Rakell-Ducks-celebration

Robin Lehner stoppade 28 skott, Alex Wennberg assisterade på nytt och Rickard Rakell målskytt. Här är en summering av nattens matcher i NHL:

Columbus Blue Jackets - Anaheim Ducks 3-2 (2-0, 0-1, 0-1, 1-0)
Columbus fina start på säsongen 16/17 fortsätter. Mot Anaheim kom lagets sjätte seger för säsongen efter att Zach Werenski avgjort i förlängning. Alex Wennberg startade anfallet längs vänsterkanten, kom halvvägs in i den offensiva zonen innan han snurrade runt och passade pucken med backhand till Werenski. Werenski tog emot pucken innan han överlistade John Gibson på klubbhandsksidan.
Anaheim tog matchen till övertid med mål i andra och tredje perioden. Rickard Rakell satte laget på resultattavlan när han med sitt fjärde mål för säsongen efter 17.21 i den andra styrde in skottet från Cam Fowler. Nick Ritchie kvitterade till 2-2 efter 1.25 i den tredje.
Bägge Blue Jackets mål kom i den första perioden genom Boone Jenner och Brandon Saad. I Anaheim Ducks gjorde Hampus Lindholm sin första match för säsongen men lämnade isen poänglös.

Mike Condon

Buffalo Sabres - Ottawa Senators 1-2 (1-0, 1-1, 0-0, 0-0)
Det krävdes straffar innan en segrare kunde utses i KeyBank Center i Buffalo. Robin Lehner räddade 28 skott i hemmakassen och fick efter 2.49 i den första perioden se Nicholas Baptise, efter tekning, ta emot en passning från Cole Schneider. Baptise sköt från slottet och överlistade Mike Condon i Senators-målet.
7.15 in i den andra perioden kvitterade Ottawa. Ryan Dzingel fintade förbi Dimitry Kulikov och satte pucken över Lehners plockhandske.
I straffläggningen gjorde Bobby Ryan och Kyle Turris mål på sina straffar samtidigt som Condon räddade två Buffalo-försök och extrapoängen gick till Senators.

hawks_111016

St. Louis Blues - Chicago Blackhawks 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)
Blackhawks letade efter sin sjunde raka seger när de besökte Scottrade Center. I den första perioden krävdes det ett par riktigt vassa räddningar från Corey Crawford för att hemmalaget inte skulle ta ledningen. Målskyttet öppnades istället av Marian Hossa, som efter 1.22 i den andra perioden, stötte in en retur bakom Jake Allen efter ett skott från Gustav Forsling.
Det skulle bli ett mål till under ordinarie tid. Alex Pietrangelo kvitterade med 2.11 kvar att spela. Vladimir Tarasenkos ämnade passning för Jaden Schwartz hamnade istället till Pietrangelo som dunkade in pucken från blålinjen.
Den efterföljande förlängningen blev bara 25 sekunder gammal innan Artemi Panarin avgjorde matchen med ett skott i krysset på Allen.
Chicago är det enda laget i NHL som gjort två eller fler mål i varje match de spelat den här säsongen.
Nattens utropstecken:
Artemi Panarin stod för ett mål, en assist och hade ett slagsmål vilket innebär ett Gordie Howe hattrick