Han byttes ut i match 1, men i natt fick Brian Elliott revansch. Målvakten stoppade 34 puckar i match 2 när Philadelphia Flyers besegrade Pittsburgh Penguins med 5-1 och utjämnade matchserien till ett lika.
Efter 7-0-förlusten i match 1 behövde Flyers studsa tillbaka på flera områden i match 2 i PPG Paints Arena. Målvaktsspelet var ett, och där visade Elliott att han är att räkna med trots att han byttes ut efter att ha släppt fem mål på 19 skott i match 1.

• När du väl får starta, så vill man ta tillvara på den möjligheten. Det är speciellt att spela i slutspel, få bära sitt lag och försöka vara en del av en vägg bakom dem, säger Elliott till nhl.com/sv.
    Elliott stoppade elvaskott i den andra och tolv i var och en av de efterföljande perioderna.
    Han räddade ett friläge från Sidney Crosby efter 7:30 av den andra perioden vid ställningen 0-2 till Flyers. Han hade viss tur också, med fåtalet sekunder kvar av mittperioden missade samme Crosby öppet mål.
    - Det går inte att tveka över vad man ska göra med tanke på tiden som återstod. Men man måste få in den där oavsett. Får jag in den står det 1-2 och det är en annan match, säger Crosby om det missade läget.
    Istället ökade Travis Konecny på gästernas ledning i inledningen av den tredje med sitt första slutspelsmål. Sean Couturier, som hade tr poäng i matchen (1+2), spelade sedan läckert, mellan benen på sig själv, fram Nolan Patrick i powerplay som även han gjorde sitt första slutspelsmål.
    Patric Hörnqvist reducerade för Penguins efter 5:27, men Elliott stoppade resten av Penguins försök och i slutet av matchen kunde Andrew MacDonald hänga 1-5 i tom kasse.
    - Jag sa det när jag kom hit, ingen ger oss en allvarlig chans i den här serien. Jag vet inte om någon fortfarande gör det. Men jag vet att det kommer krävas minst fem matcher och att vi presenterade oss här ikväll, sa Flyers coach Dave Hakstol.
    I Penguins bröts Matt Murrays slutspelsnolla efter 225:49 minuter när Shayne Gostisbehere gjorde 0-1 i den första perioden.
    Serien vänder nu till Philadelphia där match 3 spelas på söndag.