puljujarvi 924

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi yltyi hurjaan vireeseen Winnipeg Jetsiä vastaan pelatun harjoitusottelun päätöserässä. Kari Lehtonen piti Dallas Starsin maalin koskemattomana. Minnesota Wildin Mikael Granlund ja Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen kunnostautuivat sekä maalintekijöinä että syöttäjinä.

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets 6-2
Jussi Jokinen teki avauserässä Oilersin 1-1-tasoitusosuman, ja Jesse Puljujärvi rohmusi päätöserässä pisteet 2+1=3. Puljujärvi syötti Connor McDavidin tekemän 3-2-johtomaalin ja teki itse 4-2 sekä 6-2-maalit antaen hyviä näyttöjä pelipaikkaa varten. Patrik Laine ei ollut Jetsin kokoonpanossa.
St. Louis Blues - Dallas Stars 0-4
Starsin Roope Hintz nappasi kaksi syöttöpistettä, mutta joukkueen suurin tähti löytyi tolppien välistä. Kokenut suomalaismaalivahti Kari Lehtonen pysäytti 21 laukausta ja pelasi nollapelin. Esa Lindell pelasi Starsin puolustuksessa joukkueen isoimmat minuutit 24.33.
Minnesota Wild - Colorado Avalanche 2-1
Mikael Granlund iski Minnesotan avausmaalin ensimmäisessä erässä ja merkkautti syöttöpisteen Matt Dumban toisessa erässä tekemään maaliin. Dumban 2-0-maaliin syöttöpisteen sai myös Mikko Koivu. Wild teki molemmat maalinsa ylivoimalla.
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 2-3
Joonas Korpisalo joutui Blue Jacketsin maalilla hirvittävään kiekkosateeseen. Suomalaismaalivahti torjui peräti 52 kertaa. Korpisalo joutui antautumaan kahdesti, mutta Blue Jackets otti voiton Ryan Murrayn, Lukas Sedlakin ja Oliver Björkstrandin täysosumilla. Puolustaja Ville Pokka pelasi Blackhawksin alakerrassa reilut 18 minuuttia, pääsi kerran laukomaan kohti maalia ja blokkasi kaksi laukausta.
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs 1-3
Kasperi Kapanen teki päätöserän alussa Maple Leafsille 2-1-johtomaalin ylivoimalla ja erän lopussa hän sai vielä syöttöpisteen Nikita Soshnikovin täysosumaan. Pisteille pääsi myös Sabresin peliaikarohmu Rasmus Ristolainen, joka oli järjestelemässä joukkueensa ainoaa maalia. Maple Leafsin maalilla Kasimir Kaskisuo pääsi pelaamaan päätöserän ja piti maalinsa puhtaana.
Detroit Red Wings - Boston Bruins 5-1
Frans Nielsen teki Red Wingsin toisen ja kolmannen maalin toisessa erässä. Lisäksi hän saalisti syöttöpisteen toisen erän lopussa syntyneeseen 4-1-maaliin. Samat tehot 2+1=3 nappasi myös ensimmäisen ja viidennen maalin tehnyt Martin Frk. Hän syötti Nielsenin 2-1-täysosuman. Edellisessä Bruinsin ottelussa maalilla loistanut Tuukka Rask ei ollut nyt kokoonpanossa.
Washington Capitals - Carolina Hurricanes 1-4
Hurricanesin hyökkäyksessä Janne Kuokkanen, Aleksi Saarela ja Teuvo Teräväinen saivat kukin mukavasti peliaikaa, mutta vain joukkueen neljännen maalin syöttänyt Teräväinen pääsi pisteille. Hurricanesin tehomiehet olivat puolustajat Justin Faulk ja Trevor Carrick, jotka kumpikin saalistivat pisteet 1+1=2.
Ottawa Senators - Montreal Canadiens 5-1
Laajasti onnistumisia saanut Senators jyräsi Canadiensin yli pisteet 2+1=3 iskeneen hyökkääjä Logan Brownin ja maalivahti Craig Andersonin (25 torjuntaa) johdolla. Artturi Lehkonen nappasi syöttöpisteen Canadiensin ainoaan maaliin.
New Jersey Devils - New York Rangers 2-1
Rangers laukoi vain 18 kertaa kohti Cory Schneiderin vartioimaa Devilsin maalia. Rangersin maalivahdit Henrik Lundqvist ja Brandon Halverson joutuivat torjuntatöihin yhteensä 33 kertaa. Voittomaalin teki Devilsin Drew Stafford päätöserän loppupuolella.
Arizona Coyotes - San Jose Sharks 4-5 vl.
Coyotes johti avauserässä jo 3-0, mutta Sharks käynnisti kirinsä kahdesti viimeistelleen Mikkel Bödkerin johdolla. Ottelu ratkesi lopulta voittolaukauskilpailussa, jonka ratkaisevan maalin teki Sharksin Tim Heed. San Josen Joonas Donskoi merkkautti syöttöpisteen Bödkerin toiseen maaliin. Antti Raanta torjui Coyotesin maalilla kaksi erää ja joutui antautumaan neljästi.
Vancouver Canucks - Los Angeles Kings 3-4 vl.
Kiinan-kiertueen toisessa ottelussa Canucks ja Kings tarjosivat pekingiläisyleisölle viihdettä koko rahan edestä, kun ottelu ratkesi Kingsin eduksi vasta voittolaukauskilpailussa.