Golden Knights 9 29

NHL:n harjoitusottelut jatkuivat keskiviikkona kahdeksalla kamppailulla. Vegas Golden Knights pieksi hallitsevan mestarin Colorado Avalanchen tyrmäävin lukemin 7-1. Suomalaispelaajat eivät onnistuneet keskiviikon harjoituskierroksella maalinteossa.

Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 4-1
Blue Jackets otti harjoituskauden toisen voittonsa kaatamalla Sabresin. Columbus sai onnistumisia laajalla rintamalla, eikä yksikään joukkueen pelaajista yltänyt kahteen tehopisteeseen. Blue Jacketsin Joona Luoto ja Mikael Pyyhtiä kirjauttivat syöttöpisteen mieheen. Suomalaishyökkääjät alustivat Kirill Martshenkon toisessa erässä tekemän ylivoimamaalin, jonka turvin Columbus siirtyi 2-0 johtoon. Columbus pakeni päätöserässä Buffalon tavoittamattomiin Jakub Voracekin ja Carson Meyerin maaleilla.
Vegas Golden Knights - Colorado Avalanche 7-1
Viime kaudella alisuorittanut Golden Knights oli pelipäällä ja murjoi Avalanchen jäänrakoon selvin lukemin. Puolustaja Zach Whitecloud kirjautti neljä syöttöpistettä ja oli samalla koko ottelun suurin pisterohmu. Vegasin ykkösvitjasta Paul Cotter, Chandler Stephenson ja Keegan Kolesar onnistuivat kaikki tekemään maalin.
Avalanchen suomalaispelureista ottelussa oli mukana vain hyökkääjä Sampo Ranta, joka ei yltänyt tehopisteille.

VGK-COL: Karlsson avaa maalihanat ohjauksella

Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks 2-4
Blackhawks otti harjoituskauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi Detroitin. Chicagon maalit viimeistelivät Lukas Reichel, Dylan Sikura, Jujhar Khaira ja Sam Lafferty. Hyökkääjä Adam Erne piti kahdella maalillaan Red Wingsiä mukana pelissä.

DET-CHI: Reichel karkaa läpiajoon

Kevään MM-kotikisoissa erinomaisesti esiintynyt Jussi Olkinuora vaihdettiin Red Wingsin maalille ottelun puolivälin tietämillä. Hän pelasi 27.54 ja torjui kymmeneen laukausta. Khaira onnistui ohittamaan Olkinuoran ylivoimalla toisen erän aikana.
Philadelphia Flyers - Washington Capitals 1-3
Capitals haki voiton Philadelphiasta uusien hankintojensa johdolla. Blackhawksista siirtynyt Dylan Strome (2+1) oli mukana Washingtonin kaikissa kolmessa osumassa. Hän viimeisteli Capitalsin toisen maalin ylivoimalla ja voittoa varmistelleen kolmannen maalin vajaat neljä minuuttia ennen ottelu päättymistä. Kahteen tehopisteeseen ylsi myös Connor Brown (1+1), joka siirtyi täksi kaudeksi Capitalsiin Ottawa Senatorsista. Hän iski ottelun ensimmäisen maalin ajassa 24.23.
Flyersin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen jäi tehopisteittä.

PHI-WSH: Strome viimeistelee Brownin syötöstä

Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens 3-0
Toronto jatkoi harjoitusotteluita kotonaan, kun vieraaksi saapui Montreal Canadiens. Nick Robertson vei Maple Leafsin johtoon seitsemännellä peliminuutilla ja toisessa erässä Denis Malgin lisäsi torontolaisten johdon kahteen maaliin. Loppulukemat 3-0 viimeisteli tyhjiin Nick Abruzzese.

TOR-MTL: Robertsonin napakka rannari uppoaa

Canadiensin hyökkääjät Joel Armia ja Jesse Ylönen sekä puolustaja Otto Leskinen jäivät pisteittä. Toronton riveissä ei pelannut suomalaisia.
Calgary Flames - Edmonton Oilers 4-0
Viime kaudella Flamesin laulukuoroon pudotuspeleissä lähettänyt Edmonton joutui toteamaan tällä kertaa liekkipaidat paremmiksi. Calgary laukoi ottelussa enemmän kohti maalia (34) ja teki neljä osumaa. Maalittoman avauserän jälkeen Brett Sutter ja Mark Stone veivät Calgaryn 2-0 johtoon toisessa erässä. Ottelun viimeisillä minuuteilla Florida Panthersista Flamesiin siirtyneet puolustaja MacKenzie Weegar ja hyökkääjä Jonathan Huberdeau varmistelivat loppulukemiksi 4-0.
Flamesin maalivahtikaksikko Dustin Wolf ja Jacob Markström pitivät maalinsa puhtaana. Kaksi ensimmäistä erää torjunut Markström pysäytti 12 laukausta ja päätöserässä pelannut Wolf yhdeksän vetoa.
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 1-3
Sharks ja Kings iskivät yhteen harjoituskauden toisessa keskinäisessä kohtaamisessa. Sharks jatkoi tappiotonta harjoituskautta ja otti kolmannen peräkkäisen voittonsa. Erikoistilanteet nousivat kampailussa arvoonsa, sillä molemmat joukkueet iskivät ylivoimalla. Sharks siirtyi 2-0 johtoon kahden ensimmäisen erän aikana Thomas Bordeleaun ja Jevgeni Svetshnikovin ylivoimaosumilla, mutta Carl Grundström toi Kingsin maalin päähän päätöserän alussa niin ikään ylivoimalla. Tasoitusta ei kuitenkaan syntynyt, ja loppulukemat 3-1 viimeisteli tyhjään maaliin alivoimalla San Josen Scott Harrington.
Anaheim Ducks - Arizona Coyotes 3-1
Ducks kaatoi kojootit tunnekuohujen värittämässä harjoituspelissä. Ensimmäisessä erässä Pavol Regenda viimeisteli ottelun avausmaalin ja vei Anaheimin johtoon. Toisessa erässä tunteet kuohahtelivat, ja ottelussa jaettiin lopulta peräti 106 jäähyminuuttia. Toisessa erässä syntyi myös kaksi maalia, jotka kuitenkin iskettiin tasakentällisin. Arizona nousi tasoihin Dylan Guentherin maalilla ottelun puolivälissä, mutta toisen erän viimeisellä minuutilla Ryan Strome vei Anaheimin uudelleen johtoon. Loppulukemat 3-1 iski päätöserässä ruotsalaishyökkääjä Isac Lundeström.