smith100516_169

Martin Frk och Brendan Smith gjorde mål i andra perioden och hjälpte Detroit Red Wings till en 5-2 seger i en försäsongs match mot Pittsburgh Penguins på onsdag.
Efter att Carter Rowney och Kris Letang gjort mål för Pittsburgh, vilket betydde kvittering till 2-2, gjorde Frk ett power play mål efter 15:11, 1:10 efter Letangs mål i numerärt underläge, och Smith hittade rätt efter 17:24.
Gustav Nyquist och Tyler Bertuzzi gav Detroit ledning med 2-0 i första perioden. Steve Ott gjorde mål med 17 sekunder kvar av tredje perioden.

Penguins forward Phil Kessel spelade 21:13, hade fyra skott på mål och var minus-2 i sin första försäsongsmatch sen han opererat en hand under lågsäsongen. Målvakten Marc-Andre Fleury släppte in fyra mål på 29 skott.
Jared Coreau gjorde 30 räddningar för Detroit.
Anthony Beauvillier lyfte Islanders förbi Devils
New York Islanders forward Anthony Beauvillier gjorde matchvinnande målet med 6:20 kvar i en 3-2 seger mot New Jersey Devils i Prudential Center på onsdag.
Alan Quine och Andrew Ladd gjorde också mål för New York. Ben Lovejoy och Adam Henrique hade New Jerseys mål.
Islanders målvakt Thomas Greiss gjorde 19 räddningar, och Devils målvakt Cory Schneider hade 30.
Hurricanes besegrar Sabres efter straffar
Jeff Skinner gjorde det enda målet i straffläggningen och gav Carolina Hurricanes en 3-2 seger i försäsongs mötet mot Buffalo Sabres på onsdag.

Skinner 10516

Justin Bailey gjorde mål i numerärt underläge för Buffalo och utjämnade matchen i tredje perioden. Evander Kane gjorde också mål för Sabres.
Buffalos forward Ryan O'Reilly utgick med en underkropps skada. Det var hans första försäsongs match sen han spelade i Team Kanada i World Cup of Hockey 2016. Coach Dan Bylsma sade att O'Reilly utgick för säkerhets skull efter att ha skadat en muskel i första perioden.
Roland McKeown och Elias Lindholm gjorde mål och gav Hurricanes ledning med 2-0.
Matchen spelades i Essar Centre i Sault Ste. Marie, Ontario.

Christian Thomas och T.J. Oshie bakom Capitals seger
T.J. Oshie och Christian Thomas gjorde två mål var och lyfte Washington Capitals till en 4-2 seger i försäsongs matchen mot St. Louis Blues i Sprint Center i Kansas City på onsdag.
Vladimit Tarasenko och Dmitrij Jaskin gjorde mål för St. Louis.
Det var Blues forward Alexander Steens första försäsongs match. Han opererade sin vänstra axel 3 juni.
Avalanche nollar Stars i försäsongs match
Calvin Pickard gjorde 28 räddningar, och Andreas Martinsen gjorde mål i första perioden för Colorado Avalanche i en 1-0 seger i en försäsongs match mot Dallas Stars på onsdag.
Martinsen gjorde mål efter 8:25 av matchen.
Kari Lehtonen gjorde 19 räddningar för Dallas.
Matthew Tkachuk lyfter Flames till försäsongs seger
Matthew Tkachuk gjorde enda målet i straffläggning och gav Calgary Flames en 2-1 seger i försäsongs matchen mot Arizona Coyotes i Scotiabank Saddledome på onsdag.
Tkachuk gjorde mål efter 6:41 av första perioden vilket betydde 1-1 efter att Coyotes forward Christian Dvorak gjort matchens första mål 29 sekunder tidigare.
Flames målvakt Brian Elliott gjorde 21 räddningar till och med förlängningen och stoppade samtliga tre Coyotes skott i straffläggningen. Arizonas målvakt Mike Smith hade 36 räddningar.
Jonathan Bernier, Ducks nollar Sharks
Jonathan Bernier gjorde 22 räddningar och hjälpte Anaheim Ducks till en 2-0 seger i försäsongs matchen mot San Joe Sharks i SAP Center på onsdag.
Corey Perry och Joseph Cramarossa gjorde mål i andra perioden.
Sharks målvakt Martin Jonesd räddade 19 av 21 skott.