Henrik Lundqvist var tillbaka mellan stolparna för New York Rangers för första gången sedan den 3 februari. Men återkomsten slutade inte som varken han eller hans lag ville. Philadelphia Flyers vann matchen i Madison Square Garden med 5-3.

Lundqvist, som gjorde 21 räddningar, släppte fem puckar förbi sig varav fyra när Flyers spelade i "special teams" och Philadelphia vann också det andra mötet mellan lagen den här helgen (52 i fredags). Matt Niskanen, Sean Couturier och Travis Konecny gjorde mål i powerplay, medan Michael Raffl gjorde ett mål i numerärt underläge. Derek Grant gjorde gästernas enda mål i spel fem-mot-fem.
- Det råder ingen tvekan om att special teams spelade en stor roll i den här matchen. När man inte har spelat på ett bra tag vill man gå ut där och bygga upp en bra känsla, men det var så klart jobbigt att släppa in tre mål i den första perioden. Vi tog några onödiga utvisningar som kostade och deras powerplay var bra, säger Lundqvist till NHL.com/sv.
Ja, Flyers hade 3-0 efter den första perioden och tog också ledningen med 4-0 innan hemmalaget fick nätkänning. Mika Zibanejad satte 4-1, även det i powerplay efter att ha styrt in Artemi Panarins passning. Zibanejad gjort ytterligare ett mål i mat hen (5-3) och snyggade till siffrorna i den tredje perioden. Svensken står nu på totalt 32 fullträffar den här säsongen. Han har dessutom gjort 22 poäng på sina senaste 19 matcher.
Flyers tog sin sjätte raka seger och ligger alltjämt tvåa i Metropolitan Division. Laget har bara två förluster på sina tio senaste matcher.
- Det var en rolig match. Vårt powerplay klickade otroligt bra. Vi stod lite på hälarna i slutet av matchen, men lyckades hålla undan, säger Flyers coach Alain Vigneault.
Här är en titt på resten av nattens matcher:
Florida Panthers - Calgary Flames 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
Cam Talbot räddade hela 38 skott och höll nollan för Calgary Flames. Det var målvaktens andra nolla den här säsongen och den gjorde att laget tog över tredjeplatsen i Pacific Division från Vancouver Canucks.
Flames gjorde ett mål i vardera period. Johnny Gaudreau gjorde 1-0 i den första perioden i ett powerplay, framspelad av Elias Lindholm. Milan Lucic gjorde 2-0 i upptakten av den andra perioden på ett direktskott och gästernas tredje mål kom efter 1:09 av den tredje genom T.J. Brodie. Mark Giordano hade en passningspoäng på samtliga tre Flames-mål. Mikael Backlund hamnade utanför poängprotokollet och bröt sin sex matcher långa svit.
Florida förlorade för sjunde gången i rad på hemmaplan. De är just nu tre poäng från ett wildcard i Eastern Conference.

FLA-CGY: Talbot räddar38 skott när han håler nollan

Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks 5-3 (1-2, 0-1, 4-0)
Blue Jackets lyckades vända och vinna hemma mot Canucks och tog kommande i jakten på ett wildcard från Eastern Conference. Canucks hade ledningen med 3-1 efter den andra perioden sedan Elias Pettersson var inblandad i samtliga av gästernas mål. Pettersson spelade fram Bo Horvat till 10, satte själv 2-0 innan han lirade fram J.T. Miller till 3-1. Pettersson har nu gjort 63 poäng den här säsongen.
Hemmalagets enda mål så långt hade Kevin Stenlund gjort. Han reducerade till 2-1 med sitt sjätte mål för säsongen. Columbus skulle dock göra fler. Närmare bestämt fyra stycken, alla i den tredje perioden.
Riley Nash och Zach Werenski hämtade ikapp till 3-3 innan Emil Bemström satte målet som skulle bli matchavgörande. Bemström gjorde mål från den högra tekningscirkeln, hans nionde för säsongen. Gustav Nyquist kunde sedan punktera matchen med ett mål i tom kasse.
Blue Jackets har nu lika många poäng som New York Islanders (78) och är tre före närmast jagande lag som är Carolina Hurricanes. Canucks föll utanför topp-3 i Pacific Division och har nu det första wildcardet från Western Conference.
Minnesota Wild - Washington Capitals 3-4 (2-3, 1-1, 0-1)
Alex Ovechkin gjorde två av målen när Capitals vann på bortaplan för första gången på fem matcher. Båda ryssens mål kom i den första perioden, under ett spann där Capitals gjorde tre mål på 3:38.
Ryan Donato gav hemmalaget ledningen med 1-0. Men efter 7:21 klippte Ovechkin till ett direktskott och utjämnade till 1-1. Efter 10:28 satte Richard Panik 2-1 till gästerna innan det var dags för Ovechkin igen. 31 sekunder avslutade han ett tre-mot-ett-läge för sitt 45:e mål för säsongen.
Kevin Fiala reducerade till 3-2, ett resultat som stod sig till den tredje perioden. Där utökade Tom Wilson till 4-2 efter bara 40 sekunder, framspelad av Ovechkin. Zach Parise reducerade till 4-3, men Wild lyckades inte göra fler mål än så i matchen.
Capitals ligger kvar som etta i Metropolitan Division. Wild är en poäng ifrån en wildcard-plats i väst.

MIN-WSH: Ovechkin direktskjuter på Kuznetsovs pass

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 1-4 (0-2, 1-2, 0-0)
Efter åtta raka segrar fick Vegas i natt se sig besegrat av LA Kings som tog sin tredje raka seger. Anze Kopitar gjorde två mål i den första perioden, vilket gav Kings ett försprång. Trevor Lewis ökade på till 3-0 i den andra innan Shea Theodore reducerade för hemmalaget.
Reduceringen gav dock ingen effekt. I slutet av mittperioden satte Alex Iafallo slutresultat efter att han slagit in returen på Adrian Kempes skott.
Marc-Andre Fleury vaktade Vegas kasse och räddade 13 av 17 skott. Robin Lehner såg hela matchen ifrån bänken.
Anaheim Ducks - New Jersey Devils 0-3 (0-1, 0-1, 0-1)
Devils lyckades plocka poäng för sjätte matchen i rad via en hållen nolla borta mot Ducks. Målvakten Cory Schneider räddade 34 skott och höll sin första nolla sedan de 21 februari 2019.
Jesper Bratt, som gjorde mål i fyra av sina fem senaste matcher, spelade fram till Devils två första mål. Han assisterade Pavel Zacha till både 1-0 och 2-0 i powerplay, men gick själv mållös från matchen. Devils sista mål Nico Hischier i den tredje perioden.
I Ducks gjorde David Backes sin debut efter att han trejdats från Boston Bruins den 21 februari.

ANA-NJD: Zacha nätar på Bratts passning i powerplay

SÅ GICK SNACKET:
"Han har varit bra för oss hela året. Varje gång vi behöver en stormatch från honom gör han det. Han var grym i kväll igen. Våra killar litar på honom"
- Flames coach Geoff Ward om Cam Talbot.
"Vi behövde en seger i kväll. Även om vi gjorde en bra match handlar det fortfarande om att hitta sätt att vinna och stänga ner lag. Det kunde vi inte göra i kväll"
- J.T. Miller, Canucks
"Det kändes som en slutspelsmatch. Vi krigade från start till mål. Men det gick inte vår väg i dag"