Ei näytä hyvältä Anaheim Ducksin leirissä: kaksi kotipeliä ja kaksi tappiota.
San Jose Sharks rankaisi Ducksia lauantaina löysästä puolustamisesta ja vei toisen ottelun nimiinsä tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 3-2. Sharks johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0.

Isännät saivat otteluun loistavan alun. Kamppailu ehti vanheta vain 40 sekuntia, kun Jakob Silfverberg purjehti Sharksin alueelle ja laukoi kolmen vastustajan keskeltä tarkan rannelaukauksen ohi San Josen maalivahti Martin Jonesin.
Mutta pian sen jälkeen alkoi ote livetä Ducks-pelureiden käsistä. Ensimmäiselle erätauolle mentiin jo vieraiden johdossa, kun Marcus Sörensen ja Logan Couture (1+1) käänsivät tilanteen Sharksin eduksi.
Sharks piti jalkaa kaasulla myös toisessa erässä. Tomas Hertl lisäsi isäntien tuskaa viimeistelemällä maalin heti erän avausminuutilla.
Ducksin puolelta pelipäällä oli puolustaja Hampus Lindholm, joka keräsi kamppailussa tehot 1+1. Lindholm merkittiin ensin Ducksin avausmaalin syöttäjäksi, ja myöhemmin hän iski itse tärkeän 3-2-kavennusosuman ylivoimalla.
Kotijoukkue haki päätöserässä vimmatusti tasoitusmaalia ilman maalivahtia, mutta Jones piti torjunnoillaan joukkueensa johdossa. San Josen veskari venyi ottelussa kiekon tielle kaikkiaan 28 kertaa, kun Ducksin veräjänvartija John Gibsonille kertyi torjuntoja yhteensä 32.
- Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa päästää vastustajaa tuolla lailla menemään ohi. Tällä tyylillä emme voita ainuttakaan ottelua. Hyökkäyspelaamisessa oli tänään paljon hyvää, mutta meidän pitää terävöittää puolustuspelaamista vielä paljon, turhautunut Lindholm ruoti.
San Josen suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi pelasi reilut 17 ja puoli minuuttia, mutta jäi kamppailussa ilman tehomerkintöjä.
Sharks pääsee jatkamaan ottelusarjaa kotiyleisönsä eteen erinomaisista asetelmista.