092916Hall2

Taylor Hall presenterade sig för första gången i målprotokollet när New Jersey Devils vann med 5-4 mot New York Rangers i Prudential Center.
Hall överlistade målvakten Magnus Hellberg med ett handledsskott efter 12.39 i den andra perioden i powerplay vilket betydde 3-2 till Devils. Förutom målet svarade Hall för en assist och fem skott på sina 16.59 spelminuter.

Forwardstrion Beau Bennett, Pavel Zacha och Kyle Palmieri gjorde vardera två assists och backen Yohann Auvitu gjorde tre assists för Devils. I Devils mål stod Anders Lindbäck istället för Cory Schneider, som vilades. Lindbäck svarade för 30 räddningar.
I Rangers gjorde Mika Zibanejad 5-4 i powerplay efter 16.28 i den tredje perioden. Jesper Fasth, Michael Grabner och John Gilmore blev också målskyttar för Rangers som endast kunde förvalta ett av sex powerplayförsök.
Mål och assist i debuten för P.K. Subban
I sin första match med sin nya klubb stod P.K. Subban för ett mål och en assist när Nashville Predators vann med 4-3 mot Tampa Bay Lightning.
Subban assisterade först till Mike Fishers 1-1-mål i powerplay i den första perioden. Sedan gav backen Predators ledningen med 2-1, även det i powerplay, i den andra perioden.
Cody Bass satte den avgörande pucken med 4.23 kvar att spela i den tredje. Mike Ribeiro gjorde också mål för Predators vars mål vaktades av Marek Mazanec som gjorde 22 räddningar.
Nikita Kucherov, Valtteri Filppula och Cory Conacher gjorde mål för Tampa. Ben Bishop räddade 22 av 26 skott.

16-9_TBLvsNSH_Subbangoal2

Ellers powerplay-mål räckte för Capitals
Med 9.26 kvar att spela avgjorde Washington Capitals Lars Eller tillställningen mot New York Islanders i Webster Bank Arena.
Med Islanders-backen, Patrick Cullity, i utvisningsbåset fick Eller en krosspassning och från den högra tekningscirkeln drog dansken till direkt och överlistade J-F Berube med 2-1-pucken.
Anders Lee kvitterade till 1-1 efter 3.50 i den tredje perioden efter en retur från Braden Holtby på Ryan Pulocks slagskott. Nate Schmidt öppnade målskyttet för Capitals med ett powerplay-mål i den första perioden.
Capitals forwardsduo Marcus Johansson och Madison Bowey lämnade matchen på grund av skador.
Betydelsefull insats av Heinen i Bruins seger
Danton Heiden gjorde sitt tredje mål under försäsongen och dessutom ett straffmål i matchen mellan Boston Bruins och Philadelphia Flyers som slutade 4-3 till Bruins.
Jake DeBrusk avgjorde straffläggningen. David Pastrnak gjorde två mål för Boston, varav ett av målen betydde 3-3 med 3.12 kvar av den andra perioden. Daid Backes gjorde tre assists i sin första match för Boston Bruins.
Jordan Weal och Brayden Schenn gjorde mål i den andra perioden och förde Flyers till en 3-2 ledning, Weal gjorde också det första målet i straffläggningen. Sean Couturier kvitterade matchen till 1-1 efter 8.54 i den första perioden.
Malcolm Subban gjorde 29 räddningar för Boston och Michal Neuvirth gjorde 25 räddningar för Philadelphia.
Darling och Motte fixade segern åt Blackhawks
Målvakten Scott Darling gjorde 18 räddningar och forwarden Tyler Motte gjorde två mål när Chicago nollade St. Lous Blues med 4-0 i United Center.
21-årige Motte gjorde sitt första mål med 29 sekunder kvar i den andra perioden vilket betydde 3-0. Han satte sedan 4-0 med 39 sekunder kvar att spela. Målen var Mottes två första för Chicago Blackhawks.
Förra årets succéduo, Patrick Kane och Artemi Panarin, hamnade också i målprotokollet. Panarin gjorde ett mål och Kane stod för en assist.
I Blues vaktade Carter Hutton målet under de inledande två perioderna. Han släppte in tre mål på 26 skott innan han lämnade över till Jordan Binnington inför den tredje. Binnington gjorde 11 räddningar i den tredje perioden.
Blackhawks vann skottstatistiken med 38-18.

Scott Darling

Doan övertidshjälte för Coyotes
Shane Doan avgjorde Arizona Coyotes möte med Anaheim Ducks med ett powerplay-mål efter 3.53 i förlängningen i Gila River Arena på lördagen.
I underläge med ett mål kvitterade Coyotes Dylan Strome matchen efter 11.24 i den tredje perioden. Anthony Duclair gjorde mål i den första.
Michael Sgarbossa gjorde ett mål och en assist för Ducks. Sgarbossa öppnade målskyttet 5.44 in i matchen på ett pass från Clayton Stoner. Sgarbossa spelade sedan fram till Nick Sörensens mål efter 13-12 i den första perioden.
Målvakten Mike Smith spelade hela matchen för Coyotes och gjorde 38 räddningar.
John Gibson startade i målet för Ducks och svarade för 16 räddningar innan han byttes av mot Jonathan Bernier efter halva matchen. Bernier stod för 11 räddningar i matchen som slutade 3-2 till Coyotes.