122016Hull

KIEKKOHISTORIASSA TÄNÄÄN: 7.1.
1980:Pohjoisamerikkalaisten joukkueurheilusarjojen pisin tappioton putki päättyi 35 otteluun (25 voittoa ja 10 tasapeliä), kun Minnesota North Stars voitti Philadelphia Flyersin Met Centerissä maalein 7-1.

Flyers meni 1-0 johtoon Bill Barberin maalilla, kun avauserää oli pelattu 3.49, mutta North Stars paukutti seuraavat seitsemän osumaa. Flyers oli hävinnyt viimeksi kauden toisessa ottelussaan 13. lokakuuta, kun Atlanta Flames oli parempi lukemin 9-2.
Flyers löi leikiten Montreal Canadiensin nimissä olleen NHL-ennätyksen kaudelta 1977-78, jolloin "Les Habitants" pelasi 28 ottelua ilman tappiota (23 voittoa ja viisi tasapeliä). Myös NBA:n Los Angeles Lakersin 33 tappiottoman ottelun (kaikki voittoja) putki kaudelta 1971-72 jäi Flyersin saavutuksen varjoon.
MUITA MERKKIPAALUJA
1928: Canadiensin Howie Morenz teki NHL-uransa kolmannen hattutempun, kun Montreal otti 9-1 vierasvoiton Toronto Maple Leafsista. Samalla Morenz saavutti NHL-urallaan sadan maalin rajapyykin. Canadiensista tuli ensimmäinen NHL-joukkue, joka on päästänyt korkeintaan kaksi maalia 20 peräkkäisessä ottelussa.
1968: Kaksi maalia laukoneesta Bobby Hullista tuli Chicago Blackhawksin ensimmäinen ja NHL-historian neljäs pelaaja, joka on tehnyt urallaan 400 maalia. Hull saavutti merkkipaalun, kun Blackhawks kukisti Boston Bruinsin Chicago Stadiumilla lukemin 4-2.
1976: New York Rangers antoi potkut valmentajalleen Ron Stewartille sekä GM:lleen Emile Francisille, ja otti Canadiensin pitkäaikaisen hyökkääjän John Fergusonin hoitamaan molempia pestejä. Hänestä tuli Rangersin historian 15. valmentaja ja ensimmäinen, jolla ei ollut aiempia siteitä seuraan.
1981:Kaksi maalia iskeneestä Los Angeles Kingsin Marcel Dionnesta tuli NHL-historian 14. pelaaja, joka on tehnyt urallaan 1 000 tehopistettä. Dionne saavutti merkkipaalun 740. NHL-ottelussaan, jossa Kings voitti Hartford Whalersin 5-3. Dionne oli tuolloin nopeiten tuhanteen tehopisteeseen yltänyt NHL-pelaaja.
1987: Al Secord mätti neljä maalia ottelun toisesa erässä 8 minuutissa ja 24 sekunnissa, kun Blackhawks voitti Maple Leafsin Chicago Stadiumilla 6-4. Kyseessä oli Secordin NHL-uran viides hattutemppu. Tulokas Mark Lavarre syötti neljä maalia, joista kolme teki Secord.
1999: Kingsin Luc Robitaille osui kahdesti ja saavutti 500 maalin rajapyykin NHL-historian 27. pelaajana. Robitaille teki maalinsa ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä Dwayne Rolosonin vartioimaan Buffalo Sabresin maaliin. Kings voitti kotonaan 4-2.
2004: Brian Boucherista tuli lähes 55 vuoteen ensimmäinen NHL-maalivahti, joka on pystynyt torjumaan neljä peräkkäistä nollapeliä. Boucherille kirjattiin 27 torjuntaa, kun Phoenix Coyotes voitti Washington Capitalsin 3-0. Edellinen neljän nollapelin putkeen yltänyt veskari oli Canadiensin Bill Durnan, joka piti maalinsa puhtaana 26.2.-6.3.1949.