conie3

Connor McDavid ja Leon Draisaitl keräsivät kummatkin uriensa sadannet tehopisteet yön kierroksella. Detroit Red Wings nousi Tuukka Raskin kustannuksella kolmen maalin takaa voittoon. Joel Armia puolestaan teki voittomaalin komealla ohjurilla Arizonan verkkoon. Patrik Laine kävi jäällä ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen ja lähenee paluuta.

Edmonton Oilers - Florida Panthers 4-3 ja.
Connor McDavid oli illan suurin tähti ratkaisemalla voiton jatkoajalla ja syöttämällä kaksi maalia. Sekä McDavid että Leon Draisaitl (0+1) keräsivät ottelussa uransa 100. tehopisteet. Florida nousi kahden maalin tappioasemasta johtoon kolmella peräkkäisellä maalilla, mutta Jordan Eberle tasoitti pelin kolmannen erän lopulla. Floridan Jussi Jokinen pelasi hieman alle 19 minuuttia ja sai tehotilastomerkinnäksi +1.

Winnipeg Jets - Arizona Coyotes 6-3
Joel Armia teki pelin voittomaalin komealla ohjauksella, kun Jets katkaisi neljän pelin tappioputken Coyotesin kustannuksella. Winnipegin entinen ykkösvahti Ondrej Pavelec pelasi kauden ensimmäisen pelinsä joukkueen maalilla. Vaikka Arizonan Josh Jooris onnistui maalinteossa heti ensimmäisellä laukauksella, Pavelec kokosi itsensä ja torjui 30 kertaa (90,9 %). Jetsin johtava maalintekijä Patrik Laine on ollut aivotärähdyksen takia sivussa jo viidestä pelistä, mutta kävi keskiviikkona jäällä ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen.
Detroit Red Wings - Boston Bruins 6-5 vl.
Bruins kaahasi kolmen maalin johtoon avauserässä, mutta Detroit kiri ensin tilanteeseen 4-4 ja lopulta jatkoajalle Gustav Nyqvistin viime hetkien maalilla. Thomas Vanek (0+1) ja Frans Nielsen onnistuivat ohittamaan Tuukka Raskin (20/25 torjuntaa, 80 %) voittolaukauskilpailussa. Sekä Bostonin Patrice Bergeron että Detroitin Tomas Tatar keräsivät tehot 1+2=3. Jared Coreau (5/8 torjuntaa, 62,5 %) joutui tekemään tilaa Detroitin maalilla Petr Mrazekille (23/25 torjuntaa, 92 %) Frank Vatranon (2+0) avauserässä tekemän 3-0-maalin jälkeen.

Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins 1-4
Ian Cole aloitti maalinteon ja Eric Fehr sekä Jake Guentzel iskivät maalit ottelun toisessa erässä, kun Penguins haki pisteet Montrealin kotiluolasta. Olli Määttä viimeisteli napakalla rannelaukauksella pelin loppulukemat Conor Shearyn syötöstä. Matt Murray torjui Penguinsin maalilla 19 kertaa (95 %). Artturi Lehkonen antoi syötön Sven Andrighetton tekemään Montrealin ainokaiseen.
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 2-3
Joe Pavelski vei Sharksin toisessa erässä 3-1-johtoon ja joukkue kesti Kingsin kirin. Joe Thornton keräsi tehot 0+2 ja ohitti Johnny Bucykin NHL:n kaikkien aikojen pistetilastossa. Sharksin seuralegenda on kerännyt urallaan yhteensä 1 370 pistettä. San Josen Joonas Donskoi oli sivussa kolmannesta perättäisestä ottelusta loukkaantumisen takia.