NHL:s försäsong har nu dragit igång ordentligt och fram till ett par dagar innan premiären den 4 oktober spelades det matcher varje dag. NHL.com/sv håller er uppdaterade om vilka spelare som är heta, hur det går för svenskarna och vilka lag som ser mest redo ut inför säsongen.

Hischier målskytt igen
\Vegas vet numera hur det är att förlora
Här följer en sammanfattning av nattens matcher:*
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 1-4
Äventyret bland de stora grabbarna har börjat bra för 18-årige Nico Hischier. I sin andra träningsmatch för säsongen blev den schweiziska draftettan återigen målskytt för sitt Devils, vilket betydde 2-1. Målskytt blev också Jesper Bratt som skickade in 3-1 och 4-1 i den tredje perioden. På 4-1-målet noterades Marcus Johansson för en assist.
Carey Price, Canadiens, och Keith Kinkaid, Devils, gjorde 28 räddningar vardera.
Boston Bruins - Philadelphia Flyers 2-1 (öt)
Efter två mållösa perioder kom målen i den tredje mellan Bruins och Flyers. 0-1 gjorde Travis Sanheim innan Paul Postma kvitterade för hemmalaget. I Förlängningen avgjorde sedan Kenny Agostino med sitt första mål den här försäsongen.
Oskar Lindblom och Robert Hägg matchades i Flyers, men båda gick poänglösa från matchen.
Minnesota Wild - Winnipeg Jets 1-0
Ett enda mål föll i Xcel Energy Center och det var hemmalaget som gjorde det. Jared Spuregon blev målskytt efter 9.20 i den andra perioden när han skickade in ett handledsskott bakom Connor Hellebuyck.
Wilds Jonas Brodin spelade plus ett på sina 21:46 minuter på isen.
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 6-1
Brandon Saad värvades tillbaka till Blackhawks från Columbus Blue Jackets i somras för att göra mål. Mot Red Wings gjorde 24-åringe tre stycken vilket ledde Chicago till en storseger. Saad gjorde 4-0, 5-1 och 6-1. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ryan Hartman, Brent Seabrook och Alex DeBrincat.
Axel Holmström (-2) och Jonathan Ericsson (1) fanns på isen för Red Wings den här kvällen.
Colorado Avalanche - Dallas Stars 5-1
Ryktesomsusade Matt Duchene fanns på isen och hamnade i målprotokollet för första gången den här försäsongen. Kanadensaren gjorde 5-0 för Colorado i upptakten av den tredje perioden. Innan Duchenes mål hade David Warsofsky, Sven Andrighetto, Sergei Boikov och Alex Kerfoot gjort mål.
Ryssen Nail Yakpov noterades för tre assister i matcher.
Gabriel Landeskog (Avalanche) och Patrik Nemeth (Stars) fanns båda på isen.
San Jose Sharks - Vegas Golden Knights 5-2
Så vet Golden Knights hur det är att förlora. Sharks blev för svårt i nykomlingens tredje försäsongsmatch och vann med 5-2. Sharks gjorde fyra mål i den andra perioden vilket gjorde avståndet ointagligt för Vegas. Joe Pavelski och Jannik Hansen blev två av målskyttarna för Sharks.
Vegas mål gjordes av David Perron och Teemu Pulkkinen.
Fyra spelare fanns på isen: William Karlsson för Golden Knights och Julius Bergman, Melker Karlsson samt Marcus Sörensen för Sharks. Ingen av dem noterades för någon poäng i matchen.

pavelski-dillon-vegas-golden-knights

Nattens utropstecken:
19-årige Jesper Bratts två första försäsongsmål för Devils. Roligt för unge Bratt som draftades som nummer 162 totalt 2016.
Så gick snacket:
"Han har haft offensiv framgång i AHL och under en kort period i St. Louis förra säsongen. Det var nog ett viktigt mål för honom" - Bostons coach Bruce Cassidy om Pal Postmas kvitteringsmål.
"Det är bara att applådera gruppen, vi jobbade stenhårt ikväll och många gick in och smutsade ner sig. Jag måste också berömma Connor Hellebuyck för sin insats" - Jets forward Matt Hendricks
"Oavsett vilken typ av match det är så vill du ha igång självförtroendet. Det var första matchen tillbaka här i United Center och oavsett vill man uppleva den glädjen, det var roligt ikväll" - Brandon Saad