postgame_mediawall_100916vsSJ

Högerforwarden Corey Perry avgjorde matchen med sitt 3-2-mål efter 3:47 minuter av förlängningen i den avslutande försäsongsmatchen i Honda Center under söndagen.
Forwarden Jakob Silfverberg gjorde två mål och målvakten Jonathan Bernier räddade 30 skott för Anaheim, som inleder säsongen under natten mot fredag, borta mot Dallas Stars i American Airlines Center (02:30, Viaplay)

Forwarden Joonas Donskoi gjorde ett mål och en assist, och backen David Schlemko gjorde ett powerplay-mål för San José. Målvakten Aaron Dell allowed three goals on 25 shots.
Sharks inleder säsongen under natten mot torsdag när man tar emot Los Angeles Kings hemma i SAP Center (04:30, Viaplay)
Capitals nollade Islanders
Braden Holtby stod för 24 rädddningar när Washington Capitals besegrade New York Islanders med 4-0 hemma i Verizon Center
Andre Burakovsky inledde målskyttet efter 1:06 och Lars Eller och Alexander Ovechkin gjorde mål i den andra perioden för Capitals, som inleder säsongen borta mot Pittsburgh Penguins under natten mot fredag. T.J. Oshie gjorde mål med 5:07 kvar av matchen. Washington gjorde ett mål på sju försök i powerplay.
Jaroslav Halak räddade 23 av 27 skott i Islanders' mål. Islanders inleder säsongen borta mot New York Rangers under natten mot fredag. New York gick mållösa trots fem powerplay-försök.