100416Keith2

Backen Duncan Keith gjorde två assist i sin första match under försäsongen och sex spelare gjorde mål för Chicago Blackhawks när laget besegrade Detroit Red Wings med 6-1 i United Center under tisdagen.
Keith drog sig ur från Kanadas World Cup-lag den 24 augusti på grund av en skada i höger knä.
Ryan Hartman och Vinnie Hinostroza gjorde mål i den första perioden och tog Blackhawks till en 2-0-ledning. Rickard Panik gjorde 3-0 i powerplay efter 3:42 i den andra perioden. Detroits forward Louis-Marc Aubry reducerade efter 14:05 och Nick Schmaltz gjorde 4-1 med 1:23 kvar av perioden.

Alexandre Fortin och Artem Anisimov gjorde varsitt mål i den tredje perioden.
Red Wings' målvakt Jimmy Howard släppte in samtliga sex mål. Blackhawks förstemålvakt Corey Crawford räddade samtliga åtta skott han fick mot sig på 30:27 spelminuter. Scott Darling släppte in ett av tio skott på 28:56.
Stars besegrade Panthers efter straffar
Denis Gurianov gjorde det enda målet på fem straffomgångar och vann därmed matchen åt Dallas Stars mot Florida Panthers.
Paul Thompson gjorde Floridas mål och Patrick Eaves stod för Dallas mål i den andra perioden.
Stars' lagkapten Jamie Benn gjorde en assist och spelade 19:36 minuter i sin första match efter en muskeloperation under sommaren.
James Reimer räddade 34 skott för Florida och Antti Niemi räddade 27 skott i Dallas.
Sabres nollade Hurricanes i Hockeyville
Nicolas Deslauriers och Sam Reinhart gjorde målen och Robin Lehner höll nollan när Buffalo Sabres besegrade Carolina Hurricanes med 2-0.
Matchen var en del av Kraft Hockeyville USA som går av stapeln i Marquette, Michigan.
Målen föll i den andra perioden.
Läs hela storyn om Kraft Hockeyville USA.
Daniel Carr gav Canadiens segern
Daniel Carrs mål i den tredje perioden betydde 4-3 till Montreal Canadiens i matchen mot Boston Bruins. Det blev också slutresultatet.
Carrs avgörande mål kom med 4:50 kvar av matchen. Alex Galchenyuk gjorde Montreals 3-3-mål 38 sekunder in i slutakten, 20 sekunder efter att Austin Czarnik gjort 3-2 för Boston.
Christian Ehrhoff spelade sin första match för Bruins på ett tryout-kontrakt och gjorde lagets 2-0-mål. Ryan Spooner gjorde, även han, mål för Boston.
Jeff Petry och Artturi Lehtonen gjorde mål för Montreal.
I Boston gjorde två spelare sina första matcher efter skador; forwarden David Krejci och backen Torey Krug. Backen Kevan Miller klev av med en underkroppsskada. Matchen spelades i Videoton Centre i Quebec City.
Josh Baileys mål i OT gav Islanders segern mot Rangers
Josh Baileys mål med 22 sekunder kvar av övertiden gav New York Islanders segern mot New York Rangers. Matchen spelades i Barclay Center och slutade 3-2.
Bailey gjorde även en assist, på Cal Clutterbucks mål i den tredje perioden. Det var Clutterbucks andra fullträff för kvällen och betydde 2-1 till Islanders.
Rangers forward Nicklas Jensen kvitterade till 2-2 med 8:59 kvar av matchen.
Chris Kreider gjorde mål för Rangers i den första perioden.
Islanders' målvakt stod för 23 räddningar. Antti Rääntä i Rangers-målet räddade 39 skott.
Blue Jackets besegrade Predators på övertid
William Karlssons mål efter 1:17 av övertiden betydde 3-2 till Columbus Blue Jackets i motet med Nashville Predators.
P.K. Subban gjorde sitt andra mål under försäsongen och Viktor Arvidsson gjorde mål i den tredje perioden för Nashville, som hämtade upp ett 2-0-underläge. Pekka Rinne räddade 20 av 23 skott.
Oliver Björkstrand och Zack Werenski gjorde Columbus' mål och Anton Forsberg räddade samtliga av de 21 skott han fick mot sig på 30:38 spelminuter.
Semyon Varlamov och Avalanche nollade Wild
Semyon Varlamov räddade samtliga 30 skott när Colorado Avalanche besegrade Minnesota Wild hemma i Pepsi Center.
Chris Bigras och Carl Söderberg gjorde varsitt mål i den andra perioden.
Wilds startande målvakt, Darcy Kuemper, räddade 13 av 15 skott under de två första perioderna. Alex Stalock räddade samtliga fyra skott han fick emot sig i den tredje perioden.
Oilers besegrade Ducks
Pat Maroon gjorde ett mål och en assist och Cam Talbot räddade 25 skott när Edmonton besegrade Anaheim Ducks med 2-1.
Nick Sörensens mål i den första perioden betydde 1-1. Mark Letestu bröt dödläget när han satte 2-1 med 4:45 kvar av den andra perioden.
Anaheims målvakt John Gibson räddade 35 skott.