Auston Matthews debut

Pelatut ottelut:
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs 5-4 JA
Ykkösvaraus Auston Matthews teki NHL-debyytissään neljä maalia, mihin kukaan pelaaja ei ole aikaisemmin liigan nykyhistorian aikana pystynyt, mutta se ei riittänyt. Ottawa Senatorsin Kyle Turris ratkaisi voiton, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 37 sekuntia.
Maple Leafsin Leo Komarov jäi tehopisteittä, mutta hän kirjautti viisi taklausta.

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 2-5
Ottelu oli toisen erän jälkeen tasan 2-2, mutta kolmannessa Blues meni menojaan Paul Statsnyn, Vladimir Tarasenkon ja Scottie Upshallin maaleilla. Tarasenko oli illan tehokkain kahdella maalilaan.
Bluesin Jori Lehterä jäi ilman tehopisteitä.

Edmonton Oilers - Calgary Flames 7-4
Jesse Puljujärvi lunasti heti NHL-debyytissään hänelle asetetut odotukset ja teki kolmannen erän puolivälissä ensimmäisen NHL-maalinsa, joka vei Oilersin jo 6-3 -johtoon. Oilersin tehokkain oli Connor McDavid kahdella maalillaan.

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 2-1
San Jose Sharksin Joonas Donskoilla oli mailansa pelissä, kun Sharks kaatoi Los Angelsin Kingsin. Sharksin Brent Burns teki voittomaalin kolmannen erän alkuminuuteilla Donskoin ja Logan Couturen syötöistä.

Illan huippuhetket:
Toronto Maple Leafsin tulokashyökkääjän Auston Matthewsin neljä maalia. Ne saivat katsomossa olleen äidin kyynelehtimään.