Jakub Voracek

Philadelphia Flyersin ja New York Rangers välisen harjoitusottelun jatkoaikaa oli pelattu 27 sekuntia, kun Jakub Voracek teki ottelun toisen maalinsa ja nosti Flyersin 4-3 -kotivoittoon maanantaina.

Rangers oli jo 0-3 -tappiolla, mutta Ryan Graves, Brandon Piiri ja Jimmy Vesey kirivät ottelun tasoihin.

Vesey iski ensimmäisen osumansa ammattilaispelaajana tehdessään kolmannen erän puolivälissä ylivoimalla tilanteeksi 3-3.

Flyersin puolustaja Radko Gudas sai kaksi minuuttisen laitataklauksesta ja ottelurangaistuksen, kun hän taklasi Veseytä ensimmäisen erän viime sekunneilla.

Kotijoukkueen Andre Burakovski teki ratkaisevan osuman voittomaalikisan neljännellä kierroksella ja varmisti Washington Capitalsille 2-1 -voiton St. Louis Bluesista.

St. Louisin hyökkääjä Dmitrij Jaskin teki ylivoimalla avausmaalin, kun ensimmäistä erää oli pelattu 14.13. Washingtonin sentteri Paul Carey tasoitti tilanteeksi 1-1, kun kolmatta erää oli pelattu 1.50.

jaskin-social-169

World Cupissa Venäjää edustanut Alex Ovetshkin pelasi maanantaina ensimmäisen harjoitusottelunsa Capitalsin kanssa. Hän ei merkkauttanut yhtään tehopistettä mutta pelasi 22.09 minuuttia ja laukoi 10 kertaa.

Bluesin maalivahti Carter Hutton torjui 37/38 kertaa ennen kuin päästi neljästä laukauksesta kaksi maalia voittomaalikisassa.

Capitalsin maalivahti Brayden Holtby pelasi 31.50 ja torjui 13/14 kertaa ennen kuin hänen tilalleen maaliin tuli Philipp Grubauer, joka torjui kaikki seitsemän laukausta varsinaisella peliajalla sekä kolme neljästä vedosta voittomaalikisassa.

Islanders pysäytti Devilsin

Cory Schneider debytoi tämän kauden harjoitusotteluissa New Jersey Devilsin maalilla ja päästi 30:sta laukauksesta 4 maalia. New York Islanders otti kotivoiton maalein 4-3.

Schneider pelasi yhden ottelun World Cupissa USA:n maalilla. Hän jätti kaiken varalta lauantaisen 5-4 -voittoon New York Rangersista päättyneen ottelun väliin lievän lihasarkuuden takia.

Hyökkääjä Andrew Ladd teki ensimmäisen maalinsa Islanders-paidassa toisen erän 15. minuutilla ja tasoitti ottelun 2-2:een. Tulokassentteri Mathew Barzai merkkautti maalin ja syötön.

Puolustaja Johnny Boychuk sai kaksi syöttöpistettä, ja entiset Devilsin hyökkääjät Steve Bernier (kaksi syöttöä) sekä Stephen Gionta (maali) kasvattivat Islandersin pistetiliä.

Hyökkääjät Reid Boucher, Miles Wood ja Devante Smith-Pelly tekivät Devilsin maalit.

Kyle Connor nosti Jetsin Senatorsin ohi.

Hyökkääjä Kyle Connor teki kolmannen maalinsa kauden harjoitusotteluissa ja johti Winnipeg Jetsin 4-2 -voittoon Ottawa Senatorsista.

Connor (Jetsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2015) teki ylivoimalla maalin, kun kolmatta erää oli pelattu seitsemän minuuttia, ja kaunisteli numerot 3-2:een.

Hyökkääjät Blake Wheeler, Mathieu Perreault ja Nikolai Ehlers sekä puolustaja Dustin Byfuglien kirjauttivat kaikki pisteen. Winnipeg maalilla Michael Hutchinson torjui 27/29 kertaa.

Hyökkääjä Drew Stafford sai ensimmäisessä erässä ylävartalovamman eikä palannut enää otteluun.

Tom Pyatt ja Ryan Dzingel tekivät Senatorsin maalit. Ottawan maalilla Andrew Hammond torjui 29/32 kertaa.