slovak roudnup mw 0123

Sunnuntaisin puntaroimme NHL-joukkueiden viimeaikaisia otteita ja selvitämme, mitkä ovat tämän hetken kymmenen kuuminta porukkaa.
NHL:n All Star-viikonloppu sekoitti joukkueiden otteluohjelmia siltä osin, että osa porukoista ei pelannut viikon aikana lainkaan. Silti viime aikojen vahvojen suorittajien tahti jatkui positiivisena.

Viime viikon listatulokas New York Islanders jatkoi vahvoja otteitaan ja nosti sijoitustaan. Barry Trotzin poppoo on löytänyt tavat voittaa.
Washington Capitalsin murheet vain jatkuvat, ja nyt joukkueen listasijoitus alkaa olla uhattuna. Montreal Canadiens on noussut vahvoilla otteillaan pudotuspelijunaan.
1. Tampa Bay Lightning 37-10-2 (viime viikon sijoitus 1.)
Tampa pääsi huilailemaan viikon ajan, kun muut vielä tahkosivat otteluita ennen tähdistöottelun aiheuttamaa taukoa. Joukkueen sijoitus NHL:n kärjessä on tällä hetkellä melko vahvasti turvattu, sillä ero toisena olevaan Calgary Flamesiin on edelleen viisi pistettä.
2. Calgary Flames 33-13-5 (viime viikon sijoitus 2.)
Flames voitti viikon ainoassa ottelussaan hyvävireisen Carolina Hurricanesin. Calgaryssa on kevättä ajatellen pullat hyvin uunissa, sillä joukkue tuntuu löytävän koko ajan uusia keinoja voittaa. Hurricanesia vastaan ykköstykit Johnny Gaudreaun johdolla jäivät kiikareille, mutta vahva taustatuki mahdollisti voiton.
Lisää aiheesta: [Flames liekehtii pitkästä aikaa\]
3. Winnipeg Jets 31-15-2 (viime viikon sijoitus 3.)
Jets pääsi reilun viikon mittaiselle tauolle hyvistä asetelmista. Vaikka joukkue hävisi viimeisen ottelunsa ennen taukoa, edellisestä viidestä ottelusta tilille on napsahtanut neljä voittoa.
4. Toronto Maple Leafs 30-17-2 (viime viikon sijoitus 5.)
Torontossa viikko alkoi vaikeasti, kun Arizona Coyotes kävi ryöstämässä pisteet matkaansa. Maple Leafs kuitenkin päätti viikon positiivisesti, kun se kaatoi Capitalsin tylysti 6-3. Auston Matthews onnistui maalinteossa pitkästä aikaa ja William Nylanderkin löysi jo tehojaan. Se lupaa hyvää Maple Leafsille.

TOR-WSH: Matthews harhauttaa ja viimeistelee

5. San Jose Sharks 29-16-7 (viime viikon sijoitus 7.)
Sharksin viikkoon mahtui niin hyvää kuin huonoakin. Ilman Erik Karlssonia pelannut hailauma otti Florida Panthersilta tylysti nenäänsä, mutta Capitals kaatui hurjan maali-ilottelun jälkeen pääkaupungissa. Karlsson oli mukana All Star -ottelussa, joten voisi kuvitella, että Sharks saa hänet peleille tauon jälkeen.
6. New York Islanders 29-15-5 (viime viikon sijoitus 8)
Islanders nollasi sunnuntain prime time -ottelussaan Anaheim Ducksin tutuilla lääkkeillä. Puolustus toimi ja roolipelaajat pelasivat laadukkaasti. Viikon toisessa ottelussa Chicago Blackhawks oli tulikuumien Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin verran vahvempi rankkareiden jälkeen, mutta Islandersin paketti on edelleen tiiviisti kasassa.