Tuuka2

Tuukka Rask torjui yhtä vaille kaikki laukaukset Boston Bruinsin maalilla ja oli isossa roolissa joukkueen ottaessa voiton Philadelphia Flyersista. Roope Hintz pääsi maalin makuun, mutta Dallas Stars jäi pahasti Colorado Avalanchen jyrän alle. Teemu Pulkkinenkin teki maalin, mutta Golden Knights taipui San Jose Sharksin käsittelyssä.

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 2-1 ja.
Tuukka Rask torjui Bruinsin maalilla 30 laukausta ja päästi vain yhden, kun Flyersin Travis Sanheim teki ottelun avausmaalin päätöserässä. Bruinsin Paul Postma kuitenkin kuittasi nopeasti, ja ottelu eteni jatkoajalle. Ratkaisijaksi nousi läpiajon päätteeksi voittomaalin tehnyt Bruinsin Kenny Agostino. Valtteri Filppula pelasi Flyersin hyökkäyksessä vajaat 19 minuuttia ja jäi plus-miinustilastossa pakkaselle yhden maalin verran.

Minnesota Wild - Winnipeg Jets 1-0
Yhdysvaltain-vierailulla oleva Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö pudotti ottelun aloituskiekon. Wildin puolustaja Jared Spurgeonin toisen erän puolivälissä tekemä maali ja maalivahti Alex Stalockin 21 torjuntaa riittivät tuomaan niukan voiton Jetsistä. Mikko Koivu ja Mikael Granlund eivät olleet Wildin eikä Patrik Laine Jetsin kokoonpanossa. Joel Armia pelasi Jetsin hyökkäyksessä reilut 13 minuuttia.

Colorado Avalanche - Dallas Stars 5-1
Avanlanche teki jo ensimmäisen erän alussa kolme maalia, eikä Stars enää toipunut tästä. Roope Hintz teki kolmannessa erässä Starsin kavennuksen Julius Hongan syötöstä, mutta joukkueen kannalta tämä oli laiha lohtu. Ankeinta oli kaksi erää torjuneella maalivahti Kari Lehtosella, jonka torjuntaprosentti jäi 80:een. Mikko Rantanen ei ollut Avalanchen eikä Esa Lindell Starsin kokoonpanossa.
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 1-4
Kesän varaustilaisuuden ykkösnimi Nico Hischier teki Devilsille toisessa erässä 2-1 osuman, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Hischierille maali oli harjoitusottelukauden toinen yhtä monessa ottelussa. Devilsin ykköstykki oli kuitenkin kolmannen ja neljännen maalin viimeistellyt Jesper Bratt. Artturi Lehkonen ei ollut Canadiensin kokoonpanossa.
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 6-1
Ryan Hartman, Brent Seabrook ja Alex DeBrincat iskivät maaleillaan Blackhawksin voiton alkutahdit. Sen jälkeen Brandon Saad vei Chicagon tavoittamattomaan johtoon iskemällä hattutempun. Blackhawksin pelaajista Richard Panik kunnostautui syöttelijänä keräten pisteet 0+3=3.

San Jose Sharks - Las Vegas Golden Knights 5-2
Sharks oli tyrmäävä toisessa erässä. Joukkue teki vajaassa kymmenessä minuutissa neljä maalia, eikä Golden Knights toipunut tästä. Teemu Pulkkinen teki kolmannessa erässä Golden Knightsin toisen kavennusmaalin, mutta lähemmäs kiri ei kantanut.
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 5-2
Kings vei voiton historian ensimmäisessä Kiinassa pelatussa NHL-ottelussa. Canucksin Markus Granlund pääsi jälleen maalin makuun, kun hän kavensi kolmannessa erässä lukemat 2-3:een.