Nashville Predators har ett stadigt grepp om matchserien mot Colorado Avalanche efter att ha vunnit Match 4 med 3-2 borta i Pepsi Center.
Fjolårsfinalisterna leder nu matchserien med 3-1 och har tre chanser att säkra avancemang till nästa runda, den första på fredag hemma i Bridgestone Arena.

Gästerna inledde bäst och hade 3-0 med sig in i den tredje perioden, men två reduceringar från hemmalagets sida gjorde att det blev en rafflande avslutning på matchen.
- Vi möter ett bra lag och vi visste att de skulle slå tillbaka, säger Predators kapten Roman Josi. Vi är väldigt glada över att vi lyckades hitta en väg att bärha den här segern.
Filip Forsberg har redan bjudit på en handfull delikata manövrar under slutspelet och vid Predators 1-0 var det dags igen. Forsberg plockade upp pucken i och satte högsta fart genom mittzon. Medan han rundade Colorados Duncan Siemens la han pucken mellan backens klubba och skridsko och avslutade med att glida förbi målvakten Jonathan Bernier och lägga in pucken i tom bur.
Colorado hade ett par lägen i powerplay i den andra periodens inledning, bland annat ett läge i fem mot tre, men det var istället Nashville som fick utdelning.
Forsberg spelade fram Colton Sissions som kunde trycka in 2-0 med ett snärtigt skott i krysset efter 7:18 och Craig Smith satte 3-0 från vänsterkanten då han kom direkt från utvisningsbåset och plockade upp en undanrensning från Preds-försvaret.
Mattias Ekholm noterades för två assist i Nashville vilket gör honom till den enda backen i franchisets historia som har gjort två poäng eller mer i fyra playoffmatcher.
Colorado tvingades till ett målvaktsbyte inför den tredje perioden på grund av att Bernier drabbats av en underkroppsskada. Andrew Hammond ersatte.
5:20 in i den tredje akten reducerade Colorado i spel fem mot tre genom Gabriel Landeskog. Avs-kaptenen serverades öppet mål av Tyson Jost och Pepsi Center började hoppas.
Efter 11:01 växte hoppet ytterligare då Alex Kerfoot petade in ytterligare en reducering på en retur från Pekka Rinne.
Colorado tog ut målvakten i slutet av matchen för att få till en kvittering, men Nashville Kunde hålla undan.
- Vi kom inte in bra i matchen och det kändes som om de var i vår zon hela den första perioden, säger Avalanche-kaptenen Landeskog. Vi hade också lite otur med våra egna avslut under den första halvan av matchen.
- Vi gör en bra tredje period, men vi når inte riktigt hela vägen fram. Vi har hela året visat vilken karaktär vi har i laget. Det var synd att vi inte kunde komma igång tidigare. Vi hade ändå en del lägen att utjämna. Nu har vi en stor utmaning framför oss i Nashville där vi ska försöka sno med oss en vinst så att vi kan komma tillbaka till våra hemmafans en gång till.