Florida Panthers kan inte förlora just nu. I lagets sista match inför All Star-uppehållet, en tuff bortamatch mot Chicago Blackhawks i United Center som slutade 4-3 till Panthers, inkasserades sjätte raka vinsten. Och likt hur det varit större delen av säsongen var det en laginsats och en doldis till målskytt som låg bakom det mesta.

Istället för Noel Acciari, som tidigare ofta varit den som iklätt sig rollen som "överraskande" målskytt för Panthers, hette hjälten Frank Vatrano mot Blackhawks. 25-åringen noterade sitt andra hattrick i NHL-karriären.
- Det är svårt nog att göra ett mål i den här ligan, säger Vatrano till NHL.com/sv. Att få göra tre är en stor ära och jag hade inte kunnat göra det utan mina lagkamrater.
För Panthers tränare Joel Quenneville blev kvällen speciell. Tillbaka i Chicago för första gången sedan han fick sparken av Blackhawks förärades den legendariske tränaren med en videohyllning för sina insatser. Insatser som bland annat inkluderade tre Stanley Cup-vinster: 2010, 2013 och 2015.
- Det kändes otroligt, säger Quenneville. De fångade många speciella ögonblick vi upplevde i den här byggnaden. Det var en speciell match, den kändes viktig. De tackade mig och jag kände bara tacksamhet tillbaka.
Matchen var mållös efter 20 minuter men första halvan av andra perioden blev desto mer fartfylld. Evgenii Dadonov öppnade målskyttet efter 4:43 och innan Blackhawks hunnit vakna hade Vatrano satt sina två första mål för kvällen och utökat ledningen till 3-0. Kirby Dach reducerade visserligen efter 13:33, men med 37 sekunder kvar att spela av perioden fullbordade Vatrano sitt hattrick - hans 14:e mål för säsongen.
Drake Caggiula och Patrick Kane nätade i tredje - båda för övrigt assisterade av Erik Gustafsson - men Blackhawks återtåg föll med ett måls marginal.
Panthers sex matcher långa vinstsvit är lagets hittills längsta den här säsongen.
Nedan följer en summering av omgångens övriga fyra matcher:
Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets 4-1 (3-1, 0-0, 1-0)
I sin andra match tillbaka för Hurricanes visade Justin Williams att han kommer bli en förstärkning att räkna med den här säsongen. Med sina två mål, där ett stod som matchvinnande, var veteranen en av isens giganter när ett tröttkört Jets kördes över med 4-1 i PNC Arena. Martin Necas gav hemmalaget ledningen 2:28 in på första perioden, varpå Williams utökade den efter 5:30. Patrik Laine reducerade kort därpå med sitt 17:e mål för säsongen, men Teuvo Teräväinen såg till att Hurricanes lämnade perioden i ledning 3-1. Andra perioden förflöt utan mål, varpå Williams fastställde slutresultatet i tredje.

CAR-WPG: Williams gör sitt andra

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins 3-0 (1-0, 2-0, 1-0)
Flyers tog en efterlängtad seger i Pennsylvania-derbyt hemma mot Penguins. Jakub Voracek, James van Riemsdyk och Justin Braun noterade varsitt mål och Brian Elliot, som vaktade målet kvällen till ära för Flyers, stod för 19 räddningar. Nollan var Elliots första sedan den 10 november 2018 och Flyers första nolla mot Penguins sedan den 15 mars 2017. Flyers avslutade starkt inför All Star-uppehållet genom att vinna fem av sina sista sex matcher.
New York Rangers - New York Islanders 2-4 (0-2, 0-1, 2-1)
I en match som Artemi Panarin tvingades stå över ("upper-body injury") blev Islanders ett par nummer för stora för Rangers. En gruvlig hämnd för förra veckan då Rangers slog Islanders vid två tillfällen; 3-2 i Nassau Coliseum och 6-2 i Madison Square Garden. Men den här gången var det Islanders tur. Josh Bailey (1+2) och Thomas Greiss (40 räddningar) blev matchvinnare för Long Island-klubben.

NYR-NYI: Greiss med läcker räddning

Boston Bruins - Vegas Golden Knights 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)
Länge såg det ut som Bruins var på väg mot sin fjärde förlust de senaste fem matcherna. I underläge 1-2 inför tredje perioden hade gästande Golden Knights, som fått mål från Mark Stone och Nicolas Hague - hans första i NHL - samt två assist från Nate Schmidt, övertaget. Men Bruins ville annat. Jake DeBrusk kvitterade 4:26 in på tredje perioden, varpå David Krejci satte avgörande 3-2 efter 12:18.
SÅ GICK SNACKET:
"Allt gick rätt för mig idag. Jag hade turen att få många bra passningar. Det kändes bra i den här matchen, bättre än förra." - Ödmjuke Justin Williams tar det mesta med ro.
"Vårt lag krigade ikväll. Jag har inte gillat alla våra insatser, men våra mannar gav det de hade ikväll. Jag har inga problem med insatsen. Våra motståndare spelade också bra." - Paul Maurice var stolt trots Jets förlust mot Hurricanes.