GettyImages-624049142

Jännittävä kymmenen ottelun torstaikierros NHL:ssä. Toronto Maple Leafs pilasi James Reimerin paluun kaupunkiin perusteellisesti. Mikael Granlund ratkaisi Bostonia vastaan onnenkantamoisella.
Pelatut ottelut ja suomalaiset
Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets 5-2

Winnipeg aloitti kauden pisimmän vieraskiertueensa Philadelphiasta. Jets pelaa kiertueen aikana viisi ottelua yhdeksässä päivässä. Flyers otti voiton hyvällä maalivahtipelillä ja oikea-aikaisilla maaleilla. Steve Mason venyi 30 torjuntaan Philadelphian maalilla. Patrik Laineen peliaika 18.21, plus/miinustilaston luku miinus 4.
Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning 1-4
Ben Bishop torjui 32 kertaa, Nikita Kutsherov teki kauden yhdeksännen maalinsa ja Lightning voitti kolmannen peräkkäisen ottelunsa Buffalossa. Sabres on pelannut nyt kuusi peräkkäin ilman voittoa. Jonathan Drouin palasi Tampan kokoonpanoon seitsemän ottelun huilin jälkeen. Valtteri Filppula antoi ykkössyötöt Tampan kahteen ensimmäiseen maaliin ja pelasi 17.56. Rasmus Ristolaisen peliaika 29.53.
Toronto Maple Leafs - Florida Panthers 6-1
James Reimer päästi kuusi maalia 30 laukauksesta palatessaan Torontoon ensimmäistä kertaa Floridan paidassa. Maple Leafsin 22-vuotias Connor Brown teki kaksi maalia ja antoi kaksi ykkössyöttöä. Leo Komarov pelasi 17.02 ja merkkautti tililleen maalin ja syöttöpisteen. Aleksander Barkov pelasi 17.25, ja oli miinus 3.

Ottawa Senators - Nashville Predators 1-5
Pekka Rinne torjui kiekon 30 kertaa Predatorsin voitossa. Ottawa on nyt pelannut 11 perättäistä ottelua, joissa se on tehnyt vain kaksi maalia tai vähemmän. Predatorsin Pontus Åberg teki ensimmäisen NHL-maalinsa.
St. Louis Blues - San Jose Sharks 3-2
Viime kevään lännen konferenssin finaalisarjan joukkueet vastakkain. Jake Allen venyi 29 torjuntaan ja Jaden Schwartz teki kaksi maalia Bluesille. David Perron teki voittomaalin ylivoimalla toisessa erässä. St. Louisin Kevin Labanc teki ensimmäisen NHL-maalinsa. Joonas Donskoi pelasi 13.29 ja merkkautti yhden syöttöpisteen. Jori Lehterän peliaika oli 15.37 ja Petteri Lindbohmin 10.13.
Minnesota Wild - Boston Bruins 1-0
Mikael Granlund ratkaisi voiton Wildille, kun kolmatta erää oli jäljellä 44.5 sekuntia. Granlund yritti syöttää maalinedustan poikki Jonas Brodinille, mutta kiekko muutti suuntaa Bostonin puolustaja Adam McQuaidistä, osui Tuukka Raskiin ja meni maaliin. Devan Dubnyk piti nollan neljännen kerran tällä kaudella torjumalla 25 kertaa.

Dallas Stars - Colorado Avalanche 3-2
Stars teki kaikki kolme maaliaan ensimmäisessä erässä. Kari Lehtonen otti voiton 34 torjunnalla, joista kaksi paraatitorjuntaa Nathan MacKinnonin laukauksiin. MacKinnonille kirjattiin maali ja syöttöpiste. Dallas tarvitsi ensimmäisessä erässä vain kuusi laukausta kolmen maalin tekemiseen. Lauri Korpikoski pelasi 15.32 ja antoi syötön Johnny Oduyan maaliin. Mikko Rantanen pelasi 15.26 ja otti kakkosen korkeasta mailasta.
Vancouver Canucks - Arizona Coyotes 3-2 JA
Ben Huttonille tuomittiin rangaistuslaukaus ja hän teki maalin, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.34. Daniel Sedin ja Brandon Sutter tekivät myös maalin Canucksille, joka ennen tätä oli hävinnyt 11 kertaa edellisissä 13 ottelussaan. Jakob Markström pysäytti kiekon voitossa 34 kertaa. Canucks nousi voittoon oltuaan 2-0 tappiolla toisessa erässä. Markus Granlundin peliaika 17.15.

Ducks_goal

Anaheim Ducks - New Jersey Devils 3-2
New Jersey Devilsin viiden ottelun voittoputki katkesi Anaheimissa. Ryan Kesler teki voittomaalin kolme ja puoli minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Jonathan Bernier teki 27 torjuntaa voitossa. Anaheim on Tyynen meren divisioonan kärjessä, viisi voittoa viimeisistä seitsemästä ottelusta. Sami Vatasen peliaika oli 22.05.
Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 4-2
Jeff Carter teki voittomaalin toisessa erässä Kingsille ja Petr Budaj otti voiton 25 torjunnalla. Edmonton hävisi jo viidennen ottelun peräkkäin. Jesse Puljujärven peliaika oli 20.03.