NHL:s försäsong har nu dragit igång ordentligt och fram till ett par dagar innan premiären den 4 oktober spelades det matcher varje dag. NHL.com/sv håller er uppdaterade om vilka spelare som är heta, hur det går för svenskarna och vilka lag som ser mest redo ut inför säsongen.

Marleau målskytt i Leafs-debuten
*Många svenskmål och poäng
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:
Nashville Predators - Florida Panthers 3-5 och 3-2
Cody McLeod, Emil Pettersson och Viktor Arvidsson gjorde målen för Predators som trots det förlorade mot Panthers. På isen fanns också svenskarna Cale Järnkrok och Mattias Ekholm.
Gästernas Connor Brickley gjorde två mål och en assist och fick sällskap i målprotokollet av Henrik Haapala, Mike Matheson och Denis Malgin.
I nattens andra möte mellan lagen vann Predators med 3-2. Anders Lindbäck stod halva matchen för Preds och räddade 14 av 15 skott. Miikka Salomaki gjorde två av målen för Nashville.
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets 5-2
Anton Forsberg fick en fin start på sitt Chicago-äventyr då han stoppade 38 skott och hjälpte Blackhawks till seger. Forsberg lämnade ju just Blue Jackets inför den här säsongen i byte mot Artemi Panarin som sköt tre skott på mål under matchen.

Nick Schmaltz, Cody Franson, Laurent Dauphin, Jan Rutta och Vinnie Hinostroza blev målskyttar för Chicago, varav fyra av dem i den andra perioden. Gustav Forsling stod för en assist.
Seth Jones gjorde båda Blue Jackets mål, på det första assisterade 23-årige Gabriel Carlsson.
Boston Bruins - Detroit Red Wings 4-2
Jakob Forsbacka Karlsson stod för en assist i Bruins seger mot Red Wings. Han spelade fram Danton Heinen till 2-0 i mitten av den andra perioden.
Austin Czarnik spädde på till 3-0 innan Anthony Mantha och Dylan Larkin reducerade för Red Wings. Avgörande 4-2 skickade Teddy Pucell in för Bruins.
Bruins Torey Krug lämnade matchen efter att ha blivit träffad av en puck i ansiktet.
Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 4-3 (öt)
Jason Pominville gjorde två mål i sin comeback i Buffalo-tröjan efter att ha varit på vift sedan 2013. Matt Tennyson kvitterade till 3-3 i den tredje perioden och i en minut in i förlängningen blev Jack Eichel matchvinnare för Sabres.
Penguins mål prickades in av Zachary Aston-Reese, tryoutspelaren Jay McClement och Olli Mättä.
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 1-2
"Hemvändaren" Justin Williams gjorde sitt första mål i Hurricanes-tröjan för den här sejouren när han gav laget ledningen 3.46 in i matchen. Teuvo Teravainen ökade på till 2-0 och efter det höll gästerna undan.
Tampa reducerade till 1-2 genom Adam Erne i den andra perioden och trodde de kvitterade i den tredje men Alexander Volkovs mål viftades bort för målvaktsinterference.
Victor Rask stod för en assist hos Carolina.
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 2-5
Patrick Marleau fick göra mål i sin Leafs-debut efter flytten från San Jose Sharks i somras. Målet kom i den första perioden och betydde 1-1. James van Riemsdyk ökade på ledningen till 2-1 några minuter senare men det var allt som Leafs mäktade med i målväg.

Senators gjorde sedan fyra raka mål, bland annat genom Fredrik Claesson som också noterades för en assist i matchen.
Målvakten Marcus Högberg spelade halva matchen och höll nollan med sina 16 räddningar.
Dallas Stars - St. Louis Blues 5-3
Jamie Benn gjorde ledningsmålet, 4-3, vilket ledde Stars till seger mot Blues. Slutsiffrorna blev 5-3 efter att Tyler Pitlick satt pricken över i:et med ett mål i tom bur. Mattias Janmark satte ett mål och en assist inför hemmapubliken som också såg Alexander Radulov göra sin första poäng för klubben.
Alexander Steen och Carl Gunnarsson spelade för Blues vars mål gjordes av Wade Megan, Klim Kostin och Samuel Blais.
Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights 1-4
Andra matchen, andra raka segern. Golden Knights är fortfarande obesegrat efter fyra mål mot Avalanche i Peps Center. Oscar Lindberg stod för ett av dem (3-0) fint framspelad av Tomas Hyka. Brad Hunt, Jonathan Marchessault och Hyka stod för de andra tre.

Colorados mål gjordes av Nathan MacKinnon.
Vegas ställde upp med ett betydligt mer rutinerat läg den här kvällen jämfört med det som slog Vancouver Canucks i söndags.
San Jose Sharks - Anaheim Ducks 5-0
Första matchen för säsongen slutade i dur för Sharks som vann mot rivalen Ducks med stora siffror. Filip Sandberg gjorde ett mål för hemmalaget där också Tim Heed stod för två assist. Sharks gjorde fyra mål i den andra perioden och dödade därmed matchen.
I Ducks spelade Dennis Rasmussen, Rickard Rakell och Marcus Pettersson.