110718Haula1

TORONTO- Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Erik Haula on sivussa ainakin kolme seuraavaa ottelua. Hän loukkaantui tiistaina Vegasin ja Toronto Maple Leafsin välisen ottelun kolmannessa erässä. Toronto voitti ottelun 3-1.

Vegasin päävalmentaja Gerard Gallant sanoi keskiviikkona, että Haula kuitenkin pysyy joukkueen mukana vieraspelikiertueen kolmen viimeisen ottelun ajan. Golden Knights kohtaa seuraavaksi Ottawa Senatorsin torstaina. Lauantaina Vegas vierailee Montrealissa ja sunnuntaina Bostonissa.
Tuoreimmat uutiset maailman parhaan jääkiekkosarjan tapahtumista tarjoaa [@NHL\_fi]
Haula näytti loukkaavan oikean jalkansa, kun Toronton hyökkääjä Patrick Marleau taklasi hänet puhtaasti laitaa vasten. Haula kannettiin paareilla pois jäältä.
- Minusta taklaus oli puhdas. Patrick Marleau vei taklauksen loppuun, ja hän (Haula) putosi pahassa asennossa olleen jalan päälle, Gallant arvioi tiistaina.
Marleau sanoi, ettei hän huomannut Haulan loukkaantuneen ennen kuin katsoi taakseen matkalla kohti vaihtoaitiota. Ottelu keskeytyi noin kymmenen minuutin ajaksi, kun Haula sai ensihoitoa jäällä.
- Taklasin hänet, kun hän oli lähettänyt kiekon hyökkäysalueelle. Käännyin ja lähdin penkkiä kohti, kun kuulin vihellyksen. Katsoin taakseni ja näin hänet (Haula) jään pinnassa. Toivottavasti hän on kunnossa, Marleau kuvaili tilannetta.

TOR-VGK: Haula kannettiin paareilla pois jäältä

Haula heilautti kättään yleisölle, kun häntä lähdettiin viemään pois jäältä. Ottelua oli siinä vaiheessa jäljellä 14.59 ja Vegas oli tappiolla 1-2. Haula ehti pelata 13.07 minuuttia ja laukoa kerran kohti Toronton maalia.
Haulan, 27, toistaiseksi paras NHL-kausi on ollut Vegasin tulokaskausi 2017-18. Hän pelasi 76 ottelua ja teki yhden kauden ennätyksen maaleissa (29), syötöissä (26) ja pisteissä (55).
- Aika rankkaa. Tuollaista ei haluaisi tapahtuvan kenellekään. Hän on merkittävä pelaaja joukkueessamme, Golden Knightsin hyökkääjä Cody Eakin harmitteli.