Perjantain NHL-kierroksella väännettiin neljä ottelua. Aleksander Barkovin Florida Panthers kaatoi Dallas Starsin melkoisten maalitalkoiden jälkeen. Washington Capitals teki selvää jälkeä New Jersey Devilsistä. New York Rangersin paukut eivät riittäneet Toronto Maple Leafsin supertähtiä vastaan.

Florida Panthers - Dallas Stars 7-4
Panthers jatkoi perjantain kierroksella maalihurjastelujaan ja takoi Starsin verkkoon peräti seitsemän osumaa. Pantterien sankariksi nousi jälleen hyökkääjä Noel Acciari, joka täräytti kolme maalia alle neljässä minuutissa ja merkkautti vielä yhden syöttöpisteen kirsikaksi kakun päälle. Hattutemppu oli Panthersin seurahistorian nopein. Acciari osui kolmesti myös edellisessä ottelussa, eikä kahteen peräkkäiseen hattutemppuun ole pystynyt Panthers-pelaajista aiemmin kuin Pavel Bure vuonna 2001. Jonathan Huberdeau säesti perjantaina ketjukaveriaan tehoin 1+3.
Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov alusti isännille kaksi täysosumaa. Starsin Esa Lindell, Miro Heiskanen ja Roope Hintz keräsivät tililleen yhdet syöttöpisteet. Vaikka Starsin päätyyn tehtiin seitsemän maalia, Heiskanen kirjautti ottelussa plus-miinuslukeman +1.
New York Rangers - Toronto Maple Leafs 3-6
Maple Leafs venytti voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi kaatamalla Rangersin. Kotijoukkue roikkui ottelussa hyvin mukana vielä kolmanteen erään asti, mutta sitten vieraat menivät menojaan. Toronton sankareiksi nousivat kaksi maalia mieheen iskeneet William Nylander (2+1) ja Mitchell Marner (2+0).
Maple Leafsin Kasperi Kapanen keräsi ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen. Rangersin Kaapo Kakko jäi ilman tehopisteitä.

NYR-TOR: Marner iskee kiekonriiston jälkeen

New Jersey Devils - Washington Capitals 3-6
Capitals palasi nopeasti tasolleen yhden vaikeamman ottelun jälkeen, kun Devils kaatui selvin lukemin. New Jersey pyristeli vieraiden mukana aina toisen erän viimeiselle minuutille asti, mutta sen jälkeen Capitals meni menojaan. Neljän tehopisteen iltaa viettänyt Nicklas Bäckström (2+2) vei Washingtonin 3-2 johtoon ajassa 39.31, jonka jälkeen vierasjoukkue ratkaisi ottelun päätöserän kolmella osumallaan.
Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen jäi ottelussa ilman tehopisteitä ja plus-miinustilastossa kolme pykälää pakkaselle.

NJD-WSH: Ovetshkin ohittaa Blackwoodin

Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins 2-5
Penguins kasvatti voittoputkensa jo neljään otteluun ottamalla vierasvoiton Oilersista. Pittsburgh aloitti ottelun vahvasti, kun Chad Ruhwedel ja Joseph Blandisi veivät joukkueen ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon. Edmontonilaiset sinnittelivät vielä pelissä mukana Zack Kassianin ja Riley Sheahanin toisen erän osumilla, mutta eivät pystyneet kääntämään ottelua nimiinsä.
Penguinsin suomalaispuolustaja Juuso Riikola jäi ilman tehopisteitä.

EDM-PIT: Letang onnistuu ylivoimalla

Panthersin Noel Acciari jatkoi vahvaa maalitehtailuaan ja takoi Starsin reppuun tyylipuhtaan hattutempun. Hän tarvitsi kolmen rysän tekemiseen aikaa toisessa erässä vain 3 minuuttia ja 59 sekuntia. Acciari onnistui hattutempussa myös edellisessä ottelussa, kun Panthers voitti Ottawa Senatorsin 6-1.
- Minä vain laitan kiekkoa maalille ja hyviä asioita tapahtuu, totesi Acciari vaatimattomasti.
- Hänestä on tulossa "Noel Gretzky", murjaisi Acciarin ketjun sentteri Vincent Trocheck.
Vitjan kolmas lenkki Jonathan Huberdeau oli uudesta vastuunkantajasta selvästi mielissään. Acciari (3+1), Huberdeau (1+3) ja Vincent Trocheck (1+2) ovat rakentamassa Panthersille kevättä ajatellen erinomaista kakkosketjua.
- Onhan tuo aika älytöntä. Hieno asia Noelille (Acciari). Meidän ketjumme peli toimii juuri nyt hyvin. Yritämme pitää asiat yksinkertaisina ja puhua toisillemme. Tämä oli iso voitto meille, hehkutti Huberdeau.
Perjantain kierroksella Rangersin kaatanut Maple Leafs on pelannut uuden valmentajansa Sheldon Keefen alaisuudessa 13 ottelua saldolla 9-4-0.
- Pelissämme näkyy kehitystä, ja pidän siitä. Emme ole vielä koko ajan parhaimmillamme, mutta tärkeintä on jatkuva kehitys. Teimme tänään nopean avausmaalin, jonka jälkeen peli karkasi meiltä käsistä. Pystyimme silti nousemaan kolmannessa erässä johtoon ja huolehtimaan siitä, kehui Keefe.