Jimmy Vesey

Pirri driver på Rangers mot Devils
Forwarden Jimmy Vesey var poänglös och hade tre skott på mål under de 16:33 han var på isen i sin första NHL-match när New York Rangers besegrade New Jersey Devils med 3-1 i Madison Squaere Garden på torsdag.

Vesey, som spelade tillsammans med Kevin Hayes och Rick Nash, kom överens med Rangers 19 augusti sen han inte skrivit på för Buffalo Sabres, som fick honom i en trejd med Nashville Predators, som valde honom i tredje rundan (nr. 66) i 2012 NHL Draft.
Vesey, 23, ledde Traverse City Prospects Tournament, som hölls den här månaden, med fem mål och sju poäng. Han vann också Hobey Baker Award som den bästa college spelaren 2014-15 (32 mål, 26 assist i 37 matcher).

Vesey

Forwarden Brandon Pirri gjorde två mål och hade en assist för Rangers, och backen John Gilmour hade ett mål och en assist. Antti Ranta gjorde 15 räddningar i två perioder innan han ersattes av Mackenzie Skapski (12 räddningar) i andra perioden.
Miles Wood gjorde mål i andra perioden för Devils. Scott Wedgewood gjorde 28 räddningar.
Brandon Dubinsky avgjorde på övertid
Forwarden Brandon Dubinsky gjorde mål 2:49 i förlängningen när Columbus Blue Jackets besegrade Nashville Predators med 3-2 i en färsäsongs match i Nationwide Arena på torsdag.
Paul Bittners mål för Blue Jackets med 4:04 kvar av tredje perioden betydde kvittering till 2-2.
Ryan Craig gjorde också mål för Columbus och Cam Atkinson hade två assist. Joonas Korpisalo gjorde 10 räddningar innan han ersattes av Curtis McElhinney i andra perioden (15 räddningar).
Backarna Anthony Bitetto och Yannick Weber gjorde mål för Predators.
Mike Mazanec gjorde 14 räddningar och gav Sabres segern efter straffar.
Forwarden Matt Moulson gjorde mål i fjärde omgången i straffläggningen och gav Buffalo segern med 1-0 mot Toronto Maple Leafs i Meridian Centre på torsdag.
Moulson lurade Maple Leafs målvakt Kasimir Kaskisuo med ett handledsskott i fjärde rundan.

Matt Moulson

Sabres målvakt Anders Nilsson stoppade fyra skott mot sin bror, Sabres forward Alex Nylander, för första gången.
Kristers Gudlevskis, Lightning höll nollan mot Panthers
Kristers Gudlevskis gjorde 21 räddningar när Tampa Bay Lightning besegrade Florida Panthers med 2-0 i en träningsmatch i Amalie Arena på torsdag.
Lightning fick mål av forwardarna Jeremy Morin och Brayden Point.
Målvakten James Reimer släppte in ett mål på 19 skott i två perioder innan han byttes ut mot Reto Berra, som gjorde nio räddningar i tredje perioden.
Florida var 0-för-6 i power play.
Mike Hoffman ledde Senators förbi Canadiens
Forwarden Mike Hoffman gjorde mål med 4:41 kvar att spela i förlängningen och gav Ottawa Senators seger mot 4-3 mot Montreal Canadiens i en försäsongs match i Bell Centre på torsdag.
Hoffman gjorde också mål efter 7:26 av andra perioden och gav Senators ledning med 3-2. Forwarden Bobby Ryan hade ett mål och en assist för Ottawa.
Brendan Gallagher, Michael McCarron och Zach Redmond gjorde mål och målvakten Mike Condon gjorde 17 räddningar för Montreal.
Canadiens back Mikhail Sergachev, 9:e valert i 2016 NHL Draft, hade en assist på Gallaghers power play mål efter 5:24 av andra perioden.

sergachevheadshot62716

Montreal vann skotten med 40-21 mot Ottawa
Jets gjorde fyra raka mål i seger
Forwarden Kyle Connor gjorde det vinnande målet och Winnipeg Jets besegrade Minnesota Wild med 4-1 i en träningsmatch i MTS Centre på torsdag.
Connor, 17:e valet i 2015 NHL Draft, gjorde mål efter 15:00 i andra perioden och gav Jets ledningen med 2-1.
Forwarden Mathieu Perreault hade ett power play mål och en assist och Chase De Leo och Josh Morrissey hade två assist var. Målvakten Connor Hellebuyck gjorde 27 räddningar för Winnipeg.
Backen Matt Dumba gjorde mål efter 52 sekunder av andra perioden och målvakten Darcy Kuemper släppte in fyra mål på 28 skott för Minnesota.