NHL:s försäsong har nu dragit igång ordentligt och fram till ett par dagar innan premiären den 4 oktober spelades det matcher varje dag. NHL.com/sv håller er uppdaterade om vilka spelare som är heta, hur det går för svenskarna och vilka lag som ser mest redo ut inför säsongen.

Guentzel och Nyquist poängfyrverkeri
*Storseger för Coyotes
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 6-5 (öt)
Gustav Nyquist hade en ganska bra kväll för Red Wings, eller vad sägs om två mål och två assist från 26-åringen? Hans mål betydde 3-3 i mittperioden och 5-5 i slutet av den tredje.
Ändå blev han inte poängbäst på plan utan överträffades av Penguins Jake Guentzel som stod för ett mål och fyra assist. Det hjälpte de regerande mästarna till seger i sudden sedan Guentzel förarbetat till Justins Schultz avgörande.
Lukas Bengtsson stod för en assist i Penguins och Axel Holmström för en assist i Red Wings.
New York Rangers - New Jersey Devils 4-3 (öt)
Rangers Kevin Shattenkirk hade en lyckad debut för sitt nya lag. Backen stod för tre målgivande passningar i Rangers övertidsseger mot Devils. Avgjorde, det gjorde draftvalet från i somras Filip Chytil fint framspelad av Mats Zuccarello.
I Rangers säsongsdebuterade Henrik Lundqvist som stod för 11 räddningar och två insläppta under matchens första halva.

Philadelphia Flyers - New York Islanders 3-2 (öt)
Det blev övertid även i Philadelphia där hemmalaget till slut drog det längsta strået genom backen Shane Gostisbehere, rookien Nolan Patrick assisterade.
Flyers mål under ordinarie tid gjordes av Taylor Leier medan Anders Lee och Mathew Barzal nätade för gästerna.
New York Islanders - Philadelphia Flyers 3-2
Lagens andra halvor möttes i Barclays Center. Matchen slutade i samma siffror, även här med fördel för hemmalaget. Devon Toews, Johnny Boychuk och Andrew Ladd gjorde mål för Islanders och Trais Konecny samt TJ Brennan hittade rätt för Philly.
Sebastian Aho spelade 15 minuter för Islanders och sköt två skott på mål.
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 3-4
Mikhail Sergachev gjorde mål i sin Tampa-debut efter trejden från Montreal Canadiens i somras. Målet betydde 3-1 till Tampa i mitten av den andra perioden. Derek Ryan reducerade men Boris Katchouks 4-2 mål i mitten av slutperioden blev avgörande.
Lucas Wallmark gjorde Hurricanes första målskytt i matchen, framspelad av Elias Lindholm som även assisterade till Sebastian Ahos 4-3-reducering i slutet av matchen.
Montreal Canadiens - Washington Capitals 2-4
I Bell Centre tillhörde första perioden Capitals och den andra Canadiens innan gästerna satte in stöten i den tredje med två sena mål genom Devante Smith-Pelly och Tom Wilson.
Evgeny Kuznetsov gjorde 1-0 för Capitals och Jakub Vrana, som jagar en ordinarie plats i laget, ökade på till 2-0. Charles Hudson och Max Pacioretty nätade för hemmalaget.

St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets 3-2
Publiken i Scottrade Center fick se två stycken tvåmålsskyttar. Vladimir Tarasenko för hemmalaget och Zac Dalpe för gästerna.
Tarasenko inledde målskyttet i matchen i den första perioden men Dalpe vände på steken i den andra med två mål inom loppet av tre och en halv minut. Jaden Schwartz kvitterade innan Tarasenko avgjorde i förlängning.
Magnus Pääjärvi och Oscar Sundqvist fanns på isen för Blues.
Winnipeg Jets - Edmonton Oilers 1-4
Tre mål i mittperioden genom Mark Letestu, Juhjar Khaira och Jussi Jokinen banade väg för Oilers seger. Nikolaj Ehlers hade gett hemmalaget ledningen i den första perioden men fler mål än så gjorde inte Blue Jackets. Kailer Yamamoto ökade på till 4-1 i slutet av matchen.
Calgary Flames - Vancouver Canucks 3-5
Canucks, vars stjärnor är i Kina för matcherna mot Los Angeles Kings, stod för en imponerande vändning när de hämtade upp ett 1-3 underläge till 4-3 i den andra perioden.
Anton Rödin gjorde Canucks första mål i matchen assisterad av Jake Virtanen som sedan gjorde 4-3 i slutet av mittperioden. Jalen Chatfield satte spiken i kistan med sitt 5-3-mål.

Rasmus Andersson noterades för en assist i matchen för Flames.
Anaheim Ducks - Arizona Coyotes 1-5
Stora siffror blev det mellan Ducks och Coyotes. Ducks hade 1-1 efter den första perioden men släppte in tre mål i mittperioden vilket gav Coyotes en ointaglig ledning. Clayton Keller blev tvåmålsskytt och noterades också för en assist hos gästerna.
Mario Kempe och Jens Lööke fanns på isen för Coyotes medan Jacob Larsson fick speltid i Ducks.
Nattens utropstecken:
Jake Guentzel, vars form från i våras verkar ha konserverats väl under sommaren. Fem poäng är imponerande.
Så gick snacket:
"Det var häftigt att göra mål i förlängning. Mitt första mål och det blev avgörande!" - Filip Chytil.
"Det känns som att det var längesedan man spelade hockey men känns bra att producera redan i den första matchen. Det är gott att vara tillbaka på isen" - Gustav Nyquist.