Tavares_2

New York Islandersin kapteenin John Tavaresin kolmen pisteen ilta takasi joukkueelle kauden kolmannen voiton. Illan suomalaisista syöttöpisteille pääsivät Minnesota Wildin Mikael Granlund ja Mikko Koivu sekä Anaheim Ducksin Sam Vatanen.

Illan ottelut ja suomalaiset:
Winnipeg Jets - Edmonton Oilers 0-3
Cam Talbot torjui 31 kertaa ja nollasi Jetsin, kun Oilers otti kauden viidennen voittonsa. Jesse Puljujärvi oli Oilersin kokoonpanossa, mutta jäi ilman tehopisteitä.

New York Islanders - Minnesota Wild 6-3
Islanders iski toisessa erässä kolme maalia runsaan kolmen minuutin aikana, eikä Wild pystynyt enää kirimään vastustajaansa kiinni. Illan tähti oli joukkueen kapteeni John Tavares tehoillaan 2+1.
Zach Parise teki Wildin maaleista kaksi, ja toiseen niistä esityön tekivät Mikael Granlund ja Mikko Koivu. Teemu Pulkkinen jäi ilman tehopisteitä ja Erik Haula oli sivussa kokoonpanosta.

New York Rangers - Arizona Coyotes 3-2
Nivusvamman takia kolme ottelua sivussa ollut Dan Girardi teki näyttävän paluun Rangersin kokoonpanoon ja laukoi ottelun voittomaalin, kun kolmatta erää oli pelattu vajaat kaksi minuuttia. Hänen edellinen osumansa syntyi marraskuun 12. päivä viime vuonna.

GettyImages-617614746

Anaheim Ducks - Vancouver Canucks 4-2
Ducksin Cam Fowler teki Sami Vatasen syötöstä ylivoimalla tilanteeksi 2-1, kun toista erää oli pelattu 18 sekuntia. Henrik Sedin tasoitti 2-2:een kolmannen erän alussa, mutta sitten Ryan Getzlaf syötteli Ducks voittoon.
Canucksin Markus Granlund jäi ilman tehopisteitä.

Omin sanoin:
- Meillä on viime aikoina ollut paljon paikkoja. Mukavaa, että viimeinkin tuli osumia. Olisimme kuitenkin voineet pelata paremmin. Vastustaja hallitsi aika ajoin peliä, mutta onneksi Thomas Greiss teki tärkeitä torjuntoja, John Tavares totesi NHL.comille

Poimintoja maanantain otteluista:
Philadelphia Flyersin kohtaava Montreal Canadiens yrittää vahvistaa asemaansa Atlantin divisioonan kärjessä. Illan toisessa ottelussa Chicago Blackhawks saa vastaansa Calgary Flamesin, joka on toistaiseksi voittanut vain yhden ottelun.