NHL:s försäsong har nu dragit igång ordentligt och fram till ett par dagar innan premiären den 4 oktober spelades det matcher varje dag. NHL.com/sv håller er uppdaterade om vilka spelare som är heta, hur det går för svenskarna och vilka lag som ser mest redo ut inför säsongen.

*Dubbla möten mellan Oilers och Flames
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:
New York Rangers - New York Islanders 1-0 (öt)
Lias Andersson fick en fin start i Rangers-tröjan.
Första matchen i Madison Square Garden den här hösten slutade nämligen med seger för Rangers. Neal Pionk blev matchhjälte i förlängningen efter att han snurrat bort en Islanders-försvarare och sedan prickskjutit in pucken. Andersson svarade för en assist på målet.

Rangers dominerade matchen och vann skotten med hela 42-17. Nyförvärvet Ondrej Pavlec vaktade kassen i två perioder för hemmalaget innan han byttes ut mot Brandon Halversen.
För Rangers var det första matchen för säsongen medan Islanders drog igång sitt matchspel i söndags när de vann med 3-2 mot Philadelphia Flyers.
Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 2-3 (öt)
Även den här matchen avgjordes i sudden death efter att Derek Ryan, med sitt andra mål i matchen, avgjort för Hurricanes.
Seth Griffith and Jake McCabe gjorde mål för Buffalo där Robin Lehner (14) räddningar och Linus Ullmark (11) delade på målvaktsgörat.
Matchen var den första den här säsongen för bägge lagen.
Boston Bruins - Montreal Canadiens 3-2
Ett klassikermöte inledde säsongen för Bruins och Canadiens. Matchens spelades i Quebec City.
Canadiens gick upp i en tvåmålsledning efter mål av Brendan Gallagher och Jeremy Gregoire men Bruins vände och vann genom mål från Jesse Gabrielle, Anders Bjork och Tim Schaller.
Bruins målvakt Malcolm Subban släppte in två mål på 14 skott medan Zane McIntyre höll tätt efter att han kommit in.
Al Montoya gjorde 15 räddningar för Canadiens; Zachary Fucale släppte ett mål på 13 skott.
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs 6-2
Senators vann med klara siffror i de här två lagens första träningsmatcher. Mike Hoffman gjorde två mål vilket tillsammans med Tyler Randell gav Senators en 3-0-ledning i den första perioden. Leafs reducerade genom Auston Matthews med Senators höll gjorde ytterligare tre raka mål och avståndet blev ointagligt.

William Nylander reducerade i slutet med ett direktskott från vänster i powerplay.
Calle Rosén spelade 21.08 och Timothy Liljegren fick 15.53 minuters istid för Leafs. I Ottawa spelade backarna Johnny Oduya och Andreas Englund dryga 19 minuter vardera.
Winnipeg Jets - Minnesota Wild 2-3 (straffar)
Ryan Malone gjorde det enda målet när Wild besegrade Jets i Bell MTS Place.
Wilds-målvakten Niklas Svedberg stoppade samtliga 17 skott han fick mot sig under sina två perioder. Charlie Coyle och Zack Mitchell blev målskyttar för Wild. Baken Gustav Olofsson spelade 17.12 för Wild.

I Jets stod Connor Hellebuyck hela matchen. Patrik Laine och Mathieu Perreault blev målskyttar.
New Jersey Devils - Washington Capitals 4-1
Nico Hischier, ni vet draftettan från i somras, gjorde sitt första mål i Devils röda tröja när han lirkade in 4-1 med backhand i den tredje perioden. Innan dess hade Mirco Mueller, Stefan Noesen och Kyle Palmieri gjort mål för Devils.

Capitals mål gjordes av Nathan Walker och betydde 1-0 i den första perioden.
Marcus Johansson gjorde sitt första framträdande för Devils och ställdes alltså omgående mot sitt gamla lag. Christian Djoos och Andre Burakovsky spelade för Capitals.
Edmonton Oilers - Calgary Flames 5-2
Lagen spelade igår två matcher mot varandra. Den ena av dem spelades i Rogers Place, Edmonton.
Tre svenskar var på isen när Oilers vann sin första träningsmatch för säsongen. William Lagesson representerade hemmalaget medan Flames matchade backen Rasmus Andersson och målvakten Eddie Läck.
Lagesson fick se Pat Maroon stå för tre poäng (1+2) och Connor McDavid för två assister.
Läck spelade halva matchen och noterades för 20 räddningar på 23 skott.
Calgary Flames - Edmonton Oilers 4-5
Lagens andra halvor möttes i Scotia Bank Saddledome i Calgary och blev betydligt jämnare. Samtliga perioder slutade med siffrorna 2-1 med fördel för Oilers.
Drake Caggiula blev tvåmålsskytt för Oilers och backarna Oscar Klefbom samt Adam Larsson noterades för varsin passningspoäng.
Mikael Backlund och Oliver Kylington spelade cirka 17 respektive 13 minuter för Flames.
Nattens utropstecken:
Målskyttet. Det verkar som att spelarna åtminstone skött skotträningen under sommaren.
Så gick snacket:
"Jag försökte faktiskt stanna målvakten och hade lite tur att den gick under hans beskydd men de målen räknas också" - Nico Hischier
"Jag tyckte att han gjorde några riktigt bra grejer. Han väljer när han ska hålla i eller chippa pucken" - Alain Vigneault om Lias Andersson.
"Man kan se att det kommer vara nolltolerans på klubbor som är uppe vid spelarnas händer/höfter" - Oilers tränare Todd McLellan efter en utvisningstät match mot Flames.