NHL:s försäsong är över. NHL.com/sv har under hela försäsongen hållit er uppdaterade om vilka spelare som varit heta, hur det gått för svenskarna och vilka lag som sett mest redo ut inför säsongen. Så här såg det ut i natt.

Snabba mål bäddade för Islanders
*Svenska poäng i Sharks
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:
St. Louis Blues - Washington Capitals 3-4
Capitals vände och vann i den tredje perioden och avslutade därmed försäsongen med en seger efter att ha förlorat fyra raka matcher. John Carlson kvitterade till 3-3 efter 3.40 och Brett Connolly avgjorde matchen efter 15.34. Tom Wilson och Devante Smith-Pelly blev övriga Capitals-målskyttar.
Wade Megan, Dmitrij Jaskin och Brayden Schenn gjorde målen för Blues, som premiärspelar borta mot Pittsburgh Penguins på onsdag.
Capitals tar sig an Ottawa Senators på torsdag
Philadelphia Flyers - New York Islanders 2-5
I Wells Fargo Center gjorde Anders Lee och Anthony Beauvillier två mål inom loppet av 45 sekunder i den andra perioden vilket gav gästerna en 1-3-ledning. 32 sekunder in i den tredje perioden hamnade Beauvillier återigen i målprotokollet fram till 1-4 och matchen var avgjord.
Wayne Simmonds reducerade till 2-4 men Steve Bernier stängde matchen med ett mål i tom bur.
Michael Raffl gjorde 1-0 för Flyers och Dennis Seidenberg 1-1 för Islanders i den första perioden.

Flyers premiärmöter San Jose Sharks på onsdag medan Islanders inleder mot Columbus Blue Jackets på fredag.
Vegas Golden Knights - San Jose Sharks 3-5
Ställningen var jämn i T-Mobile Arena till mitten av den tredje perioden då Nick DeSimone gjorde 3-4 för Sharks. Efter det målet orkade inte hemmalaget komma tillbaka och Sharks vann till slut med 3-5.
Sharks övriga mål prickades in av Marcus Sörensen, Chris Tierney och Barclay Goodrow. Tim Heed noterades för en assist.

I Golden Knights noterades William Karlsson för en assist på David Perrons 2-3-mål. Erik Haula och Colin Miller gjorde de andra målen.
I premiärerna möter Vegas Dallas Stars på fredag och Sharks Flyers på onsdag.
Nattens utropstecken:
Försäsongen är slut. Nu väntar äntligen grundseriespel igen!
Så gick snacket:
"Det tar bort lite av pressen. Vi hade ett par spelare som steppade upp idag och vi gjorde fyra mål. Vi höll emot bra efter den andra perioden, när vi grävde oss själva ett litet hål" - Barry Trotz, tränare i Capitals.
"De här segrarna betyder ingenting för någon tabell men det är en bra byggsten för vårt lag" - Doug Weight, tränare i Islanders.