Rask

Boston Bruins - Florida Panthers 4-3 ja.
Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov yllätti kolmannessa erässä Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Raskin tasoittaessaan 2-2:een. Boston karkasi vielä uudestaan johtoon, mutta Florida kiri jälleen tasoihin. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Bostonin David Pastrnak, joka sivalsi 4-3-voittomaalin. Sama mies oli tehnyt myös joukkueensa 2-1-johtomaalin toisessa erässä.

Maalin tehneen Barkovin plusmiinuslukemaksi jäi +2. Floridan toisen suomalaishyökkääjän Jussi Jokisen saldo sen sijaan oli -2. Bostonin Tuukka Rask oli nyt toisessa ottelussa peräkkäin torjuntavastuussa, ja hän torjui jälleen voiton. Floridaa vastaan Raskille kertyi 27 torjuntaa.

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 8-5
Pittsburgh Penguins otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistaessaan Ottawa Senatorsin maalein 8-5. Samalla Pittsburgh vahvisti asemiaan itäisen konferenssin kärkitaistelussa. Niin ikään itäisen konferenssin kärkijoukossa majaileva Ottawa johti ottelua toisen erän alkupuolella 4-2, mutta Pittsburgh nousi erän aikana vielä tasoihin ja ohi. Päätöserässä Pittsburgh karkasi lopullisesti Bryan Rustin (3+1) johdolla. Rust iski maaleistaan kaksi päätöserässä.
Uransa ensimmäisen NHL-hattutempun tehneen Rustin lisäksi muita ottelun tehomiehiä olivat Pittsburghin Jevgeni Malkin (1+2) ja Phil Kessel (1+2) sekä Ottawan Erik Karlsson (1+3) ja Mark Stone (1+2). Pittsburghin suomalaispuolustaja Olli Määttä jäi tehopisteittä, mutta plusmiinuslukema oli +1.

Washington Capitals - Buffalo Sabres 3-2 ja.
Hyökkääjä Marcus Johansson nousi Washington Capitalsin sankariksi Buffalo Sabresia vastaan. Johansson iski 2-2-tasoitusmaalin kolmannen erän puolivälin jälkeen ja 3-2-voittomaalin jatkoajalla. Voitolla Washington pysyi kiinni itäisen konferenssin pudotuspelipaikassa. Buffalo sen sijaan pysyi yhä tukevammin itäisen konferenssin häntäpäässä.
Buffalon suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen, ja hänen plusmiinuslukemansa oli +1. Hän sai koko ottelun kenttäpelaajista eniten peliaikaa, yhteensä 29 minuuttia ja 51 sekuntia.

Columbus Blue Jackets - Arizona Coyotes 4-1
Columbus Blue Jackets otti neljännen peräkkäisen voiton ja kohensi entisestään asemiaan itäisen konferenssin kärkijoukoissa. Columbus kaatoi läntisen konferenssin viimeisten joukossa olevan Arizona Coyotesin maalein 4-1.
Columbuksen ykköstykki oli hyökkääjä Sam Gagner, joka teki kaksi maalia ja kirjautti lisäksi kaksi syöttöpistettä. Joukkueen suomalaispuolustaja Markus Nutivaara sai peliaikaa kolmetoista ja puoli minuuttia, mutta jäi ilman tilastomerkintöjä.