaan Philadelphia Flyersin maalein 1-0 TD Gardenissa.
Spooner laukoi kiekon ohi maalivahti Steve Masonin ranteella päästyään yksin läpi hyökkääjä David Backesin antamasta vapauttavasta syötöstä.
Bruinsin maalivahti Tuukka Rask torjui kiekon 27 torjuntaan ja piti nollan. Masonille kirjattiin 22 torjuntaa.
Boston voitti neljä seitsemästä harjoitusottelustaan (4-2-1). Bruins avaa runkosarjakautensa vierasottelulla Columbus Blue Jacketsiä vastaan Narionwide Arenalla torstaina.
Philadelphia voitti neljä kahdeksasta harjoitusottelustaan (4-2-2). Flyers pelaa ensimmäisen runkosarjaottelunsa perjantaina Los Angeles Kingsiä vastaan Staples Centerissä.
Markus Granlundin maali kolmannen erän lopussa vei Canucksin voittoon Edmontonissa
Markus Granlund teki voittomaalin Vancouver Canucksille, kun ottelua oli enää jäljellä 2:34. Canucks voitti Edmonton Oilersin maalein 3-2 Rogers Place-hallissa pelatussa harjoitusottelussa lauantaina.
Brandon Sutter ja Sven Baertschi tekivät myös maalin Canucksille, joka pelaa runkosarjan ensimmäisen ottelunsa ensi lauantaina kotonaan. Jacob Markström torjui kiekon 34 kertaa. made 34 saves.
Benoit Pouliot ja Connor McDavid tekivät kumpikin maalin Oilersille. Cam Talbot torjui 18 maalia kohti ammutuista 21 laukauksesta.
Edmonton avaa runkosarjansa ensimmäisellä ottelulla Flamesiä vastaan keskiviikkona.
Hurja kiri kolmannessa erässä vei Wildin ohi Jetsin
Minnesota Wild teki neljä maalia kolmannessa erässä ja voitti Winnipeg Jetsin maalein 5-1.
Mike Reilly, Cristoph Bertschy, Marco Scandella ja Charlie Coyle tekivät kukin maalin kolmannessa joukkueitten oltua sitä ennen tasatilanteessa 1-1. Zach Parise teki maalin ensimmäisessä erässä, ja Devan Dubnyk torjui 17 laukausta.
Joel Armia teki Winnipegin maalin, ja Michael Hutchinson päästi viisi maalia taakseen 34 laukauksesta.
Minnesota avaa runkosarjan pelaamalla St. Louis Bluesia vastaan vieraissa 13. lokakuuta.
Winnipeg isännöi Carolina Hurricanesia samana päivänä.

Parise Celly 10.8

Oliver Björkstrand teki kaksi maalia Blue Jacketsin voitossa
Hyökkääjä Oliver Björkstrand teki kaksi maalia ensimmäisessä erässä, kun Columbus Blue Jackets päihitti Pittsburgh Penguinsin maalein 5-3 PPG Paints Arenalla pelatussa harjoitusottelussa.
Björkstrand teki ensimmäisen maalinsa ylivoimalla ajassa 8:54, ja toisen tasakentällisin ajassa 14:45, vieden Columbuksen 2-0 johtoon.
Brandon Saad, Boone Jenner ja Matt Calvert tekivät myös maalin mieheen Columbukselle.
Penguinsin Scott Wilsonille kirjattiin maali ja kaksi syöttöpistettä. Kris Letang ja Jevgeni Malkin tekivät Pittsburghin kaksi muuta maalia.
Sergei Bobrovsky torjui 21 kiekkoa Blue Jacketsin maalilla. Marc-Andre Fleury venyi 26 torjuntaan Penguinsin tolppien välissä.
Penguinsin kapteeni Sidney Crosby ei pelannut sairastuttuaan, sanoi valmentaja Mike Sullivan ottelun jälkeen.
Ottelu oli molempien joukkueitten viimeinen harjoituspeli ennen runkosarjan alkua.