ConnorMcDavid

Edmonton Oilersin keskushyökkääjä ja kapteeni Connor McDavid joutuu parantelemaan reisivammaansa arviolta pari kolme viikkoa.

• Se on normaali toipumisennuste tällaisissa vammoissa. Toki toivomme hänen palaavan aiemmin... Kyse ei ole pitkää lepoa vaativasta jutusta. Katsomme tilannetta uudelleen viikon päästä, kertoi Oilersin GM Ken Holland tiistaina.
    *** ***Seuraa meitä [Facebookissa ja Twitterissä, niin pysyt ajan tasalla NHL:n tapahtumista! ]
    McDavid harjoitteli joukkueen kanssa maanantaina ja osallistui ylivoimakuvioihin ennen kuin lähti jäältä muita aiemmin. Hän loukkaantui viime lauantaina Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa törmättyään laitaan Predators-puolustaja Dante Fabbron taklauksen jälkeen toisen erän alkupuolella. McDavidin polveen laitettiin erätauolla jäitä, ja hän pystyi pelaamaan päätöserässä vielä vajaat kuusi minuuttia. Oilers voitti ottelun 3-2.
    McDavid on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 55 ottelussa 30+51=81 tehopistettä. Oilers (29-20-6) on Pacific-divisioonassa toisena, kolme pistettä Vancouver Canucksin takana.