Två nollor, en bruten svit, ett nytt organisationsrekord och en efterlängtad återkomst. Det var några av ingredienserna som bidrog till att göra nattens NHL-omgång en delikat sådan.

Vi börjar i Dallas där Stars åstadkom något speciellt.
Nedan följer en summering av omgångens nio matcher:
Dallas Stars - Vegas Golden Knights 4-2 (2-0, 1-1, 1-1)
Två mål och en assist från Alexander Radulov visade vägen för Stars som tog poäng i tolfte raka matchen och dessutom tangerade ett organisationsrekord med sin sjunde raka seger. John Klingberg stod för två assist och Tyler Seguin bidrog med två framspelningar i hemmasegern.
- Det är roligt men vi har fortfarande mycket att jobba på, säger Klingberg till NHL.com/sv. Det är något positivt. Vi fortsätter vinna, vi har självförtroende och vi spelar på rätt sätt. Vi får resultat. Nu ska vi fortsätta på det här spåret och bygga vidare
En bedömning Alexander Radulov delar:
- Det är ingen hemlighet att alla jobbar hårt i de här matcherna. Det är olika killar som kliver fram varje gång. Viktig vinst ikväll. Vi känner att det alltid finns någon kedja som gör skillnad för oss.

NYR-MIN Lundqvist stoppar Eriksson Ek

New York Rangers - Minnesota Wild 3-2 ÖT (1-0, 0-1, 1-1, 1-0)
Samma kväll som Madison Square Garden fick återse Mats Zuccarello för första gången sedan flytten till Wild passade målvaktsregenten, tillika Zuccarellos bästa vän under Rangers-sejouren, Henrik Lundqvist, på att inkassera sin 455:e seger i karriären - nu femte bäst genom tiderna i ensamt majestät. Anthony DeAngelo blev matchvinnare för Rangers med sitt övertidsmål, detta efter att Chris Kreider kvitterat till 2-2 med endast 2.50 kvar att spela av tredje perioden.
- Vi måste lära oss att stänga matcher, säger Alex Stalock. I den här straffas vi via en oturlig studs där pucken hamnar rakt på klubban hos deras kille. Det är så studsarna sett ut för oss senaste matcherna.

TBL-BUF Paquette, Palat gör två SHG inom 49 sekunder

Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres 5-2 (1-1, 2-1, 2-0)
Det spelades en vass och frejdig ishockeymatch i Amalie Arena under natten mot tisdagen. En match där årets Global Series-kombatanter drabbade samman igen och bytte mål i de första två perioderna innan Lightning kom med en stark avslutningssalva i tredje perioden via två mål i samma numerära underläge. Men det många kommer komma ihåg är Erik Cernaks tveksamma tackling som tvingade Rasmus Dahlin att lämna matchen med en befarad hjärnskakning.
- Nedslående att se, säger Sabres tränare Ralph Krueger. Vi får låta ligan se över det som skedde. Just nu fokuserar vi bara på Rasmus; att han mår bra och att skadan inte blir långvarig.
Matchens bäste poängplockare blev Ondrej Palat med sina tre poäng (1+2).

Philadelphia Flyers - Vancouver Canucks 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)
Det blev en kamp mellan två unga målvakter när Flyers tog emot Canucks. Carter Hart, 21, fanns mellan stolparna hos hemmalaget medan Thatcher Demko, 23, vaktade målet för bortalaget. Succévärvningen J.T. Miller fick hål på Hart och gav Canucks ledningen med 1-0 efter 10.34. Flyers svarade via Sean Couturier 5.54 in på andra perioden. En match som länge såg ut att gå mot övertid avgjordes sedan av Jakub Voracek som gjorde sitt sjätte mål för säsongen 11.27 in på tredje perioden. Såväl Demko (32 räddningar på 34 skott) och Hart (16 räddningar på 17 skott) slutade på 94,1 i räddningsprocent.

ANA-NYI Fowler överlistar Greiss med galet skott

Anaheim Ducks - New York Islanders 3-0 (0-0, 1-0, 2-0)
Det blev, något oväntat, Anaheim Ducks som satte stopp för New York Islanders historiska poängsvit. Efter 17 raka matcher (15-0-2) med minst en poäng inkasserad föll Islanders med klara 0-3 borta mot Ducks. Stora segerorganisatörer för hemmalaget blev Ryan Getzlaf (1+1), Cam Fowler (1+1) och John Gibson, som räddade 26 av 26 skott i hans första nolla för säsongen.
Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)
Joonas Korpisalo höll nollan (25 räddningar) och Oliver Bjorkstrand bjöd på matchavgörande målet 21 sekunder in på tredje perioden när Blue Jackets hemmaslog Senators med 1-0. En assist från Zach Werenski förlänger hans personliga poängsvit till sju.
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 3-4 ÖT (0-1, 1-2, 2-0, 0-1)
Sharks höll undan en dramatisk comeback från Kings och bärgade en bortaseger på övertid i Staples Center. Bortalaget gick upp i ledning 3-0, bland annat med mål och assist från Erik Karlsson, innan Anze Kopitar och hans mannar hämtade upp till 3-3 - inklusive två mål i tredje perioden. Väl i övertid klev Patrick Marleau fram och gjorde sitt 99:e matchvinnande mål för Sharks i karriären.
Nashville Predators - St. Louis Blues 3-2 STR (2-0, 0-1, 0-1, 0-0, 1-0)
En 2-0-ledning för Predators byggd på mål från Nick Bonino och Ryan Johansen försvann sakta men säkert när Blues åt sig in i matchen. Reduceringen kom i andra perioden från David Perron, kvittering i tredje från Brayden Schenn. I straffläggningen kunde dock Daniel Carr bärga två poäng för hemmalaget.

PIT-CGY Guentzels handledsskott avgör på övertid

Pittsburgh Penguins - Calgary Flames 3-2 ÖT (1-1, 1-1, 0-0, 1-0)
Penguins förlängde sin poängsvit till fem matcher (3-0-2) tack vare 3-2 på övertid hemma mot Flames. Jared McCann stod för ett mål och en assist och Jake Guentzel stod som matchvinnare i förlängningen.