Glen-Hall

KIEKKOHISTORIASSA TÄNÄÄN: 10.11.
1962:Eräs kaikkien aikojen komeimmista putkista tuli päätökseensä, kun Chicago Blackhawksin maalivahti Glenn Hall joutui jättämään Canadiens-ottelun väliin. Selkävamma piti hänet sivussa ja komea 502 peräkkäisen runkosarjaottelun ennätysputki katkesi. Hän oli pelannut ensimmäiset 501 ottelua alusta loppuun, mutta joutui jättämään 502:nnen matsin kesken selkävaivojensa vuoksi.

Hallin paikan maalin suulla ottanut Denis DeJordy torjui ottelussa 33 kertaa ja johdatti Chicagon 3-1 -voittoon. Hall oli sivussa kolmesta ottelusta ja palasi tositoimiin 17.11.1962.
MUITA MERKKIPAALUJA
1942:New York Rangers teki kaksi maalia 10 minuutin mittaisella jatkoajalla ja voitti Chicagon 5-3 kotikentällään. Ottelu oli viimeinen jatkoajalla ratkaistu runnkosarjan ottelu 41 vuoteen. Kun jatkoaika palasi runkosarjaan kaudeksi 1983-84, se pelattiin viiden minuutin mittaisena äkkikuolemamenetelmällä.
1963: Detroit Red Wingsin Gordie Howesta tuli NHL:n kaikkien aikojen maalikuningas. Hän ohitti Maurice Richardin sopivasti Detroitin ottelussa juuri Canadiensia vastaan. Richard oli lopettanut uransa kolme vuotta aiemmin.
Howen historiallinen maali (nro 545) tuli alivoimalla kun toista erää oli jäljellä 4.54. Howe sai Olympia Stadiumin 15 077 katsojalta huikeat kymmenen minuutin suosionosoitukset.
1999:Steve Yzermanista tuli samassa joukkueessa koko uransa pelanneiden pelaajien pörssiykkönen. Hänen teki kauden kahdennentoista maalinsa Dallas Starsin verkkoon, kun Detroit voitti Starsin vieraissa 4-2. Se oli hänen 1495 pisteensä, yksi enemmän kuin Pittsburgh Penguinsin Mario Lemieuxilla. Uransa päättyessä Yzermanilla on 1755 tehopistettä, kaikki Detroitin paidassa.
2007: Jeremy Roenick teki NHL-uransa 500:nnen maalin, ja auttoi San Jose Sharksia kukistamaan Phoenix Coyotesin 4-1. Hänestä tuli kaikkien aikojen kolmas yhdysvaltalainen 500 maalin rajapyykin saavuttanut pelaaja.
2015: Alex Ovetshkin sivuaa omaa yhden ottelun laukausennätystään - 15 - mutta ei saa yhtään kiekkoa maaliin. Detroitin Petr Mrazek torjuu 38 kertaa ja pitää nollan kuudennen kerran urallaan, ja Red Wings voittaa ottelun 1-0. Ottelun ainoan maalin teki Andreas Athanasiou kolmannen erän alussa.