Florida Panthersin tulokashyökkääjä Anton Lundell ei kuvia kumarrellut vaan jätti hallitsevan mestarin tähdet varjoonsa. Lundell avasi NHL:n maali- ja pistetilinsä iskiessään Tampa Bay Lightningia vastaan pelatussa ottelussa tehot 1+1=2 ja siivitti Panthersin 4-1 vierasvoittoon.

• Tänään oli todella, todella hyvä päivä. Iso voitto meille. Totta kai henkilökohtaisesti oli hienoa saada ensimmäinen tehopiste, syöttö ja maali samassa ottelussa. Nyt minun ei tarvitse murehtia niistä enää. Tämä ilta motivoi minua jatkossa, Lundell myhäili ottelun jälkeen.
    Kaikki kolme otteluaan voittaneen Panthersin nuoriso-osasto oli vauhdissa tiistain kierroksella, sillä 20-vuotiaat Lundell ja kauden avausottelunsa pelannut maalivahti Spencer Knight (30/31 torjuntaa) olivat isossa roolissa, kun Panthers sieppasi Floridan kiekkovaltikan itselleen.
    - Nuo kaksi nuorta pelasivat erinomaisen illan. Tämä lupaa hyvää organisaation tulevaisuuden kannalta, Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville kehui ottelun jälkeen.

Valmentajaa säesti Panthersin kapteeni Aleksander Barkov, jonka mielestä Panthers on onnenpekka saatuaan sekä Lundellin että Knightin riveihinsä. Samaa voi sanoa illan voittomaalin tehneestä Barkovista itsestäänkin, sillä hän kirjautti tiistaina 1+1=2 tehopistettä ja johtaa Panthersin sisäistä pistepörssiä tehoin 2+3=5.
Lundell loisti kaukalon päästä päähän
Lundellin monipuolisuus tuli hyvin esiin tiistaina, sillä tehopisteidensä ja ylivoimapelaamisen lisäksi hän pelasi alivoimaa 4.15 minuuttia eli saman verran kuin Barkov. Lightningille merkattiin ainoastaan yhdeksän laukausta kuuden ylivoimatilanteen aikana, ja Panthers pystyi tappamaan kaikki jäähynsä.

• Teimme hyvää työtä. Meillä oli tärkeä hetki ensimmäisen erän lopulla, kun pelasimme kahden miehen alivoimalla (1.34 minuuttia). Se tilanne sai meidät vauhtiin ja antoi meille energiaa ottelun loppuun saakka, Lundell tuumi.
    Kääntäen voi sanoa, että Lundellin mainitsema alivoimatilanne latisti Lightningin. Tilanne oli ennen Panthersin jäähyjä 0-0 ja pysyi samana avauserän loppuun, joten Lightning ei ole vieläkään tehnyt maalia ensimmäisessä erässä tällä kaudella.

Kapteeni vaikuttunut Lundellin työmoraalista
Ottelun ykköstähti Lundell oli joukkueensa vahvin aloittaja, sillä hän voitti 18 aloituksesta 10. Hänelle merkattiin myös kolme blokattua laukausta, yksi taklaus, teholukema +2 ja peliaikaa 17.26. Ehtipä hän myös istua yhden kaksiminuuttisen jäähyaitiossa.
- "Lundy" (Lundell) on ollut uskomaton. Hän teki tänään ensimmäisen maalinsa ja pisteensä, mutta hän on pelannut erinomaisesti tähän saakka joka ottelussa. Hän tekee todella ahkerasti töitä. Hän viipyy hallilla myöhään otteluiden jälkeen. Hän on aina ensimmäisenä hallilla, Barkov ihaili tulokkaan työmoraalia.
Sillä aikaa kun Lundell pakkasi tavaroitaan Tampassa ottelun jälkeen ja valmistautui kotimatkaan, Quenneville vielä jutteli tulokkaastaan ylpeänä toimittajille.
- Hänellä (Lundell) on erinomaiset vaistot myös puolustuspelaamisessa. Vaikka pelasimme alivoimalla, hän pystyi luomaan tilanteita, kaiken nähnyt valmentaja ihasteli.