Mikael Granlund

Mikael Granlund pääsi pisteille jo kuudennessa peräkkäisessä ottelussa, kun Minnesota Wild kukisti Los Angeles Kingsin ja jatkoi voittoputkeaan neljään otteluun. Dallas Starsin tulokaspuolustaja Miro Heiskanen teki NHL-uransa ensimmäisen maalin, kun Stars kukisti Anaheim Ducksin.

Minnesota Wild - Los Angeles Kings 4-1
Mikael Granlund jatkoi pisteputkensa kuuden ottelun mittaiseksi, kun Wild nappasi neljännen peräkkäisen voiton ja syvensi Kingsin ahdinkoa Läntisen konferenssin pohjalla. Granlund viimeisteli kauden neljännen täysosumansa kolmannen erän viimeisellä minuutilla alivoimalla tyhjään maaliin ja ratkaisi pelin lopullisesti. Mikko Koivu viimeisteli loppulukemat vielä ennen peliajan päättymistä. Ryan Suter juhlisti NHL-uransa 1 000. runkosarjaottelua nappaamalla kaksi syöttöpistettä.
Dallas Stars - Anaheim Ducks 5-2
Miro Heiskanen teki NHL-uransa ensimmäisen maalin, kun hän vei Starsin 3-2 johtoon kolmannen erän alkupuolella. Ducks ei enää toipunut tuosta vaan suistui neljänteen peräkkäiseen tappioonsa. Starsin tehomies oli pisteet 2+1 rohmunnut Jason Dickinson. Heiskanen oli joukkueensa työllistetyin kenttäpelaaja peliajalla 24.57. Muista suomalaista Julius Honka (0+1) pelasi 13.58 ja Esa Lindell 20.53.

DAL-ANA: Heiskanen tekee ensimmäisen NHL-maalinsa

Buffalo Sabres - Montreal Canadiens 4-3
Canadiensin kaikki suomalaispelaajat pääsivät pisteille, mutta suomalaistehot ja Antti Niemen 38 torjuntaa eivät riittäneet voittoon. Artturi Lehkonen syötti Max Domin 1-0 maalin, Jesperi Kotkaniemi alusti Joel Armian 2-1 osuma ja Niemi saalisti kakkossyötön Domin 3-2 maaliin. Sabresin Sam Reinhart iski 3-3 tasoituksen kolmannen erän puolivälin jälkeen. Kyle Okposo yllätti Niemen minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja pilasi muuten hyvän suomalaisillan. Rasmus Ristolainen oli peliajalla 26.05 Sabresin kenttäpelaajista työllistetyin.
Calgary Flames - Pittsburgh Penguins 1-9
Sidney Crosby (1+2) jatkoi siitä mihin edellisessä ottelussa jäi. Penguinsin kapteeni laukoi ottelun avausmaalin ja johdatti joukkonsa murskavoittoon. Kahden maalin miehet olivat Phil Kessel ja Patric Hörnqvist. Derick Brassard rohmusi kolme syöttöpistettä. Puolustajat Brian Dumoulin ja Kris Letang summasivat hurjan plus-miinuslukeman +5. Juuso Riikola ei ollut Penguinsin eikä Juuso Välimäki Flamesin kokoonpanossa. Olli Määttä pelasi Penguinsin alakerrassa 21 minuuttia ja kirjautti yhden syöttöpisteen.

CGY-PIT: Crosbyn rystylaukaus puree

New Jersey Devils - Nashville Predators 3-4 ja.
Juuse Saros urakoi Predatorsin maalilla 33 torjuntaa ja pysäytti muun muassa viisi Sami Vatasen laukausta, kun Predators palasi voittojen tielle. Filip Forsberg teki kolmannen erän puolivälin jälkeen Predatorsin 3-3 tasoituksen, ja Kyle Turris ratkaisi pelin jatkoajalla.
St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets 4-7
Joonas Korpisalo antautui neljä kertaa Blue Jacketsin maalilla, mutta se ei haitannut, sillä sinitakkien kenttäpelaajat olivat tehokkaalla tuulella. Columbuksen 18 kenttäpelaajasta 13 pääsi pisteille, kun tehokkaimpina häärivät Artemi Panarin (0+3), Boone Jenner (2+0), Anthony Duclair (2+0), Josh Anderson (1+1), Scott Harrington (0+2), Zach Werenski (0+2) ja Ryan Murray (0+2). Blue Jacketsin suomalaiset Markus Nutivaara (+1) ja Markus Hännikäinen jäivät pisteittä.

STL-CBJ: Anderson siirtää kiekon rystylle ja laukoo

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 3-0
Tuukka Rask ei päässyt tolppien väliin toisessa peräkkäisessä ottelussa, mutta kakkosmaalivahti Jaroslav Halak oli kuin muuri Bruinsin maalilla. Halak torjui 26 kertaa ja antoi joukkueelle mahdollisuuden jatkaa kotivoittojensa sarjaa. Puolustaja Zdeno Chara teki Bruinsin maaleista kaksi ja Jake DeBrusk yhden. Flyersin Jori Lehterä kokeili kerran Halakin kestävyyttä, mutta slovakkiveskari torjui suomalaisen yrityksen. Bruins on voittanut kaikki neljä kotiotteluaan, mutta vain kaksi kuudesta vierasottelustaan.
Chicago Blackhawks - New York Rangers 4-1
Blackhawksin suomalaispuolustaja Henri Jokiharju kellotti jälleen kelpo peliajan 20.24 ja lihotti pistetiliään yhdellä syöttömerkinnällä, kun hän oli pohjustamassa Alex DeBrincatin 4-1 maalia. DeBrincat oli joukkueensa tehomies pistein 1+1. Blackhawks on voittanut kauden kymmenestä ottelustaan kuusi. Rangers on voittanut kolme kymmenestä.

CHI-NYR: Toews hyödyntää puolustajien hölmöilyn

Edmonton Oilers - Washington Capitals 4-1
Oilers ja Capitals väänsivät tasaisesti, mutta edmontonilaisten viimeistelytehokkuus ja maalivahtipeli olivat piirun verran paremmat. Cam Talbot torjui Oilersin maalilla 31 ja Braden Holtby Capitalsin maalilla 28 kertaa. Aleksandr Ovetshkin kokeili Talbotin virettä kolmella laukauksella, mutta ei onnistunut maalinteossa. Venäläinen jäi plus-miinustilastossa pakkaselle kolmen maalin verran. Oilersin suurin tähti Connor McDavid viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin. Ryan Nugent-Hopkins (1+1) ja maalivahti Talbot saivat syöttöpisteet McDavidin täysosumaan. Jesse Puljujärvi ei ollut Oilersin kokoonpanossa.
Arizona Coyotes - Vancouver Canucks 4-1
Darcy Kuemper torjui Coyotesin maalilla 27 kertaa ja pohjusti joukkueensa mahdollisuudet voittoon. Coyotesin maalintekijät olivat Alex Goligoski, Clayton Keller, Brad Richardson ja Lawson Crouse. Canucksin Markus Granlund jäi pisteittä.

ARI-VAN: Goligoski yllättää Nilssonin

Canadiensin Max Domi äityi kehumaan Antti Niemeä.
- Antti oli mahtava. Olisi ollut kiva saada pelattua hänelle voitto, mutta emme pystyneet siihen. Mielestäni hän olisi ansainnut voiton. Hän on ammattilainen myös silloin kun ei pelaa. Kunnioitamme häntä maalivahtina ja persoonana, Domi kehui suomalaismaalivahtia.

BUF-MTL: Domi yllättää Huttonin avauserässä

Bruins on ainoa joukkue, joka ei ole tällä kaudella kokenut vielä kotitappiota.
- Joka kerta, kun pelaa ottelun tai aloittaa ottelun, toivoo voittavansa sen. Sanoisin, että nollapelin saaminen on vielä erityisempää. Joukkueemme asenne oli kohdallaan. Jokaisen pitää olla pelissä samalla sivulla, ja tänä iltana olimme, Jaroslav Halak tuumi.