chris kunitz sidekick

Penguinsin Tristan Jarry torjui kaikki 30 Blackhawksia vastaan
Pittsburgh Penguinsin Tristan Jarry torjui kaikki 30 kiekkoa keskiviikkona pelatussa harjoitusottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Penguins vei voiton maalein 2-0.

Chris Kunitz teki Pittsburghin molemmat maalit ottelun kolmannessa erässä. Puolustaja Trevor Daley pelasi ensimmäisen kerran sitten kevään playoffeissa kärsimänsä nilkkamurtuman. Hänelle kirjattiin yksi syöttöpiste ja 23:53 jääaikaa.
Scott Darling venyi Chicagon maalilla 33 torjuntaan.
Connor McDavid palasi jäälle Oilersin hävitessä Vancouverissa Canucks
Puolustaja Troy Stecherille merkattiin yksi maali ja kaksi syöttöpistettä, kun Vancouver Canucks voitti Rogers Arenalla vierailleen Edmonton Oilersin maalein 5-3.
Brendan Gaunce, Joseph Labate, Anton Rodin ja Erik Gudbranson tekivät muut Vancouverin maalit.
Oilersin keskushyökkääjä Connor McDavid laukoi kiekon kolme kertaa kohti Canucksin maalia. Ensimmäisen harjoitusottelunsa World Cupin jälkeen pelannut McDavid oli jäällä 23:05, plus-miinus-tilaston luvulla miinus 1. McDavid luisteli Oilersin tulevalta ykkösketjulta näyttävässä koostumuksessa Milan Lucic - Connor McDavid - Jordan Eberle. Kaikkien kolmen paitaan oli ommeltu varakapteenin A. McDavid ei onnistunut maalinteossa World Cup-turnauksessa, mutta hänelle kirjattiin kolme syöttöpistettä kolmessa Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueen pelaamassa ottelussa.
Pohjois-Dakotan yliopistosta vapaana agenttina Edmontonin leirille tullut Drake Caggiula teki kaksi Oilersin maalia ensimmäisessä erässä. Puolustaja Griffin Reinhart teki maalin toisessa.

McDavid Oilers Canucks

Colorado meni kolmannessa Dallasin ohi
Colorado Avalanche teki kolme maalia ottelun päätöserässä ja päihitti Dallas Starsin maalein 4-2.
Colorado lähti kolmanteen erään 2-1 tappiolla, mutta Francois Beauchemin, Ben Smith ja Patrick Wiercioch tekivät maalin mieheen Avalanchelle ennen päätössummeria. Joe Whitney vei Coloradon 1-0 johtoon ensimmäisessä erässä ajassa 8:58.
World Cupissa aivotärähdyksen kärsinyt Dallasin Radek Faksa palasi kaukaloon ja täräytti kiekon Coloradon maaliin, kun toista erää oli pelattu vain seitsemän sekuntia.
Starsin maalivahti Antti Niemi pelasi kaksi erää Dallasin maalilla ja torjui 14 viidestätoista laukauksesta. 21-vuotias maalivahti Philippe Desrosiers kävi pelaamassa yhden erän Starsin maalilla. Avalanchen maalilla Calvin Pickard torjui 22 kertaa pelaamissaan kahdessa erässä.
Kannattaa käydä lukemassa tarina Jared Bednarin ensimmäisestä kotiottelusta Avlanchen valmentajana NHL.comin sivuilta.
Red Wings neljän maalin johtoon jo alussa Bostonia vastaan
Detroit Red Wings teki ottelun neljä ensimmäistä maalia ja voitti Boston Bruinsin maalein 5-1.
Kyle Criscuolo ja Steve Ott tekivät maalin mieheen ensimmäisessä erässä. Luke Glendening ja Anthony Mantha tekivät kaksi maalia lisää toisen erän alussa. Detroit johti jo 4-0, kun toista erää oli pelattu 12:54. Drew Miller teki vielä yhden maalin kolmannessa erässä. Maalivahti Jared Coreau torjui kiekon 34 kertaa.
Austin Czarnik teki Bostonin ainokaisen. Bruinsin maalilla Malcolm Subban päästi ensimmäisissä kahdessa erässä neljä maalia 34 laukauksesta.

Luke- Glendening 9-28

Flyers jätti Devilsin nollille
Anthony Stolarz ja Alex Lyon pitivät yhdessä Philadelphia Flyersin maalin puhtaana, kun Flyers jätti New Jersey Devilsin nollille maalein 2-0.
Travis Konecnylle kirjattiin maali ja syöttö. Michael Raffl teki Philadelphian toisen maalin.
Ottelu pelattiin Pennsylvanian osavaltion Allentownissa, Flyersin AHL-farmijoukkue Lehigh Valley Phantomsin kotiareenalla.
Nic Dowd maalasi kahdesti Kingsin kaataessa Anaheimin
Hyökkääjä Nic Dowd teki kaksi maalia, kun Los Angeles Kings päihitti Anaheim Ducksin maalein 6-1 LA:n Staples Centerissä pelatussa harjoitusottelussa.
Devin Setoguchi, Justin Auger, Dustin Brown Andy Andreoff tekivät myös maalin Los Angelesille.
Anaheimin puolustaja Brandon Montour kavensi tilanteeksi 4-1, kun kolmatta erää oli pelattu 8:04.
Kings vei laukaukset 48-27. Peter Budaj pelasi ensimmäiset 30:31 Los Angelesin maalilla, torjuen kaikki 14 häntä kohti lauottua kiekkoa. Toisen puoliskon ottelusta pelannut Thomas McCollum päästi yhden laukauksen taakseen 13:sta.