Stonen hattutemppu siivitti Vegasin voittoon

Vegas Golden Knightsin kolmen erän maalijuhla turrutti San Jose Sharksin. Ritarit rynnistivät 6-3 kotivoittoon ja siirtyivät sarjassa 2-1 johtoon

Vegasin syömähampaana oli sen kakkosketju, jonka jokainen jäsen pääsi heiluttamaan verkkoa.
- Toistaiseksi he ovat syöneet meidät elävältä. Emme ole keksineet vastauksia. Kolme todella hyvää pelaajaa, jotka pelaavat tällä hetkellä huipputasolla. Meidän on löydettävä keino hidastaa heidän menoaan, Sharksin valmentaja Peter DeBoer totesi.

VGK-SJS: Vegas tehokkaana erien alussa

Mark Stone teki avausmaalin jo 16 sekunnin kohdalla ja kirjautti illan mittaan makeat tehot 3+2=5. Paul Stastny taas ahnehti kahden maalin lisäksi kolme syöttöpistettä. Stastnyn toisen erän ylivoimamaali vei Vegasin ottelussa jo vakuuttavaan 4-1 johtoon. Viiden tehopisteen miesten rinnalla pelannut Max Pacioretty (1+1) onnistui myös mainiosti.
Stone iski osuman myös kolmannen erän alussa ja siirsi isännät jo neljän maalin karkumatkalle. Se sai Sharksin terästäytymään ja onnistumaan kahdesti minuutin sisällä. Stone pysyi kuitenkin pelipäällä ja huipensi NHL-uransa ensimmäisen hattutempun näyttävällä 6-3 maalilla kuusi minuuttia ennen loppusummeria.
[Lue ottelusarjan SJS-VGK kaikki jutut täältä]
- Yksi ylivoimaisimmista suorituksista, jonka olen koskaan nähnyt pelaajalta pudotuspeleissä, Pacioretty hehkutti Stonen iltaa.