Jusso Riikola

Leo Komarov, Otto Koivula, Juuso Riikola, Janne Kuokkanen, Antti Suomela, Eeli Tolvanen ja Henrik Borgström olivat lauantain NHL-harjoitusotteluiden suomalaismaalintekijät, mutta vain Florida Panthersin Borgström ja Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen pääsivät tuulettamaan voittoa. Columbus Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisalo pilasi Riikolan Pittsburgh Penguinsin voittoaikeet.

Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 3-1
Joonas Korpisalo esitti vahvoja otteita Blue Jacketsin maalilla ja torjui 24 kertaa. Ainoastaan Penguinsin Juuso Riikola pääsi yllättämään Korpisalon, kun suomalaispakki iski ottelun avausmaalin vain parin minuutin pelin jälkeen. Cam Atkinson tasoitti pian, ja kolmannessa erässä Eric Robinson ja Josh Anderson tekivät vielä maalit sinitakeille.
New Jersey Devils - New York Islanders 4-3
Leo Komarov ja Otto Koivula pääsivät maalin makuun, kun Komarov teki Islandersin 1-1 tasoituksen ja Koivula 3-3 osuman. Islanders nousi kolmesti tasoihin, mutta Jesper Boqvistin 4-3 maali oli jo liikaa. Boqvist vastasi myös Devilsin avausosumasta.
Washington Capitals - Carolina Hurricanes 3-2
Capitals on löytämässä uuden ratkaisijan, kun Brian Pinho viimeisteli kaksi täysosumaa Hurricanesin verkkoon. Pinho teki avauserässä 2-0 maalin ja kasvatti kolmannessa erässä ylivoimalla Washingtonin johdon jo lukemiin 3-0. Hurricanes viritteli kiriä, mutta ei päässyt Janne Kuokkasen viimeistelemää 2-3 kavennusta lähemmäs. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen puuttuivat Carolinan kokoonpanosta.

WSH-CAR: Kuokkanen käyttää kimmokekiekon

San Jose Sharks - Vegas Golden Knights 1-3
Antti Suomela teki Sharksin ainoan maalin, kun hän osui toisen erän lopulla ja kavensi pelin 1-2:een. Väkevässä vireessä harjoitusottelukaudella ollut Max Pacioretty oli jälleen pelipäällä ja rohmusi tehot 1+2. Hänen toisessa erässä viimeistelemänsä 2-0 maali jäi ottelun voitto-osumaksi.
Dallas Stars - Florida Panthers 0-6
Henrik Borgström aloitti Panthersin maalikarkelot avauserän 1-0 maalillaan. Kolmannen erän alussa Borgström alusti Anthony Gregon täysosuman ja tuplasi illan pistesaldonsa. Greco oli kissapetojen pisterohmu tehoin 2+1. Starsin riveissä pelasivat suomalaisista Roope Hintz (-1), Esa Lindell (-3) ja Miro Heiskanen (-2).
Minnesota Wild - Colorado Avalanche 4-3
Mats Zuccarello hääri Wildin tehomiehenä, kun hän oli mukana kolmessa maalissa ja keräsi pisteet 1+2. Norjalaishyökkääjä oli pohjustamassa Jason Zuckerin ja Eric Staalin osumia toisessa erässä ja iski itse 4-2 maalin kolmannessa. Wild-kippari Mikko Koivu jäi pisteittä.

MIN-COL: Zuccarellon läpiajo onnistuu

Philadelphia Flyers - New York Rangers 4-1
Jakub Voracek heilutti Flyersin tahtipuikkoa, kun hän summasi tehot 1+2. Voracek oli avauserässä pohjustamassa James van Riemsdykin ja Kevin Hayesin maaleja. Kolmannen erän alussa Voracek niittasi pelin pakettiin 4-0 ylivoimaosumallaan. Kaapo Kakko ei ollut Rangersin kokoonpanossa.
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs 5-3
Kasperi Kapanen oli jälleen pistevireessä, kun hän nappasi syöttöpinnat Maple Leafsin kahteen ensimmäiseen maaliin. Kapanen pohjusti ensimmäisessä erässä John Tavaresin viimeistelemän avausosuman ja teki toisessa erässä esityön Pierre Engvallin 2-2 tasoitukseen. Sabres karkasi kolmannessa erässä Jimmy Veseyn, Victor Olofssonin ja C.J. Smithin täysosumilla. Sabresin Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen jäivät maaleitta.

BUF-TOR: Tavares upottaa paluukiekon rystyltä

Ottawa Senators - Montreal Canadiens 0-4
Keith Kinkaid piti Canadiensin maalin koskemattomana 27 torjunnallaan. Suomalaisista Joel Armia pääsi pisteille, kun hän alusti Jeff Petryn (1+1) laukoman 1-0 maalin. Canadiensin muut maalintekijät olivat Jake Evans, Tomar Tatar ja Phillip Danault (1+1).
Nashville Predators - Tampa Bay Lightning 5-4 ja.
Eeli Tolvanen viimeisteli Predatorsin 2-2 maalin toisessa erässä, mutta pelin ratkaisijaksi nousi toinen pelipaikkaa tavoitteleva nuori. Rem Pitlick teki voittomaalin jatkoajalla. Matt Duchene (1+1) pelasti Predatorsin jatkoajalle taituroimalla tasoituksen ajassa 59.56.
Chicago Blackhawks - Boston Bruins 3-2 ja.
Patrick Kane nousi ratkaisijaksi, kun hän teki maalin jatkoajalla. Kane pääsi pisteille myös varsinaisella peliajalla, kun hän nappasi syötön Dylan Stromen 1-0 maaliin. Bruins nousi kahdesti tasoihin varsinaisella peliajalla. Olli Määttä pelasi Blackhawksin alakerrassa 17.36.
Arizona Coyotes - Anaheim Ducks 4-3 vl.
Coyotes taivutti Ducksin lopulta voittolaukauskilpailussa, jossa Nick Schmaltz ja Conor Garland tekivät tarvittavat maalit. Peliajalla Coyotes menetti kahden maalin johdon, kun Ducks kiri tasoihin kolmannessa erässä.
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 7-5
Kings kukisti maali-ilottelussa Canucksin, joka ei saanut kuriin Jaret Anderson-Dolania. Nuorukainen teki ottelun avausmaalin ja rokotti kanadalaisvieraita vielä kolmannessa erässä ylivoimalla. Canucksin kahden maalin mies oli Adam Gaudette.
Penguinsin Juuso Riikolalle maali maistui, vaikka kyseessä oli "vain" harjoituspeli.
- Maali tuntuu aina hyvälle. Tänä vuonna harjoitusottelukausi on minulle erilainen. Nyt tiedän, millaista peli on, mitä pitää tehdä ja mihin keskittyä. Pelaaminen on näin helpompaa. Loimme ihan hyvin paikkoja, mutta emme saaneet kiekkoja maaliin toivotulla tavalla, Riikola ruoti.
Matt Duchene nautti ensimmäisestä ottelustaan Predatorsin pelaajana ja kertoi, ettei ollut kohdannut vastaavaa kannustusta aiemmin harjoituspeleissä.
- Tämä oli hauskaa. Ei ole parempaa kuin olla mukana voittamassa ottelu kotiyleisön edessä lauantai-iltana, Duchene kertoi Predatorsin Twitter-tilillä.