price110216_169

Montreal Canadiensin Carey Price pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun joukkue otti yhdeksännen voittonsa. Seura on aloittanut kauden paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Suomalaisista Anaheim Ducksin Sami Vatanen kirjautti syöttöpisteen, mutta Pittsburgh Penguinsin Olli Määttä, Canadiensin Artturi Lehkonen ja Vancouverin Markus Granlund eivät päässeet tehopisteille.
Illan ottelut ja suomalaiset:
Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 3-0
Nathan Beaulieu ja Torrey Mitchell veivät Canadiensin 2-0 -johtoon toisessa erässä ja Alexander Radulov viimeisteli loppunumeroiksi 3-0, kun ottelua oli pelaamatta vajaat kaksi minuuttia. Artturi Lehkonen jäi ilman tehopisteitä.

Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings 4-3 ja
Flyersin Mark Streit tasoitti tilanteeksi 3-3, kun ottelua oli jäljellä 64 sekuntia. Illan ratkaisija oli Jakub Voracek, joka teki voittomaalin ja kauden kuudennen osumansa, kun jatkoaikaa oli pelattu 1.41.
Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins 1-5
Penguins johti toisen erän jälkeen 3-1, ja kolmannessa erässä Kris Letang sekä Patric Hörnqvist varmistivat osumillaan voiton.
Penguinsin Olli Määttä jäi ilman tehopisteitä, kun taas Ducksin Sami Vatanen sai syöttöpisteen ylivoimalla syntyneeseen Cam Fowlerin maaliin.
Omin sanoin:
- Olemme ylpeitä siitä, kuinka olemme pelanneet. Jokainen pettyi viime kauden loppuun, ja halusimme tänä vuonna päästä heti vauhtiin. Olemme näyttäneet, että olemme edelleen hyvä joukkue, Montreal Canadiensin maalivahti Carey Price kommentoi kauden yhdeksättä voittoa NHL.comille.
Poimintoja torstain otteluista:
Kahdentoista ottelun ilta. Edmonton Oilersin tulokas Jesse Puljujärvi esittäytyy New Yorkissa ja liigan maali- sekä pistepörssiä johtava Chicago Blackhawksin Artem Anisimov pelaa Coloradossa.