Efter att NHL på grund av coronaviruset valt att pausa säsongen från och med den 12 mars, specialgranskar NHL.com/sv läget i vart och ett av ligans 31 lag, så här långt in på säsongen.

Idag är det Tampa Bay Lightnings säsong fram till uppehållet som är i fokus.
Tampa Bay LightningResultat: 43-21-6, 92 poäng
Position i slutspelskampen:Tvåa i Atlantic Division
Tampa Bay Lightning fick inte alls till den start som förväntats, men laget har varit ett av de bästa i NHL sedan mitten av december och har nu ett säkert grepp om andraplatsen i Atlantic Division
Vändningen i Lightnings säsong kom i matchen mot Ottawa Senators den 17:e december. Inför matchen hade Bolts spelat 16-12-1 vilket innebar en sjätte plats i Atlantic Division och 13 poäng upp till ledande Boston Bruins.
I den andra perioden i mötet med Sens tappade Nikita Kucherov, vinnare av Hart och Art Ross Trophy förra säsongen, pucken vid offensiv blå vilket ledde till att Anthony Duclair kunde kvittera för Ottawa. Kucherov spelade därefter ytterligare ett byte i den andra perioden, ett byte i upptakten av den tredje perioden och bänkades därefter för de återstående 17:27 av tredje och hela den 4:41 minuter långa förlängningen som slutade med att Anthony Cirelli sköt segern till Lightning med sitt 3-2-mål.

COL-TBL: Kucherov tar vara på friläge i sudden

• Vi fattade besluten som var bäst för laget och hjälpte oss att vinna, sa Lightnings coach Jon Cooper efter matchen. Han är en viktig del av vårt lag… det kunde ha varit vem som helst. Som lag försatte vi oss i en knepig situation. Vi ville verkligen vinna den här matchen ikväll och spelade med de spelare vi trodde på.
    Petningen tycktes fånga spelarnas uppmärksamhet och Lightning, som förlorat två raka matcher, gick vidare till att vinna tio raka. En svit som inleddes med en 6-1-seger mot Florida Panthers den 23:e december och som innebär att Tampa Bay sedan dess är det bästa laget i NHL med 26-8-2 på 36 spelade matcher.
    Kucherov har varit ledande i laget genom att ha gjort fjärde mest poäng i ligan under perioden med sina 48 poäng (21+27) på 35 spelade matcher. Victor Hedman har också byggt vidare på sitt rykte om att vara en av ligans bästa tvåvägs-backar genom att göra 26 poäng (4+22) på 34 matcher och ha bäst plus/minus-statistik av alla i laget med plus-29 i spel fem-mot-fem. (49 mål, 20 insläppta).

TBL-MTL: Hedman gör två mål i 4-0-segern

Målvakten Andrei Vasilevskiy har satt ihop ytterligare en säsong av Vezina-kaliber. Han toppar hela NHL med 35 vinster sedan den 23:e december och hans räddningsprocent på 93,8 i spel fem mot fem (minst 20 spelade matcher) är bäst i ligan. Han har fått 696 skott på sig vilket är tredje flest i ligan.
Det finns också andra områden som Lightning har förbättrat sedan början av säsongen, exempelvis har laget tillfört rivighet genom tillskotten av forwards Blake Coleman och Barclay Goodrow samt backen Zach Bogosian, spelare som kan tillföra den tuffhet som saknades när Tampa Bay slogs ut i fyra raka matcher av Columbus Blue Jackets i den första rundan av i Stanley Cup-slutspelet 2019 i Eastern Conference.
Genombrottet:Anthony Cirelli: den 22-årige forwarden har redan satt ett nytt karriärbästa genom att göra 44 poäng (16+28) på 68 matcher. En produktion som tillkommit trots att han startat 45,2 procent av bytena i anfallszon. Av de spelare i laget som startat mer än 50 matcher är det bara Yanni Gourde har startat färre byten i anfallszon. Cirelli har också varit pålitligt defensivt och har mest istid i boxplay av alla forwards med i genomsnitt 2:49 minuter per match.
En seger som gjorde avtryck:Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks 9-2, 7:e januari: Både Lightning och Canucks gled ut på isen i Amalie Arena med seger i sina respektive sju senaste matcher. Canucks tog ledningen med 1-0, men Lightning replikerade med att göra sex mål i den andra perioden, varav fem kom inom loppet av 7:52 minuter. Segern förde Lightning upp till andra plats i Atlantic för första gången sedan första veckan av säsongen.
Mest övertygande insatsen:Tampa Bay Lightning - Boston Bruins: 5-3, 7:e mars: Lightning visade att laget kan matcha det fysiska spelet hos större och starkare Bruins i en match i TD Garden där sammantaget 94 utvisningsminuter utdömdes. Tampa Bay gick fram till en 3-0-ledning med 6:50 spelat av den andra perioden och tillät bara fem skott mot eget mål under matchens avslutande 13:23 minuter, vilket gjorde att Lightning kunde hålla undan och vinna med 4-3.