lindberg-2

Oscar Lindberg teki kaksi maalia toisessa erässä ja Henrik Lundqvist torjui 22 kertaa (95,7 %), kun New York Rangers tasoitti voitot lukemiin 2-2 Itäisen konferenssin toisen playoff-kierroksen ottelusarjassa. Rangers voitti Ottawa Senatorsin neljännessä kohtaamisessa lukemin 4-1 (1-0, 2-0, 1-1). Viides ottelu pelataan Senatorsin kotikentällä lauantaina.
Rangers aloitti ottelun pirteästi ja avasi maalitilinsä ensimmäisenä edellisen ottelun tapaan. Kuutisen minuuttia ennen avauserän loppua kotijoukkue pääsi hyökkäykseen kolmella kahta vastaan, kun Kevin Hayes jakoi keskeltä oivallisesti vasemmalle puolelleen Nick Holdenille, joka ohitti Craig Andersonin kilpikäden puolelta.

Rangersin 2-0-maali syntyi aivan toisen erän alussa Oscar Lindbergin lavasta. Michael Grabner nappasi Tanner Glassin blokkaaman siniviivalaukauksen haltuunsa ja spurttasi Lindbergin kanssa nokikkain Andersonia vastaan. Ruotsalaishyökkääjä sai hyvän syötön Grabnerilta ja latasi suoraan syötöstä kiekon verkkoon. Lindberg iski illan toisen osumansa neljä minuuttia ennen toisen erän loppua J.T. Millerin ja Glassin alustuksesta. Glass karvasi päädystä kiekon Millerille, ja Lindbergin laukaus vasemman B-pisteen kaaren takaa upposi Andersonin taakse helpon oloisesti.
Senatorsin päävalmentaja Guy Boucher teki muutoksia toisella erätauolla. Hän otti 17 kertaa (85 %) kahden erän aikana torjuneen Craig Andersonin vaihtoon ja komensi maalille Mike Condonin. Lisäksi Boucher liputti toipilaana pelaavan kapteeni Erik Karlssonin sivuun loppupelistä. Isäntien unessa ollut ylivoimapeli osoitti elonmerkkejä kolmannen erän puolivälin jälkeen. Ryan McDonagh laukoi viivasta, ja Chris Kreider survoi Condonin suoraan eteensä sylkemän paluukiekon sisään.
Senators rikkoi Henrik Lundqvistin nollapelin päätöserässä. Kyle Turris luisteli vasemmasta laidasta sisään, leikkasi keskelle, otti Rangers-puolustaja Marc Staalin näppärästi maskiksi ja laukoi komeasti etuylänurkasta kiekon maaliin.