NHL:s försäsong är inne på upploppet. NHL.com/sv håller er uppdaterade om vilka spelare som är heta, hur det går för svenskarna och vilka lag som ser mest redo ut inför säsongen.

Två poäng från William Nylander
*Nordström och Krüger hjälpte Hurricanes till seger
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:
Montreal Canadiens - Florida Panthers 3-1
Efter sex raka förluster tog Canadiens sin första seger den här försäsongen. Hemma i Bell Centre gjorde Paul Byron två mål, det ena i boxplay i den andra perioden. Lagets sista mål gjorde Andrew Shaw.

Evgenii Dadonov målade för Panthers.
Buffalo Sabres - New York Islanders 3-1
Sabres 2-1-mål blev matchavgörande i KeyBank Center. Målet kom i mittperioden och gjordes av Jordan Eberle, det var hans första mål den här försäsongen. Anders Lee och Nikolay Kulemin, tom bur, blev också målskyttar för gästerna.
Hemmalagets mål gjorde Sam Reinhart, assisterad av Johan Larsson. Robin Lehner motade 19 av 21 skott i Sabres-kassen. Jaroslav Halak gjorde 20 räddningar för Islanders.

Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs 2-4
I Little Caesars Arena fick Toronto det sista ordet sedan Auston Matthews lyft in en backhand till 3-2 i inledningen av den tredje perioden. För assisten stod William Nylander som tidigare i matchen gjort 2-1 för Toronto.
Leo Komarov fullbordade slutresultatet med sitt mål i tom kasse.
I Red Wings gjorde Henrik Zetterberg sin första match, han spelade fram Gustav Nyquist till 1-1 i den första perioden.

Carolina Hurricanes - Washington Capitals 3-1
Scott Darling gjorde 18 räddningar för sitt Hurricanes och hjälpte laget till seger i PNC Arena. Justin Faulk (assisterad av Marcus Krüger) Noah Hanifin och Trevor van Riemsdy (assisterad av Joakim Nordström) blev målskyttar för hemmalaget.
Matt Niskanen gjorde Capitals mål. Nicklas Bäckström, Andre Burakovsky och Christian Djoos fanns på isen för gästerna. I hemmalaget spelade Elias Lindholm och Victor Rask utöver Nordström och Krüger.