Pirri092916_169

Rangers peittosi Devilsin Pirrin johdolla
Hyökkääjä Jimmy Vesey laukoi kolme kertaa kohti maalia mutta jäi ilman tehopisteitä ensimmäisessä NHL-ottelussaan, kun New York Rangers voitti New Jersey Devilsin torstaina Madison Square Gardenissa maalein 3-1.

Kevin Hayesin ja Rick Nashin kanssa samassa ketjussa pelannut Vesey teki Rangersin kanssa sopimuksen 19. elokuuta. Sitä ennen Vesey oli hylännyt tarjouksen Buffalo Sabresilta, joka puolestaan hankki hänen pelaajaoikeutensa treidillä Nashville Predatorsilta. Nashville varasi Veseyn vuoden 2012 NHL Draftin kolmannella kierroksella (66. varausvuoro).
Vesey, 23, oli aiemmin tässä kuussa pelatun Traverse Cityn prospektiturnauksen paras pistemies viidellä maalillaan ja seitsemällä pisteellään. Hän voitti parhaan yliopistopelaajan Hobey Baker Awardin kaudella 2014-15 (32 maalia ja 26 syöttöä 37 ottelussa).
Rangers-hyökkääjä Brandon Pirri teki kaksi maalia ja syötti yhden. Puolustaja John Gilmour puolestaan saalisti maalin ja syötön. Antti Raanta torjui kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä 15 kertaa. Toisessa erässä hänen tilalleen luisteli Mackenzie Skapski, jolle kirjattiin lopulta 12 torjuntaa.
Devilsin ainoan maalin teki toisessa erässä Miles Wood. Scott Wedgewood torjui New Jerseyn maalilla 28 kertaa.
Brandon Dubinsky teki voittomaalin jatkoajalla
Hyökkääjä Brandon Dubinsky teki maalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.49. Columbus Blue Jackets voitti Dubinskyn osumalla Nashville Predatorsin torstaina Nationwide Arenalla pelatussa harjoitusottelussa lukemin 3-2.
Paul Bittner toi Blue Jacketsin tasatilanteeseen 2-2, kun kolmatta erää oli jäljellä 4.04.
Columbuksen pelaajista myös Ryan Craigille merkittiin maali ja Cam Atkinsonille kaksi syöttöä. Joonas Korpisalo torjui 10 kertaa ennen kuin Curtis McElhinney (15 torjuntaa) tuli hänen tilalleen toisessa erässä.
Predatorsin maaleista vastasivat puolustajat Anthony Bitetto ja Yannick Weber.
Mike Mazanec torjui Nashvillen maalilla 14 torjuntaa ennen kuin hänet vaihdettiin Juuse Sarokseen (23 torjuntaa) toisessa erässä.

Brandon Dubinsky

Matt Moulson toi Sabresille voiton rankkareilla
Hyökkääjä Matt Moulson nosti kiekon reppuun voittolaukauskilpailun neljännellä kierroksella ja varmisti Buffalo Sabresille 1-0 voiton Toronto Maple Leafsistä torstaina Meridian Centressä. Moulson ohitti Maple Leafsin maalia vartioineen Kasimir Kaskisuon rannelaukauksella
Sabres-veskari Anders Nilsson torjui varsinaisella peliajalla 23 kertaa ja pysäytti voittolaukauskisassa kaikki neljä yritystä. Nilssonille kirjattiin siis nollapeli.
Maple Leafsin hyökkääjä William Nylander pelasi Sabresin riveissä hyökkäävää veljeään Alexander Nylanderia vastaan ensimmäistä kertaa.
Kristers Gudlevskis ja Lightning nollasivat Panthersin
Kristers Gudlevskis torjui 21 kertaa Tampa Bay Lightningin voittaessa Florida Panthersin maalein 2-0 torstaina Amalie Arenassa pelatussa harjoitusottelussa.
Lightningin maalintekijöinä kunnostautuivat Jeremy Morin ja Brayden Point.

Kristers Gudlevskis

Kaksi erää torjunut Panthers-vahti James Reimer päästi selkänsä taakse 19 lauotusta kiekosta yhden. Hänen tilalleen päätöserään luistellut Reto Berra torjui kaikkiaan yhdeksän kertaa.
Florida pääsi kokeilemaan kuusi kertaa ylivoimalla, mutta ei onnistunut tekemään maalia.
Mike Hoffman vauhditti Senatorsin Canadiensin ohi
Hyökkääjä Mike Hoffman teki voittomaalin, kun Ottawa Senatorsin ja Montreal Canadiensin välisen harjoitusottelun jatkoaikaa oli jäljellä 4.41. Senators voitti torstaina Bell Centressä käydyn mittelön 4-3.
Hoffman osui myös toisessa erässä ja vei Senatorsin 3-2 johtoon ajassa 7.26. Ottawan hyökkääjä Bobby Ryan teki maalin ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.
Montrealin pelaajista maalinteossa onnistuivat Brendan Gallagher, Michael McCarron ja Zach Redmond. Mike Condon torjui Canadiensin maalilla 17 kertaa.
Vuoden 2016 NHL Draftissä yhdeksäntenä varattu Canadiens-pakki Mihail Sergatšov syötti Gallagherin toisessa erässä tekemän ylivoimamaalin.
Montreal voitti Ottawan laukauksissa 40-21.

Mike Hoffman

Jets voitti tekemällä neljä maalia putkeen
Hyökkääjä Kyle Connor teki voittomaalin, kun Winnipeg Jets päihitti Minnesota Wildin MTS Centressä torstaina pelatussa harjoitusottelussa maalein 4-1.
Vuoden 2015 NHL Draftissä 17. varausvuorolla poimittu Connor vei Jetsin 2-1 johtoon, kun toista erää oli pelattu 15.00.
Hyökkääjä Mathieu Perreault teki ylivoimamaalin ja antoi yhden maalisyötön. Chase De Leolle ja Josh Morrisseylle kirjattiin molemmille kaksi syöttöpistettä. Connor Hellebuyck venyi Winnipegin maalilla 27 torjuntaan.
Wildin ainokaisen osuman teki puolustaja Matt Dumba, kun toista erää oli ehditty pelata vain vajaa minuutti. Minnesotan tolppien välissä seissyt Darcy Kuemper päästi taakseen 28 laukauksesta neljä.