liane

Winnipeg Jetsin Patrik Laine jakaa NHL:n maalipörssin kärkipaikan kahdeksalla osumalla yhdessä Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn ja Chicago Blackhawksin Artem Anisimovin kanssa. St. Louis Bluesin Jori Lehterä puolestaan avasi kauden maalitilinsä.

Illan ottelut ja suomalaiset:
Carolina Hurricanes - New Jersey Devils 1-4
Michael Cammalleri iski hattutempun ja Keith Kinkaid torjui 33 kertaa, kun Devils otti kauden ensimmäisen vierasvoittonsa.
Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen jäivät ilman tehopisteitä.
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers 1-2
Ryan Nugent-Hopkins teki voittomaalin, kun toista erää oli jäljellä parikymmentä sekuntia. Jesse Puljujärven lauantaina taklauksessa loukkaantunut jalka piti hänet sivussa.
St. Louis Blues - Colorado Avalanche 5-1
Jori Lehterä laukoi kauden ensimmäisen osumansa ja ottelun voittomaalin, kun hän osui tilanteeksi 2-0 ensimmäisen erän neljännellä minuutilla. Blues karkasi lopullisesti toisessa erässä, kun joukkue teki kolme maalia runsaan neljän minuutin aikana.
Avalanchen Mikko Rantanen ei saanut tehopisteitä.

Chicago Blackhawks - Dallas Stars 4-3 ja
Jatkoaikaa oli jäljellä vajaat puoli minuuttia, kun Marian Hossa ratkaisi Blackhawksille sen kuudennen peräkkäisen voiton. Artem Anisimov teki maalin ja kirjautti syötön, ja hänen pisteputkensa venyi yhdentoista ottelun mittaiseksi.
Starsin maalilla Kari Lehtonen torjui 29 kertaa.
Lauri Korpikoski ja Esa Lindell eivät saaneet tehopisteitä.
New York Rangers - Winnipeg Jets 5-2
Rangers voitti viidennen ottelun putkeen, kun viisi eri pelaajaa upotti kiekon vastustajan verkkoon.
Jetsin maaleista vastasivat Patrik Laine ja Mark Scheifele. Connor Hellebuyck aloitti Jetsin maalilla, mutta hän päästi neljä maalia kuudestatoista laukauksesta. Michael Hutchinson tuli hänen tilalleen toisen erän lopulla.
Laine jakaa nyt NHL:n maalipörssin kärjen kahdeksalla osumalla Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn ja Chicago Blackhawksin Artem Anisimovin kanssa.

Anaheim Ducks - Calgary Flames 4-1
Ducksin Ryan Kesler teki voittomaalin, kun toista erää oli pelattu runsaat kolme minuuttia. Corey Perry ja Ryan Getzlaf kirjauttivat kumpikin kolme syöttöpistettä.
Ducksin Sami Vatanen ja Flamesin Jyrki Jokipakka jäivät ilman tehopisteitä.