Tampa Bay Lightning är klart för final i Eastern Conference efter att ha besegrat Boston Bruins med 3-1 hemma i Amalie Arena under söndagen och vunnit matchserien med totalt 4-1.

• Vi vinner fyra i rad, jag tror inte det har något med vår inställning att göra förutom att vi tog oss över kullen, som vi behövde göra för att slå Boston som är ett otroligt bra hockeylag, säger Tampas coach Jon Cooper efter matchen till NHL.com/sv.
    Tampa säkrade segern med 1:29 kvar att spela då svenske backen Anton Strålman fick pucken direkt efter tekning i egen zon och skickade in den i den tomma kasse som Bruins målvakt Tuukka Rask lämnat i ett försök att få in en kvitteringspuck.
    - Det är bra, men det vore ännu mer tillfredställande om vi vann två serier till. Vi har varit här tidigare så chocken eller beundran över att vara här är inte så stor. Vi är nöjda med våra två första serier men det är mycket jobb kvar att göra, säger Ryan Callahan till NHL.com/sv.
    Segern grundlade Tampa i stort under den andra perioden då de vände ett 0-1-underläge som Boston skaffat sig sent i öppningsperioden. Bruins ledningsmål kom i 5-mot-4 efter att de först pressat rejält i spel 5-mot-3. David Krejci gjorde det genom att dundra in pucken bakom en chanslös Andrei Vasilevskiy när det återstod 48 sekunder. Det var första gången i serien det förlorande laget gjorde det första målet i en match.
    I mellanakten kvitterade Bolts Brayden Point efter 10:43. Boston slarvade i egen zon vilket tillät Point att få pucken framför mål och med en lång sidledsdragning öppnade han upp benskydden på Tuukka Rask och satte 1-1. Ledningsmålet kom knappt tre minuter senare när J.T. Miller och Nikita Kucherov växelspelade i powerplay. Pucken hamnade till slut hos Miller som direktsköt in 2-1 bakom Rask från slottet. Det var Millers blott tredje slutspelsmål på 50 framträdande under karriären.
    - Kucherovs timing regisserar allt. Det såg inte ens ut som att han skulle passa mig, det är otroligt. Men den sitter mitt på bladet och jag visste att jag behövde skjuta snabbt eftersom målvakten letade efter pucken. Det fungerade ganska bra, säger Miller.
    I mittperioden lämnade också Bostons David Backes matchen efter att ha tacklats av Miller.
    Den tredje perioden förblev mållös till fram Strålmans mål. Tampa Bay Lightning har nu nått sin tredje konferensfinal de senaste fyra åren och får möta segraren i serien mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals som Capitals leder med 3-2 i matcher.
    - Det är ett otroligt bra lag, de tog bort våra andra- och tredjechanser. Vi hade några bra, men uppenbarligen inte tillräckligt bra. Jag tycker också att det fanns ett par saker i egen zon som vi kunde ha gjort bättre, säger Bruins Patrice Bergeron som nu får runda av den här säsongen.