Alex Ovechkin och Evgeny Kuznetsov var inblandade i alla mål när Washington Capitals vann med 4-1 mot Columbus Blue Jackets i Nationwide Arena och utjämnade matchserien till 2-2.

För första gången i serien behövdes det ingen övertid för att skilja lagen åt och för första gången någon sin har Capitals hämtat upp ett 2-0-underläge i matcher efter att ha förlorat de två första hemma.
Capitals tog kommandot från start den här gången och behöll det hela vägen till slutsignalen. Tom Wilson gjorde 1-0 för gästerna efter 6:16 av den första perioden. Kuznetsov spelade fram och stod därmed för sin första av tre poäng den här kvällen.
I den andra tryckte T.J. Oshie in 2-0 för Capitals. Alex Ovechkin, som spelat flest slutspelsmatcher i Washington, tog det första skottet och på returen hittade Oshie nätet med sitt andra mål i årets slutspel. Ovechkins assist gör att han nu står som tvåa i slutspelsassist i Capitals historia.
Ovechkin och Kuznetsov samarbetade sedan tillsammans med kedjekamraten Wilson för 3-1 i den tredje perioden. Wilson forecheckade, Kuznetsov snappade upp pucken bakom mållinjen och med en bakom-ryggen-passning serverade han Ovechkin som tryckte in pucken bakom Sergei Bobrovsky från slottet.
- Vi såg nervösa ut under hela matchen. Jag vet inte varför. Det var inte alls väntat, men det hände, sa Blue Jackets coach John Tortorella efteråt.
Blue Jackets enda mål kom sedan från Boon Jenner innan Kuznetsov stängde butiken med sitt 4-1-mål i tom kasse med 2:19 kvar av matchen.
- Jag tror aldrig vi tvivlat på oss själva. Vi kom hit med rätt inställning för att lyckas, sa Braden Holtby som stod för 23 räddningar i Capitals-kassen.
Serien är nu kvitterad inför match 5 i Washington på lördag.
- Det blir en riktigt viktig match. Någon kommer ta ledningen, och då står det andra laget mot väggen, säger Capitals tränare Barry Trotz.