San Josen perjantai-ilta ei sopinut heikkohermoisille. Kotijoukkue Sharksin ja Vegas Golden Knightsin välinen toinen ottelu oli parhaimmillaan mieletöntä maalijuhlaa. Voittoon eteni lopulta Vegas, joka oli parempi tuloksella 5-3.

Ilotulitus oli hurjimmillaan heti avauserässä. Cody Eakinin ensimmäisen minuutin vierasmaali löi alkutahdit Vegasin nappistartille, joka sai Sharksin kannattajat hämmentymään. Ritarit siirtyivät kahden maalin johtoon alivoimalla, sitten Max Paciorettyn osumalla jo 3-0 johtoon, kun pelattuna oli vasta reilut kuusi minuuttia.
- Meiltä huippuluokan alku. Tämä oli aivan erilainen ottelu kuin ensimmäinen, Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury sanoi.
Sharks kärsi viime vuonna samassa sarjassa Vegasille pari erityisen kirvelevää tappiota, mutta kykeni nyt terästäytymään. Logan Couture pumppasi joukkueensa täyteen sisua erän viimeisten minuuttien kavennuksellaan, ja vain 39 sekuntia myöhemmin Tomas Hertl toi Sharksin jo maalin päähän. Puolitoista minuuttia tästä Joe Thornton huudatti yleisöä tehdessään 3-3 maalin ja viimeistellessään Sharksin reilun kahden minuutin tykityksen.

SJS-VGK: San Josessa nähdään kuuden maalin avauserä

Mark Stone palautti vierasjohdon ylivoimalla heti toisen erän alussa, mutta sen jälkeen hyökkäyspelaaminen rauhoittui molemmin puolin.
Sharks kuitenkin sortui jälleen kohtalokkaaseen virheeseen ylivoimansa aikana. William Karlsson karkasi läpiajoon ja nosti harhautusten jälkeen kiekon maaliin kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.
- Erikoistilanteet ratkaisivat. Tähän aikaan vuodesta on vaikea voittaa pelejä, jos häviää erikoistilanteet. Sitten kun vielä antaa vastustajalle kolmen maalin etumatkan, leikitään jo tulella, Sharksin valmentaja Peter DeBoer totesi.
[Lue ottelusarjan SJS-VGK kaikki jutut täältä]
San Jose pelasi ilman maalivahtia pitkän pätkän ottelun lopusta, osin muutenkin ylivoimalla, mutta ei saanut enää aikaan kavennuksia. Vegas hävisi laukaustilaston lukemin 23-37, mutta tasoitti otteluvoitot tehokkuudellaan.
Joonas Donskoi ei ollut Sharksin pelaavassa kokoonpanossa., ja Golden Knightsin Erik Haula on yhä sairastuvan puolella.