Svechnikov Detroit Red Wings

Detroit Red Wings kaatoi Toronto Maple Leafsin vieraissa 2-1 perjantain harjoitusottelussa.

Hyökkääjä Jevgeni Svechnikov teki Detroitin molemmat maalit, ja Toronton maalista vastasi hyökkääjä Brendan Leipsic.

Maple Leafs ja Red Wings kohtaavat jälleen lauantaina, ja kohtaaminen on kummankin viimeinen harjoitusottelu ennen kauden alkua.

Carolinan Slavin ratkaisi rankkarilla

Puolustaja Jaccob Slavin ratkaisi voittomaalikisassa Carolina Hurricanesille 3-2 -voiton Washington Capitalsista perjantaina.

Carolinan muut osujat voittomaalikisassa olivat Jeff Skinner sekä Teuvo Teräväinen, ja Capitalsin osujat olivat Jevgeni Kuznetsov ja Andre Burakovski.

Carolinan maalivahti Cam Ward torjui 22 kertaa, mukaan lukien kerran voittomaalikisassa. Puolustaja Noah Hanifin teki ylivoimamaalin ja merkkautti yhden syötön. Hurricanes pelasi perjantaina viimeisen harjoitusottelunsa, ja joukkue avaa kauden torstaina Winnipeg Jetsiä vastaan.

Washingtonin puolustaja John Carlson maalasi ylivoimalla ja sai syöttöpisteen, Dmitri Orlov kirjautti kaksi syöttöpistettä, ja maalivahti Braden Holtby torjui 29 kertaa.

Capitals pelaa viimeisen harjoitusottelunsa kotona New York Islandersia vastaan sunnuntaina.
Sabres kaatoi Senatorsin Kanen ja Reinhartin johdolla

Evander Kane ja Sam Reinhart saivat kumpikin kaksi pistettä ja auttoivat Buffalo Sabresin 4-2 -vierasvoittoon Ottawa Senatorsista perjantaina. Kohtaaminen oli molemmille joukkueille kauden viimeinen harjoitusottelu.

Reinhart vei Sabresin 1-0 -johtoon ensimmäisen erän puolivälissä ja Kane maalasi tilanteeksi 4-1 Reinhartin syötöstä, kun kolmatta erää oli pelattu runsaat kahdeksan minuuttia.

Sentteri Jack Eichel pelasi 18.31 minuuttia ja kirjautti syötön sekä plusmiinustilastoon +2. Hyökkääjä Derek Grant vei alivoimalla Sabresin 3-0 -johtoon, kun toista erää oli pelattu runsaat seitsemän minuuttia.

Buffalon maalivahti Robin Lehner torjui 30 kertaa.

Ottawan hyökkääjät Kyle Turris ja Jean-Gabriel Pageau maalasivat ja maalivahti Craig Anderson päästi neljä maalia 25 laukauksesta.

Senators avaa kautensa kotona Toronto Maple Leafsiä vastaan keskiviikkona. Sabresin vierasavaus on Montreal Canadiensia vastaan torstaina.

Stars voitti Las Vegasin NHL-avauksen

Dallas Stars löi Los Angeles Kingsin 6-3 perjantaina kautta aikain ensimmäisessä Las Vegasissa pelatussa NHL-ottelussa.

Julius Honka, Johnny Oduya ja Radek Faksa tekivät kukin maalin toisessa erässä ja veivät Dallasin 4-2 -johtoon. Patrik Nemeth maalasi kahdesti ja Jason Spezza viimeisteli lukemat iskemällä kiekon tyhjään maaliin.

Michael Mersch, Dustin Brown ja Nic Dowd tekivät Los Angelesin maalit. Kings jatkaa ottelujaan lauantaina Las Vegasissa, ja vastaan tulee Colorado Avalanche.

Harjoitusottelut pelataan T-Mobile Arenalla, joka on ensi kaudella NHL:ssä aloittavan Las Vegasin joukkueen kotihalli.

Coyotesin Vrbata teki voittomaalin Sharksia vastaan

Radim Vrbata teki voittomaalin toisessa erässä, kun Arizona Coyotes löi San Jose Sharksin 3-1 perjantaisessa harjoitusottelussa.

Joonas Donskoi vei San Josen 1-0 -johtoon, kun ensimmäistä erää oli pelattu vajaat neljä minuuttia. Erää oli jäljellä runsaat kuusi minuuttia, kun Tony DeAngelo tasoitti tilanteeksi 1-1.

Vrbatan 2-1 -maali syntyi, kun toista erää oli pelattu vajaat yhdeksän minuuttia. Coyotesin kapteeni Shane Doan viimeisteli loppunumeroiksi 3-1, kun ottelua oli jäljellä 11 sekuntia.

Coyotesin maalivahti Mike Smith torjui 29 kertaa ja Sharksin Martin Jones 20 kertaa.